ÁTTÖRÉS! Az Ivermectin gátolja a SARS-COV-2 tüskefehérjét

ÁTTÖRÉS! Az Ivermectin gátolja a SARS-COV-2 tüskefehérjét az ACE2 receptorokhoz az emberi szövetben!

ÁTTÖRÉS! Az Ivermectin gátolja a SARS-COV-2 tüskefehérjét | ClimeNews

A 17 randomizált, kontrollált vizsgálat, amelyek az ivermektint használják a korai kezeléshez és a megelőzéshez, pozitív hatásokról számolnak be, a becsült javulás 73, illetve 83 százalékkal javul. Az ivermektin 37 korai kezelési és profilaktikai vizsgálatából 97 százalék pozitív hatásról számol be. Az egyik tanulmány azt dokumentálja, hogy az ivermektin hogyan gátolja a SARS-CoV-2 replikációját in vitro, és széles spektrumú vírusellenes aktivitást mutat-e a kórokozó vírus (SARS-CoV-2) ellen. Ez a tanulmány 5000-szeres csökkenést mutatott a vírusos RNS-ben, mindössze 48 óra elteltével.

Az ivermektin, egy parazitaellenes gyógyszer, nagy hatékonyságot mutatott a covid-19 elleni küzdelemben. Orvosi kutatók először dokumentálták, hogy az ivermektin hogyan dokkol az SARE-CoV-2 tüskereceptor kötő doménjéhez, amely az ACE2 receptorhoz kapcsolódik. Ily módon az ivermektin hatékonyan gátolja a vírus kötődését és replikációját, elősegítve a pontos vírusellenes választ, amely a SARS-CoV-2 tüskefehérjét a legelőnyösebb hasítási helyére irányíthatja. A kutatók megmutatták, hogy az ivermektin hogyan zavarja a tüskefehérje kapcsolódását az emberi sejtmembránhoz.

Az ivermektin egy egyszerű gyógyszer, amely a Streptomyces avermitilis baktériumból származik. Gyengíti és elpusztítja a parazitákat azáltal, hogy megzavarja idegrendszerüket és izomműködésüket. Az ivermektin megcélozza a parazita ideg- és izomsejtjeiben található glutamát kaput tartalmazó kloridcsatornákat, megerősítve a parazita saját neurotranszmissziójának gátló hatásait. Amint a kloridionok áthatolnak, a parazita sejtjei hiperpolarizálódnak, majd megbénulnak, ami pusztulásukhoz vezet.

Ebben a vizsgálatban az ivermektin a tüskefehérje 91 leucinjának és az ACE2 receptor hisztidinjének 378 régiójában dokkolt. Az ivermektin kötési energiáját és állandóságát szintén mértük, és elegendőnek találtuk az ACE2-receptoron, ami a parazitaellenes molekula hatalmas erejét bizonyítja a SARS-CoV-2 vírusos kötődésének blokkolásában.

A tanulmány azt is bizonyítja, hogy a hatékony kezelések és profilaktikus szerek ezerszer gyorsabban képesek enyhíteni a vírus replikációját és terjedését, mint a társadalmi távolságtartás és a lezárások paranoid, izolációs megközelítése. Ha korán és gyakran ösztönzik a vírusellenes szereket, akkor a tényleges fertőző vírusok terjedését ezerszer gyorsabban enyhítették volna, mint az az őrült módszer, amikor mindenkit úgy kezelnek, mintha fertőző lenne. A tényleges fertőzések kezelésével, ahol tünetek vannak, a terjedés ezerszer nagyobb mértékben csökken, miközben terror helyett immunitást közvetít.A SARS-CoV-2 tüskefehérjét emberi angiotenzin-konvertáló 2-es enzimhez (ACE2) kötődni tervezték. Annak megállapítására, hogy az ivermektin dokkolhat-e ezen a receptoron és blokkolja-e a vírusok kötődését, a kutatók az AutoDock Vina Extended nevű programot használták. Ez a dokkoló vizsgálat megmutatta a SARS-CoV-2 tüskereceptor kötő domén kristályszerkezetét. A kutatók konkrétan megvizsgálták az emberi ACE2-receptort, és kiszámolták annak atompozícióinak középérték-eltérését (RMSD). Az alacsonyabb RMSD-érték pontosabb dokkolási kapacitást jelez. Ha az RMSD értéke három vagy nagyobb, akkor a dokkoló nem történt a receptor helyén. Az ivermektin kilenc helyen nem dokkolt; azonban a tüske leucin 91 régiójában és a 378 hisztidin a fehérjék metszéspontjában a SARS CoV-2 és az ACE2 receptor komplex között metsződött.

Korábbi vizsgálatok igazolták az ivermektin hatékonyságát, de nagy koncentrációban kellett alkalmazni a gyógyszert, mert a vizsgálat afrikai zöld majom vese hámsejtjeire támaszkodott, amelyek nem expresszálják az emberi ACE2 receptort. A SARS-CoV-2 kifejezetten alkalmas az emberi ACE2 receptorok megfertőzésére, így ez a tanulmány bebizonyíthatja, hogy az ivermektin sokkal kisebb adagokban hatékony. Klinikai vizsgálatok folynak annak megállapítására, hogy az ivermektin hatékony-e a covid-19 kezelésére.

A hatékony vírusellenes gyógyszerek elnyomására irányuló globális összeesküvés

Az Egészségügyi Világszervezet, az FDA és az NIH többször is felvetette, hogy a covid-19 esetében nincs vírusellenes kezelés, annak ellenére, hogy a korábbi SARS- és MERS-járványok során számos vírusellenes gyógynövényt és gyógyszert vizsgáltak, és ezek hatékonynak bizonyultak. Ezúttal ezek közül a vírusellenes szerek közül sokat nagy hatékonysággal alkalmaztak olyan orvosok, akik hajlandóak voltak fősodratú tabuk ellenében is életeket menteni…

A kínai kórházak különféle vírusellenes gyógynövényeket használtak a covid-19 betegek kezelésére. Ezek a kórházak tanulmányozták a gyógynövények hatásait a vírus-sejt receptorok megkötésének gátlására, a gazda immunitásának stimulálására, a vírus bejutásának gátlására a gazdasejtekbe a gazda enzimjein keresztül, valamint a SARS-CoV-2 RNS szintézisének és replikációjának megakadályozására. . A kutatás számos fitokemikáliát talált hatékonynak, többek között: kvercetin, ursolsav, kaempferol, izorhamnetin, luteolin, glicerrhizin és apigenin. A covid-19 kezelésének három leghatékonyabb növénye az édesgyökér gyökér, (Glycyrrhiza glabra) cikória gyökér, (Cichorium intybus) és a hibiszkusz virágok (Hibiscus sabdariffa). Számos vírusellenes növény tartalmaz olyan vegyületeket, amelyek mind a három vírusellenes célpontot megcélozzák, ideértve az olívaolevelet (Olea europaea), a fehér vadászkutyát (Marrubium vulgare), a fekete köménymagot (Nigella sativa), a kerti zsázst (Lepidium sativum), a júdeai ürmöt (Artemisia Judaica). , guava (Psidium guajava), krizantém (Glebionis coronaria) és Maryam virága (Anastatica).

A koronavírus-mizéria legnagyobb botránya

Az orvosi rendszerek világszerte nincsenek megfelelően felszerelve az emberi immunválasz erősítésére vagy annak megértésére, hogy az egyéneknek mire van szükségük a fertőzés legyőzéséhez. Ami a fertőzések elleni küzdelmet illeti, az amerikai FDA és az európai kábítószer-szabályozók ugyanezt a tudatlanság és apátia narratíváját papagájolják, és visszatartják az életképes vírusellenes szereket a nyilvánosságtól. Egyébként ez az egyetlen legális módszer arra, hogy a kísérleti oltásokat a globális piacra vigyük, bizonyítva, hogy nincs hatékony kezelés. A vírusellenes kezelések tudományának ez a visszaszorítása utat nyitott a kísérleti vakcinák sürgősségi engedélyezéséhez, és számtalan beteget kényszerített arra, hogy kezelés nélkül lélegeztetőgépeken szenvedjenek (és haljanak meg).

Forrás: NEWSSTARGET – Uncensored and Independent Media News


Lustán, unottan ásítok, hogy ezt Tóth Sándorral már évezredek óta mondjuk. Hatalmas! Felfedezték a HÉT VEZÉR Álmosának a felét.

ÁTTÖRÉS! Az Ivermectin gátolja a SARS-COV-2 tüskefehérjét | ClimeNews

1. ÁLMOS

Az extracelluláris fázisban az Ivermectin kötődni képes egyik oldalról a vírus S proteinjéhez a fehérje 91. pozíciójában lévő Leucinon keresztül, a célsejt oldaláról pedig a vírus receptoraként szolgáló ACE2 molekulához a 378-es pozícióban található Histidinen át. Ez a mechanizmus gátolja a vírus kötődését a megtámadott szervezet sejtjeihez, ezzel lassítja a vírus szervezeten belüli terjedését.
https://iv.iiarjournals.org/content/34/5/3023.long

2. ELŐD

Intracellulárisan az Ivermectin kapcsolódik egy importin α/β1 transzportfehérje komplexhez, ami szükséges a SARS-CoV szaporodásához. Ez a komplex juttatja be ugyanis azokat a vírusfehérjéket a sejtmagba, amelyek egyrészt a vírus RNS-ének szintéziséhez, másrészt a celluláris szintű interferon-mediált immunreakció blokkolásához szükséges. Az Ivermectin széles spektrumú antivirális hatása ezen a mechanizmuson alapul.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22417684/

3. OND

Ugyanakkor az Ivermectin közvetlenül is képes gátolni a SARS-CoV-2 vírus RNS-függő RNS-polimerázának (RdRP) működését: mind az enzim kapcsolódását a templát RNS-hez, mind a megkezdett RNS-láncok elongációját.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7502160/

4. KOND

Az Ivermectin a vírus-specifikus RNS helikáz enzim működését is gátolja, ezzel akadályozva a vírus RNS biológiailag aktív konfigurációjának kialakulását, vagyis fertőzés-képtelen virionok képződését eredményezi.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7605516/

5. TAS

További vírusgátlást ér el az ivermectin azzal, hogy dimer alakban egy apoláros struktúrát hoz létre belsejében egy poláros zsebbel, így ionoforként viselkedve képes bejuttatni a citoplazmába az önmagában is antivirális cink ionokat akár az sejtek közötti térből, akár az endoplazmatikus retikulum cink-raktáraiból.
https://link.springer.com/article/10.1007/s00210-020-01902-5

6. HUBA

A közvetlen antivirális hatáson túl az ivermectin a Covid-19 kései fázisában is képes a vírus kiváltotta patofiziológiás folyamatok gátlására. A SARS-CoV-2 felerősíti a STAT3-mediálta gyulladásos kaszkádreakciót, ezzel kiváltva a citokin-vihar kialakulását.
https://www.nature.com/articles/s41418-020-00633-7
Az ivermectin képes blokkolni a STAT3 kaszkádot, így fékezi a kóros immunreakciót.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27302166/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6826853/

7. TÖHÖTÖM

Mindezeken túl az Ivermectin az erekben az endothel, a vérben a trombocyták és a vörösvértestek felszínén lévő CD147 molekulákhoz kötődve megakadályozza a vírus kapcsolódását ezekhez a receptorokhoz, meggátolva ezzel a vírus közvetítésével kialakuló mikro- és makrotrombus képződést.
https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3636557

Dr. Merényi Attila