Levél az oltatlanoknak

Dr. Denis Rancourt, az OCLA kutatója és több kanadai tudóstársa nyílt levélben támogatta azokat, akik úgy döntöttek, hogy nem fogadják el a COVID-19 vakcinát. A csoport hangsúlyozza az orvosi kezelés önkéntes jellegét, valamint a tájékozott beleegyezés és az egyéni kockázat-haszon értékelés szükségességét. Elutasítják a közegészségügyi tisztviselők, a hírek, a közösségi média és a polgártársak által gyakorolt nyomást. A testi épségünk feletti ellenőrzés lehet a végső határ a polgári szabadságjogok védelméért folytatott küzdelemben.

Levél az oltatlanoknak | ClimeNews Hírportál

A levél itt olvasható:

Nyílt levél az oltatlanoknak

Nem vagy egyedül! 2021. július 28-án a kanadaiak 29%-a nem kapta meg a COVID-19 vakcinát, és további 14%-uk egyetlen oltást sem. Az Egyesült Államokban és az Európai Unióban a lakosság kevesebb mint fele van beoltva, és még Izraelben, a Pfizer szerint a “világ laboratóriumában”, az emberek egyharmada teljesen oltatlan. A politikusok és a média egységes álláspontot képviselnek, és az oltatlanokat teszik bűnbakká a másfél évnyi félelemkeltés és elzárkózás után kialakult bajokért.

Itt az ideje, hogy helyre tegyük a dolgokat: teljesen ésszerű és jogos nemet mondani az elégtelenül tesztelt oltóanyagokra, amelyekről nem állnak rendelkezésre megbízható tudományos adatok. Önnek joga van a teste feletti gyámsághoz és az orvosi kezelések visszautasításához, ha úgy látja jónak. Joggal mondhat nemet méltósága, integritása és testi autonómiája megsértésére. Ez az Ön teste, és joga van választani. Jogod van ahhoz, hogy harcolj gyermekeidért a tömeges iskolai oltás ellen. Jogod van megkérdőjelezni, hogy a jelenlegi körülmények között egyáltalán lehetséges-e a szabad és tájékozott beleegyezés. A hosszútávú hatások ismeretlenek. A transzgenerációs hatások ismeretlenek. A természetes immunitás oltás okozta deregulációja ismeretlen. A lehetséges károk ismeretlenek, mivel a mellékhatásokról szóló jelentések késnek, hiányosak és nem következetesek az egyes joghatóságok között. Ön a mainstream média, a kormányzati társadalmasítási kampányok, az igazságtalan szabályok és politikák, az együttműködő munkaadók és a közösségi média csőcselék célkeresztjébe került. Azt mondják Önnek, hogy most már Ön a probléma, és hogy a világ nem térhet vissza a normális kerékvágásba, hacsak nem oltatja be magát. Önöket gonoszul bűnbakká teszik a propaganda és a környezetükben lévők nyomást gyakorolnak önökre.

Ne feledje: semmi baj nincs önnel.

Önt pontatlanul azzal vádolják, hogy az új SARS-CoV-2 variánsok gyára, holott a vezető tudósok szerint az Ön természetes immunrendszere immunitást hoz létre a vírus több összetevőjével szemben. Ez elősegíti az Ön védelmét a vírusvariánsok széles skálájával szemben, és megakadályozza a vírus továbbterjedését másra. Jogosan követel független, szakértői értékeléssel ellátott tanulmányokat, amelyeket nem a multinacionális gyógyszeripari vállalatok finanszíroznak. A rövid távú biztonságossággal és rövid távú hatékonysággal kapcsolatos összes, szakértői értékeléssel rendelkező tanulmányt ezek a profitorientált vállalatok finanszírozták, szervezték, koordinálták és támogatták; és a tanulmányok adatait nem hozták nyilvánosságra, illetve nem bocsátották olyan kutatók rendelkezésére, akik nem ezeknek a vállalatoknak dolgoznak. Ön joggal kérdőjelezi meg az előzetes vakcinakísérletek eredményeit. A relatív hatékonyság állítólagos magas értékei a bizonytalanul meghatározott “fertőzések” kis számára támaszkodnak. A vizsgálatok nem voltak vakok sem, ahol az injekciókat beadó személyek bevallottan tudták vagy következtetni tudtak arra, hogy a kísérleti vakcinát vagy a placebót adták-e be. Ez nem elfogadható tudományos módszertan a vakcinakísérletek esetében. Ön helyesen kéri a tudományos vélemények sokféleségét.

Ahogy a természetben, úgy itt is szükség van az információk és értelmezéseik polikultúrájára. És ez jelenleg nincs meg. Ha úgy döntünk, hogy nem vesszük be az oltóanyagot, azzal teret engedünk az észérveknek, az átláthatóságnak és az elszámoltathatóságnak.

Jogosan kérdezi: “Mi jön ezután, amikor átadjuk a hatalmat a saját testünk felett?” Ne hagyja magát megfélemlíteni. Rugalmasságról, integritásról és keménységről teszel tanúbizonyságot. Önök összefognak a közösségeikben, terveket készítenek egymás megsegítésére, és kiállnak a tudományos elszámoltathatóság és a szólásszabadság mellett, amelyek szükségesek a társadalom gyarapodásához.

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD

Mi is sokan vagyunk, akik Önök mellett állnak.

“Az OCLA határozott és rendkívül elvi alapokon nyugvó megközelítést alkalmaz a szólásszabadság védelmében, amire ma Kanadában nagy szükség van.” – John Carpay Elnök, Igazságügyi Központ az Alkotmányos Szabadságokért

“Nagy örömmel értesültem az Ontario Civil Liberties Associationről, és sok sikert kívánok neki a munkájához, amely nem is lehetne időszerűbb és sürgetőbb, hiszen a világ nagy részén támadások érik az elemi polgári jogokat, köztük a szólásszabadságot, nem kizárva a szabadabb és demokratikusabb társadalmakat.” – Noam Chomsky Intézet professzora, MIT

“A szólásszabadság a legalapvetőbb és legértékesebb szabadságunk. Kanadában évek óta támadás alatt áll. Az Ontario Civil Liberties Association olyan álláspontot képvisel, amely egyszerre bátor és elvi alapokon nyugvó. Az OCLA most egyedül áll, és álláspontját minden kanadainak támogatnia kell, aki a demokráciát és a szabadságot becsüli.” – Robert Martin jogászprofesszor, Emeritus, Nyugati Egyetem

“Minden témát, beleértve a vallást és a politikát is, meg kell nyitni a vita és a kritikai vita előtt. Valóban szükség van egy olyan szervezetre, mint az Ontario Civil Liberties Association, amely támogatja a szólásszabadságot, és támogatja az egyének azon jogait, hogy megkérdőjelezzék a mai konvenciókat, hogy egy szebb holnapunk lehessen.” – Edward C. Corrigan ügyvéd és védőügyvéd

Forrás: https://ocla.ca/a-letter-to-the-unvaccinated/

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.