Mitől nőtt meg a halálozás?

Ha kevesebb mint 400 a COVID halott – akkor mitől nőtt meg a halálozás közel 10.000-el 2020. végén?

Mitől nőtt meg a halálozás? | Climenews - Hírportál

Mindannyian jól emlékszünk, hogy a média minden erőfeszítése, görcsös akarása ellenére, a 2020 évi összhalálozás az országban elmaradt az előző évekhez képest.

Így volt ez egészen októberig. Akkor hirtelen, november és decemberben 30%-al extrém mértékben megugrott és végül is túlszárnyalta az előző évet 7%-al. Müller Cecília tisztifőorvos azt nyilatkozta 2021.január 13-án, hogy az elhalálozottak mindösszesen 3%-a az (vagyis kevesebb, mint 400), akinek semmilyen alapbetegséget, vagy kísérő betegséget sem tudtak felfedni, az ő esetükben teszik haláloki tényezővé a koronavírus fertőzést. Hogyan következik abból, hogy ha nincs más betegség, akkor bizonyosan a koronavírus fertőzés – semmi más – okozza a halált, arról nem beszélt. Manapság már bárki, bármit állíthat minden következmény nélkül, a lényeg csupán, hogy jó sajtója kell legyen, az Operatív Törzsnek pedig megvan. Van egy PCR teszt, amellyel hamis pozitív eredményeket kapnak, (másik közlemény is szól erről) különösen a Magyaroszágon szokásos 40 feletti amplifikációs ciklusszámot alkalmazva. Már a WHO sem tartja megfelelő vizsgáló módszernek a PCR technikát a COVID 19 betegség diagnosztizálására. Bizonyos tudományos nézőpont szerint a PCR tesztek okozzák magát a hamisan gerjesztett járványt. Ennek ellenére erre hivatkozik az Operatív Törzs és a Média nap mint nap, amikor fertőzöttekről, betegekről, halottakról beszél.

A KSH adatok alapján 2020-ban főként a negyedik negyedéves adatoknak köszönhetően 139.541-en haltak meg szemben a 2019. évi 129.603-al. Ez azt jelenti, hogy minden lezárás, kijárási tilalom, maszkhordás ellenére, valamint annak ellenére, hogy influenza teljesen eltűnt az országból (erről itt, itt, itt és itt is lehet olvasni) (ugyanezt jelenti a CDC, az amerikai járványügyi hivatal is), hiszen ez szokta tizedelni a lakosságot és annak ellenére is, hogy Müller Cecília szerint kevesebb mint 400-an haltak meg COVID-ban, mégis összességében tavaly az előző évhez képest növekedett az elhalálozottak száma közel 10 ezerrel.

Mitől nőtt meg a halálozás? | ClimeNews - Hírportál

Ha ez nem COVID miatt van, nem az influenza miatt van és maximálisan védekeztünk, akkor csakis arra tudok gondolni, hogy épp a bevezetett intézkedések nyomán alakult ki kollaterális károsodásként a többlet halálozás, amelyre elég sok szerző felhívta az elmúlt hónapokban a figyelmet, amelyekből néhány példát itt, itt, itt és itt olvashat. Kollaterális károsodásnak nevezzük azt, hogy a bevezetett járványügyi intézkedések, lezárások (lock down), átszervezett egészségügy miatt ellátatlan betegek (nehezebb hozzáférés a szokásos orvosi szolgáltatásokhoz, gondozás, szűrés elmaradása) maradnak, depresszió, öngyilkosság növekszik, a hibás terápiás sémák, lélegeztető gépek nem kellően indokolt alkalmazása okoz károsodást vagy haláleseteket.

Nehéz azonban tisztán látni, hiszen épp a tisztánlátáshoz szükséges boncolásokat szüntette meg a hatalom. A halálokot tényszerűen akkor lehetne ugyanis megállapítani, ha a halál után patológusok állapítanák meg, hogy mi volt az elhalálozás kórbonctani oka. Ilyen vizsgálatok nem történnek, így marad a zavarosban halászás. Számtalan esetet hallok ugyanis a betegeimtől, dokumentálhatóan is, hogy az illető minden COVID tesztje negatív volt, semmilyen COVID tünettel nem rendelkezett, mégis a zárójelentésére COVID pozitív eredményt írnak és karanténra kényszerítik, mondván ő úgyis most kell pihenjen alapbetegsége miatt, így semmiben nem károsítja a COVID pozitív megjelölés. Azt is hallani, hogy az orvos rábeszéli a páciensét, hogy engedje meg, hogy COVID pozitívat írjanak rá a papírjaira, mert az nekik 100 ezer forint plusz bevételt jelent. Tudjuk, hogy minden országban így zajlottak az adatgyűjtések, hiszen maga a WHO írta elő az erőszakos COVID pozitív adatgyűjtést, így nem csoda, ha százezer és millió számra növekedett a “COVID betegek” és “COVID halottak” száma.

Következtetés

A 2020 év előző évhez viszonyított közel 10.000 többlet halálozása éves viszonylatban nem jelentős különbség, hiszen például 1980 és 2000 között szinte minden évben ennél is magasabb halálozási adatokkal rendelkeztünk. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy egy olyan körülmény közepette, amikor a média és a hatalom mesterségesen, tudományos módon nem indokoltan pánikot gerjeszt egy járványra hivatkozva, seregnyi a lakosságot extrém módon terhelő korlátozó, tudományosan ugyancsak nem indokolt intézkedéseket hoz, mégis kettő hónap alatt az egyébként előző éveknél 10 hónapon keresztül jobb halálozási mutatók hirtelen jelentősen megfordulnak és azok (tehát a két hónap adatai) negatívan megváltoztatják az egész éves (tehát a 12 havi) halálozási mutatót. Ha az intézkedések valóban tényeken alapulnának, akkor le kéne vonni a következtetést, hogy az intézkedések semmit nem értek. Mivel a járványügyi intézkedések nem a tényeken alapulnak, ezért szükséges lenne megvizsgálni, hogy azok mennyiben járultak hozzá ezen negatív halálozási számok kialakulásához. Azután lehetne megvizsgálni a döntéshozók és a szakmapolitikusok felelősségének kérdését.

Dr. Tamasi József (2021. február 7.)
Forrás: Orvosok a Tisztánlátásért


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.