Szuperterjesztők lehetnek a covid oltottak

Egy tanulmány állítja: Szuperterjesztők lehetnek a covid oltottak.

Szuperterjesztők lehetnek a covid oltottak | ClimeNews

Riasztó eredményeket közöl a tekintélyes Oxfordi Egyetemi Klinikai Kutatócsoport tanulmánya, amely augusztus 10-én jelent meg a Lancet orvosi folyóiratban.

A tanulmány megállapította, hogy a vakcinázott emberek 251-szer magasabb COVID-19-vírus-terheléssel rendelkeznek az orrüregben, mint azok, akiket nem oltottak be.

Míg az oltás esetlegesen enyhítheti a fertőzés tüneteit, közben lehetővé teszi, hogy az oltottak szokatlanul magas vírusterhelést hordozzanak anélkül, hogy először megbetegednének, és így potenciálisan tünetmentes szuper-terjesztőkké válhatnak.

Ez a jelenség lehet az oka az oltás utáni sokkoló vírus-kitöréseknek az erősen oltott populációkban világszerte, lásd Izrael példáját.

A tanulmány szerzői szigorúan ellenőrzött klinikai körülmények között mutatták ki, hogy a vakcinák nem működnek, és a vírus terjesztését nem tudják megállítani.

Az egészségügyi dolgozók helyzete

A tudósok tanulmányozták az egészségügyi dolgozókat, akik két hétig nem hagyhatták el a kórházat. Az adatok azt mutatták, hogy a teljesen oltott munkavállalók kb. két hónappal az Oxford/AstraZeneca COVID-19 vakcina (AZD1222) beadása után megszerezték, hordozták és feltehetően továbbították a Delta változatot.

Ez összhangban van Farinholt és munkatársai amerikai megfigyeléseivel, és összhangban van a Betegségmegelőzési Központok igazgatójának megjegyzéseivel, amelyek szerint a COVID-19 elleni vakcinákkal nem sikerült megállítani a járványt.

A vakcinázott személyek tömeges vírusrobbanásokat idéztek elő a közösségeikbe, és új COVID -hullámokat táplálnak.

A vakcinázott egészségügyi dolgozók pedig szinte biztosan megfertőzik munkatársaikat és betegeiket, ami szörnyű járulékos károkat okoznak.

A folyamatos oltás csak súlyosbítja ezt a problémát, különösen a frontorvosok és ápolónők körében, akik ápolják a sérülékeny betegeket.

Mi lehet a megoldás?

Az egészségügyi rendszereknek azonnal le kellene mondaniuk az egészségügyben dolgozók beoltásáról, számba kell venniük a COVID-19-ből felépült munkavállalóikat, akik szilárdan védettek a Deltával szemben, és figyelembe kell venniük a vakcinázott egészségügyi dolgozók következményeit, mint potenciális veszélyt a magas kockázatú betegekre és munkatársaikra.

Forrás: MediaForrás | the DEFENDER™
Tanulmány letöltése (pdf): Transmission of SARS-CoV-2 Delta variant among vaccinated healthcare workers, Vietnam

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.