Christine Anderson német uniós képviselő leleplező tényeket mond

Az Európa Parlamentben még vannak tisztességes képviselők, akik kiállnak és hajlandók beszélni az igazságról akkor is, ha ez a vezetőknek nem tetszik!

 

Hallgassátok meg Christine Anderson német uniós képviselőt, aki döbbenetes igazságokat és leleplező tényeket mondott el arról, hogyan aláznak meg bennünket és tapossák sárba a jogainkat.

Egyre kínosabb, hogy a szabadság alapelvét magukénak mondó Uniós országok valami furcsa és érthetetlen okból mára az emberek és a szabadságunk legnagyobb ellenségei lettek – pedig egy biztos, hogy A JÁRVÁNY NEM INDOKOLJA EZT!

Még 2021. október 28-án, csütörtökön az EP-képviselők, illetve az EP-képviselők képviselői második alkalommal tartottak sajtótájékoztatót Brüsszelben, ahol ismét határozottan ellenezték a vakcinaútlevelet, mint az alkotmányt és az emberi jogi szerződéseket sértő diszkriminációs eszközt. Az eseményen felszólalt Christian Terhes román, Christine Anderson német, Francesca Donato olasz és Ivan Sinčić horvát EP-képviselő.

Az alábbiakban közvetlen idézeteket közlünk az európai parlamenti képviselők beszédeiből.

Christine Anderson német európai parlamenti képviselő:

“Az emberiség egész történelme során soha nem volt olyan politikai elit, amely őszintén törődött volna az átlagemberek jólétével. Hogyan is gondolhatná bármelyikünk is, hogy a helyzet most más lenne.

Soha ne higgyük el egy kormány szavát sem. Mindig kérdőjelezzen meg mindent, amit a kormányok tesznek vagy elmulasztanak tenni. Keressük meg az alternatív indítékaikat, és mindig kérdezzük meg, hogy kinek a javára? Amikor a politikai elit ilyen erőteljesen a saját napirendjét erőlteti, miközben zsaroláshoz és manipulációhoz folyamodik, biztosak lehetünk benne, hogy nem a mi érdekünkben cselekszik.

Ami engem illet. Nem vagyok hajlandó beoltani magam semmi ellen, amit nem teszteltek és nem vizsgáltak meg tudományosan, és amiről nem mutatták ki, hogy előnyei meghaladják az esetleges hosszú távú mellékhatásokat, amelyekről a mai napig semmit sem tudunk.

Nem leszek kísérleti nyúl ennek a kísérleti vakcinának. És nem fogom beoltatni magam, mert a kormány azt mondja, hogy oltassam be magam, hogy visszanyerjem a szabadságomat.

Tisztázzunk valamit. Senki sem fogja megadni nekem a szabadságomat, mert szabad ember vagyok. Ezért azt merem mondani az Európai Bizottságnak és a német kormánynak: zárjanak börtönbe, és dobják el a kulcsot, nem érdekel. De soha nem kényszeríthetnek arra, hogy beoltassam magam, ha én, mint szabad állampolgár, úgy döntök, hogy oltatlan maradok.”

Christian Terhes román európai parlamenti képviselő:

“Elmondta-e a Parlamentben ezeknek az embereknek, hogyan döntöttek úgy, hogy megfosztják őket alapvető jogaiktól?

Ezzel a zöld tanúsítvánnyal (vakcinaútlevéllel) most elég egyértelműen kondicionálják a Parlamentbe való bejutásunkat. Megsértik az emberek szabadságát, hogy eldönthessék, akarnak-e oltást kapni, vagy akarják-e, hogy teszteljék őket. Itt jön egy másik perspektíva, nemcsak az európai parlamenti képviselők, hanem minden európai polgár számára. Kérdezzék meg a saját kormányukat, megfelelően tájékoztatták-e Önöket arról, hogy mi történik?

A zsarnokság és a demokrácia közötti különbség nagyon egyszerű. Ha egy kormány mindent tud rólad, az zsarnokság. Tudom, milyen érzés zsarnokságban élni. Ha mindent tudsz a kormányról, az a demokrácia. Most itt tartunk. Ezt az intézményt az EU legdemokratikusabb intézményeként tiszteljük. És még az európai parlamenti képviselők, az európai parlamenti képviselők, akik az emberek közvetlenül választott képviselőiként vannak itt, és az emberek érdekeit képviselik, mi sem láttuk ezeket a megállapodásokat.

Az Euractiv médiahálózat 2021.1.22-i cikkéből idézek:
“A gyógyszeripari vállalat és az Európai Bizottság által 2020 novemberében aláírt megállapodást kedden szerkesztett formában bocsátották az európai parlamenti képviselők rendelkezésére, miután a vállalat beleegyezett, hogy az üzletet átnézésre bocsátja”.

Na és?! Tehát önök egy gyógyászati terméket írnak fel az európai polgároknak anélkül, hogy tájékoztatnák őket arról, hogy mi áll ebben a megállapodásban? És nem csak ők nem tudják, hanem mi képviselők sem tudjuk!

Ez a kor, amelyben élünk, és a mi kötelességünk és hivatásunk, hogy harcoljunk a szabadságért. Köszönöm.”

Francesca Donato olasz európai parlamenti képviselő:

“Mindenkinek szabadon kell döntenie arról, hogy milyen kockázatokat hajlandó vállalni az egészségével kapcsolatban, és melyeket nem. A vakcinaútlevél megkövetelése a munkavállaláshoz a zsarolás egy formája, amely az egyénnek a saját teste feletti önrendelkezési jogát akarja elvenni. Ez pedig sérti az európai emberi jogokat, amelyek számos uniós jogszabályban szerepelnek.

Most arra szólítunk fel, hogy állítsuk helyre a szabadság, a megkülönböztetésmentesség és az emberi méltóság alapvető európai jogainak tiszteletben tartását. Ha elfogadjuk ezt az alapvető jogainkat megkerülő vakcinaútlevelet, akkor többé már nem lesznek emberi jogaink, hanem a hatóságok engedélyétől függővé válunk abban, hogy a jövőben hogyan élhetjük az életünket. Ez lenne most az a társadalom, amelyben élni akarunk?”

Itt egy link az eredeti videóhoz, ahol az eseményt angolul is meghallgathatja: https://youtu.be/t7gO1byQozk

Ezen a linken az európai parlamenti képviselők e csoportjának első tájékoztatója érhető el, amelyet 2021. október 20-án Strasbourgban tartottak.

Forrás: EP – Brüsszel

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.