Elsa Mittmannsgruber – Az igazság tanúi

Elsa Mittmannsgruber tavaly decemberben felhívást tett közzé, egészségügyben dolgozók jelentkezését kérte, azt kérte, hogy beszéljenek végre az igazságról. Több százan jelentkeztek a felhívásra. Tegnap (2022. február 5.) tették közzé a 17 egészségügyi dolgozóval készített riportot, “Az igazság tanúi” címmel.

Egyre nehezebben viselik az emberek azt, amit nap mint nap át kell élniük, a sok jogtalanságot, a sok eltitkolandó, oltással kapcsolatos szörnyű esetet. Egyre többen nem bírják és nem akarják tovább cipelni ezt a terhet és megtörik a hallgatást.

Egyikük Blanka Nowak, aki 28 évet dolgozott az ápolásban, az utolsó időszakban egy fogyatékkal élők idős-otthonában. Amikor nyíltan elkezdte kritizálni a korona-intézkedéseket, melyektől az öregek szenvedtek, indok nélkül kirúgták a munkahelyéről. A lakóknak a “pandémia” kezdetén nem szabadott elhagyni a szobájukat, nem mehettek ki a kertbe, be voltak zárva, mint egy börtönbe. Az oltásról való felvilágosítás úgy zajlott, hogy a két oldalas írásnak csak az első oldala került kiadásra elolvasás céljából, a hozzátartozóknak tudomására hozták, hogy az ápolt elveszítheti a helyet az otthonban, amennyiben nincsen beoltva.

Egy másik ápoló Edith Jäger arról számolt be, hogy a demens kovid-betegek napokig, hetekig emberi arcokat sem láttak. Napi 24 órában bezárva tartották őket a szobájukban, ha be is ment valaki hozzájuk, az tetőtől talpig be volt öltözve. Sokan rövid időn belül még jobban leépültek, az intézkedések többet ártottak ezeknek az embereknek, mint amennyit segítettek. A második oltás után drasztikusan megemelkedett a halottak száma: 20 nap alatt 10 ember halt meg. Mai napig érvényben van, hogy ugyanúgy megbetegednek az oltottak, mint korábban.

Mario Grewe egy idős-otthon teszt-központjában dolgozik. Teljesen értelmetlennek tartja a tesztelést, a gyorstesztek között van olyan fajta, amelyik rendszeresen pozitív eredményt hoz, de az azt követő PCR-teszt azonban 98 százalékban negatív. Ezek miatt a megbízhatatlan tesztek miatt rengetegszer előfordul, hogy egészséges dolgozókat, ápolókat zavarnak haza a munkából és nem dolgozhatnak, míg a negatív PCR-teszt eredmény meg nem érkezik. Ezzel feleslegesen rontja a betegellátás helyzetét. Az oltások óta az figyelhető meg, hogy oltottak és oltatlanok ugyanolyan arányban lesznek pozitívak, a beoltott személyzet egy része azóta folyamatos egészségi problémákkal küzd. (szívritmuszavarok, fáradtság, szédülések, végtagfájdalmak)

Markus Reiter diplomás ápoló felmondott a kovid-intézkedések miatt. Szóvá teszi, hogy a korona előtti években nem igazán érdekelte a politikát, amikor a kórházi kapacitás szinte 100 százalékban ki volt használva. De ez volt a normális, hiszen erre vannak a kórházi ágyak. Ha szükséghelyzet volt, mindig lehetett rövid idő alatt megoldásról gondoskodni.

Katrin Diestler Plaug egy idegsebészeti osztályon ápoló. Az első “hullám” idején tömérdek operációt nem végeztek el az osztályon, mert szabadon kellett tartani az ágyakat a korona-páciensek számára. De nem jött el az a helyzet, hogy aztán az ágyakra szükség lett volna. Előfordult, hogy több dolgozó volt az osztályon mint beteg. Természetgyógyászattal is foglalkozik kórházon kívül és azt mondja, az oltások óta az immunbetegségek száma robbanásszerűen megnőtt. A páciensek jól kordában tartott betegségeinél kiújultak a tünetek és már nem reagálnak a kezelésekre.

Susanne Hanich kardiológiai nővér maga is dolgozott kovid-osztályon. Azt mesélte, hogy az embereket sok esetben a pánik hajtotta a kórházba és értékes ágyakat foglaltak el olyan betegek, akik otthon is kezelhetőek lettek volna. A kórházi személyzet a propaganda miatt maga is pánik-üzemmódban volt. Igen, haltak meg emberek a korona-osztályon, öreg emberek sok-sok más betegséggel, plusz egy pozitív koronateszttel. De nem az volt a legrosszabb, hogy meghaltak, hanem ahogy meghaltak: magányosan. Az oltások óta megemelkedett az embóliások száma és nagyon gyakori, hogy fiatal beteg érkezik szívproblémával az osztályra. Összehasonlítva a korábbi években tapasztaltakkal, nem lehet nem észrevenni, hogy valami nem stimmel az oltással.

Sokan jelentkeztek hospice-intézmények dolgozói közül is, hogy ugyanezt a tapasztalatukat elmesélhessék és megkönnyebbülhessenek egy kicsit.

Sabine Seppi 24 évet dolgozott intenzív osztályon, az osztályt két éve kovid-intenzívvé alakították át. Kétszer oltatta be magát és súlyos mellékhatások léptek fel nála. Be szerette volna jelenteni, de még a gyártási számot sem adták meg neki. Tavaly decemberben felmondott, mert a harmadik oltásra akarták kötelezni. November 1. és december 23. között 7 súlyos oltáskárosodott beteget ápolt az intenzíven, akik közül 2-en meghaltak. A családjában is volt valaki, aki a 3. oltás után halt meg.

Sabine Neuhaus gyógytornásznál is egyre több kétségbeesett oltáskárosodott ember jelentkezik, olyanok, akiket az orvosok nem vesznek komolyan. Van olyan betege, akinek egy nappal a Moderna oltás után lebénult a nyaki izomzata és azóta “lóg” a feje. Olyan betege is van, akinek oltás óta zsibbadnak a karjai vagy a lábai és vannak betegei bénulásos tünetekkel is. Az oltott férfibetegek nagy részénél long-kovidhoz hasonlóak a szimptómák. Azok az emberek akik korábban szívesen meditáltak, arról számolnak be, hogy az oltás óta nem tudnak nyugalmi állapotba merülni. Remegnek, belső nyugtalanság lép fel náluk.

Petra Roth több mint 30 éve ápolónő. 2 éve egy sürgősségi ambulancián dolgozik. Néhány hónapja egyre több a fiatal sürgősségi eset. Légszomj, övsömör, gyulladások, szívritmuszavar stb., mégpedig úgy, hogy az anamnézisükben semmiféle betegség nem szerepel, ezek a tünetek hirtelen a semmiből jönnek és nem illenek az adott személy életkorához sem. Ezek a fiatalok magukra vannak hagyva a panaszaikkal, nem is veszik komolyan a problémáikat és mivel legtöbb esetben nem találják az okot, pszichés gondra vezetik vissza.

Ramona Strom 20 éven át volt egy neurológiai intenzív osztály nővére. Egy nemrégiben adott interjú miatt felfüggesztették a munkájából. Az oltások utáni megsokasodott bénulásos jelenségekről, szédüléses tünetekről számolt be, ami a fiatalabb korosztályt érintette különösen. Szívproblémákkal, pl. infarktussal is nagyon sok fiatal érkezik a szomszédos osztályra. A saját testvére 3 héttel oltás után kapott szívizomgyulladást és került kórházba. A betegek oltási státuszát sok esetben nem dokumentálják az osztályokon. Kovid-tesztet azt végeznek, ha pozitív, azt dokumentálják, de az agyvérzést még véletlenül sem hozzák összefüggésbe az oltással.

Taron Schauenburg aneszteziológus orvos hasonló tapasztalatokat osztott meg. Több alkalommal kellett oltás utáni esethez kiszállnia pl. gerincvelőgyulladás miatt fellépő görcsös rohamok miatt. 4 esete volt, ahol közvetlenül az oltás után vesztette el valaki az eszméletét.

Ralf Tillenburg ugyancsak orvos és egy korona-rendelőben dolgozik. Az oltásokat azonban nem javasolja. 5 esetről tud, ahol oltást követően 14 napon belül váratlanul meghalt a beoltott személy. Rengeteg súlyos mellékhatással is szembesülnie kellett, melyek időbelileg összefüggésbe hozhatók az oltással: embóliák, Guillain-Barré-szindróma, szívizomgyulladásra jellemző tünetek. Ha valaki oltás után keresi fel panaszaival, azoknak megnézi a vérképet, ellenőrzi a D-dimér értéket is. Sok esetben feltűnően magasak az értékek ezeknél a betegeknél. Sajnos a legtöbb esetben, ha valakit beutalt emiatt a kórházba, nem foglalkoztak vele és hazaküldték. Az oltottak gyakrabban keresik fel fertőzések miatt, általános állapotuk sokkal rosszabb, mint az oltatlanoké. Gyanítja, hogy az ampullák nem ugyanazt az anyagot tartalmazzák, erre vezeti vissza, hogy egyesek nagyon jól tolerálják az oltóanyagot.

Sabine Hellsdörfer tesztcentrumban dolgozott, majd pedig oltóközpontban, ahol maga is oltotta az embereket. Több esetben perceken belül felléptek allergiás reakciók, zsibbadások, viszketés, légszomj. Ezeket a vészhelyzeteket többségében sikeresen megoldották, de az orvosok nem jelentették be őket. Sokszor vitatkozott velük emiatt. A 16-24 éves korosztályban leginkább az ájulásos rosszullétek voltak jellemzőek.

Dr. Eva Maria Schottdorf sugárterapeuta és sürgősségi orvos. Rengeteg oltási mellékhatást tapasztalt, ezért természetgyógyászokkal közösen elkezdte vizsgálni a beoltott emberek vérét. Nemcsak idegen testeket találtak a vérről készült mikroszkópos felvételeken, hanem megállapították, hogy a vérben található granulociták elkezdik egymást elpusztítani. Ezek normál esetben a baktériumok elleni védekezésben játszanak szerepet, de az oltás után olyannyira lecsökken a számuk, hogy az oltott ember védtelenné válik a bakteriális fertőzésekkel szemben. Ennek tudatában már az is felelőtlenség, ha az oltás után fellépő lázra, mint normális oltási reakcióra tekintünk és nem járunk utána, hogy van-e esetleg valami oka. Így könnyedén előfordulhat, hogy egy, a lecsökkent számú granulociták miatt könnyebben kialakuló bakteriális fertőzés kezeletlenül marad és még szepszis is kialakulhat. A limfociták száma is lecsökkenhet, ha ott történik a tüskefehérje-termelés és az ép limfociták megtámadják azokat, amelyek az idegen tüskefehérjét előállítják. Ez aztán az immunrendszer további gyengülését eredményezi és a szervezetben lappangó vírusok “felébredését” segíti elő. Erre vezethető vissza az oltások után kialakuló övsömör.

Robert Rumpold íriszdiagnosztikával és véranalízissel foglalkozik, ő az oltások után jellemző alvadási problémákra hívta fel a figyelmet és megállapította azt is a vizsgált vérminták alapján, hogy minden egyes további oltás ront az immunrendszer állapotán. Fiatal, sportos, egészséges életmódot folytató emberek tökéletes véreredményei változnak katasztrofálissá a géninjekció következtében.

Prof. Arne Burkhardt patológus arról beszélt, hogy az oltóanyag elsősorban az ereket károsítja és ez vérzésekhez és trombózisokhoz vezet. Az immunbetegségek és az autoimmunbetegségek száma is megemelkedett az oltások bevezetése óta. Folynak állatkísérletek mióta bebizonyosodott, hogy az oltóanyag szívizomgyulladáshoz vezet. Perverznek tartja, hogy a sorrend megfordult: az embereken jelenleg folytatott oltáskísérletek káros következményei miatt, most elkezdték az erre vonatkozó állatkísérleteket.

Prof. Stephan Becker ortopéd-sebész, aki éveken át a németországi onkológiai víruskutatás vezetője volt, profilaxis-terápiát végez oltás előtt álló embereken, hogy könnyebben birkózzanak meg a várható mellékhatásokkal. Minden újabb oltás után egyre inkább odavan az immunrendszer és egyre esélytelenebb “helyrepofozni”. Egy új betegség alakult ki az oltás miatt: a VAIDS (vakcina okozta immungyengeség) A múlt héten nyilvánosságra hozták azt az angol tanulmányt, ami alátámasztja, hogy az oltottak nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba és halnak meg kovid miatt, mint az oltatlanok. Minden oltás egy újabb támadás az immunrendszer ellen, míg az teljesen össze nem omlik. Ha orvosilag nem sikerül megállítani ezeket az oltásokat, számolhatunk azzal, hogy egy népirtás lesz a végeredmény.

Ez most egy harc az idővel. De egyre több ember áll ki és mondja el az igazat. Meg fogják, együtt meg fogjuk állítani ezt az őrületet.

Biró Éva
Forrás: AUF1