Az mRNS injekciók “génterápia”, amelyet “vakcinaként” forgalmaznak

Bayer-vezető: az mRNS injekciók “génterápia”, amelyet “vakcinaként” forgalmaznak a közvélemény bizalmának elnyerése érdekében.

Az mRNS injekciók "génterápia", amelyet "vakcinaként" forgalmaznakStefan Oelrich, a Bayer gyógyszeripari részlegének elnöke a 2021-es globális egészségügyi csúcstalálkozón beszél. YouTube / képernyőkép

Két évvel ezelőtt valószínűleg 95%-os elutasítási arányban utasítottuk volna el ezeket az injekciókat, de a világjárvány és az injekciók “vakcinaként” való forgalmazása népszerűvé tette őket a lakosság körében – mondta Stefan Oelrich.

BERLIN (LifeSiteNews) – A Bayer gyógyszeripari részlegének elnöke egy globalista egészségügyi konferencián nemzetközi “szakértőknek” azt mondta, hogy az mRNS COVID-19 injekció valóban “sejt- és génterápia”, amelyet “vakcinaként” hoznak forgalomba, hogy a nyilvánosság számára ízléses legyen.

Stefan Oelrich, a Bayer gyógyszeripari részlegének elnöke az idei World Health Summiton tette ezeket a megjegyzéseket, amelyet október 24-26. között tartottak Berlinben, és amelyen 120 ország 6000 embere vett részt. Oelrich elmondta a tudományos, politikai és magánszektorból érkező nemzetközi “szakértőknek”, hogy az új mRNS COVID “vakcinák” valójában “sejt- és génterápiák”, amelyeket egyébként a nyilvánosság elutasított volna, ha nincs “világjárvány” és kedvező marketing.

“Tényleg megtesszük ezt az ugrást [az innováció ösztönzésére] – mi, mint vállalat, a Bayer – a sejt- és génterápiák terén … végső soron az mRNS vakcinák példát mutatnak erre a sejt- és génterápiára. Mindig szeretem azt mondani: ha két évvel ezelőtt felmérést végeztünk volna a nyilvánosság körében – “hajlandó lenne-e egy gén- vagy sejtterápiát bevinni a szervezetébe?” -, valószínűleg 95%-os elutasítási arányt kaptunk volna” – jelentette ki Oelrich.

“A 18 hónap alatt [a COVID “világjárvány” időtartama alatt] elért sikereinknek bátorítaniuk kell bennünket arra, hogy sokkal jobban összpontosítsunk a hozzáférésre, az innovációra és az együttműködésre, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az egészséget, különösen, mivel minden más történés mellett a tudomány új korszakába lépünk – sokan ebben az összefüggésben beszélnek a biológiai forradalomról” – folytatta az üzletember.

A McKinsey Global Institute szerint a “bioforradalom” “a biológiai tudományok fejlődésének, valamint a számítástechnika, az automatizálás és a mesterséges intelligencia gyorsuló fejlődésének összefolyása, amely az innováció új hullámát táplálja. Ez a bioforradalom jelentős hatással lehet a gazdaságokra és az életünkre, az egészségügytől és a mezőgazdaságtól kezdve a fogyasztási cikkeken át az energiáig és az anyagokig”.

A génterápia és a biológiai “forradalom” mellett Oelrich megemlítette azt a szerepet is, amelyet cége más prominens intézményekkel és személyiségekkel együtt a fogamzásgátlás fejlődő országokban történő erőltetésében játszik.

“Arra is összpontosítanunk kell, hogy mi az, ami társadalmilag felelős Európán kívül, és ott fenntartható cselekvést kell biztosítanunk. Tavaly ígéretet tettünk arra, hogy további százmillió nőnek biztosítunk hozzáférést a fogamzásgátláshoz a világon. Idén 400 millió eurót fektettünk be olyan új üzemekbe, amelyek hosszú hatású fogamzásgátló szereket állítanak elő az alacsony és közepes jövedelmű országokban élő nők számára… Bill és Melinda Gates-szel együtt nagyon szorosan együttműködünk a családtervezési kezdeményezéseken” – mondta Oelrich, utalva arra, hogy a “fenntartható” világ elérésének egyik módja a születések számának csökkentése, és ezáltal a bolygó népességének csökkentése.

Oelrich szavai hasonlóan hangzanak, mint a hírhedt Nagy Újraindítás, a svájci Davosban évente egyszer megrendezésre kerülő Világgazdasági Fórumon (WEF) összegyűlő globalista elit által kidolgozott radikális szocialista terv, amely “a világgazdaság “reset gombjának” megnyomására törekszik”.

A Nagy Újraindítás kezdeményezés bejelentésében a WEF a COVID-19 “járványnak” is tulajdonította, hogy előnyös helyzetbe hozta őket globális forradalmi céljaik megvalósításához.

“A COVID-19 zárlatok talán fokozatosan enyhülnek, de a világ társadalmi és gazdasági kilátásai miatti aggodalom csak fokozódik. Jó okunk van az aggodalomra: az éles gazdasági visszaesés már megkezdődött, és az 1930-as évek óta a legsúlyosabb depresszióval állhatunk szemben. De bár ez a kimenetel valószínű, nem elkerülhetetlen”írta a WEF alapítója, Klaus Schwab 2020 júniusában.

De “a világjárvány egyik pozitívuma, hogy megmutatta, milyen gyorsan képesek vagyunk radikális változtatásokat eszközölni az életmódunkban. A válság szinte azonnal arra kényszerítette a vállalkozásokat és az egyéneket, hogy felhagyjanak a sokáig alapvetőnek tartott gyakorlatokkal, a gyakori légi utazástól az irodai munkáig” – tette hozzá a közgazdász.

A jobb eredmény elérése érdekében a világnak közösen és gyorsan kell cselekednie, hogy társadalmaink és gazdaságaink minden aspektusát átalakítsuk, az oktatástól kezdve a társadalmi szerződéseken át a munkakörülményekig. Az Egyesült Államoktól Kínáig minden országnak részt kell vennie ebben, és az olaj- és gázipartól a technológiai iparig minden iparágat át kell alakítani. Röviden, a kapitalizmus “nagy újjáépítésére” van szükség – hangsúlyozta Schwab.

Mind Oelrich, mind Schwab az újszerű és kísérleti mRNS COVID vakcinák széles körű alkalmazásának fő szószólója. Ugyanezek az oltások, amelyek klinikai tesztjei csak 2023-ban fejeződnek be, világszerte több millió sérüléssel és több tízezer halálesettel hozhatók összefüggésbe.

Látszólag összhangban a Bayer, a WEF és a Gates Alapítvány céljával, a születések számának csökkentésével, a COVID-19 vakcina számos figyelemre méltó mellékhatása is szerepet játszott a születések számának csökkentésében. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai számos halva-születésről, hüvelyi vérzésről, menstruációs ciklus rendellenességekről és vetélésről számolnak be, amelyek az injekciókhoz kapcsolódnak.

A Pfizer egyik volt alelnöke, Dr. Michael Yeadon szerint a COVID-oltások “súlyos kockázatot jelentenek a fogamzóképességre és a gyermek kihordására”, és ami még rosszabb, Yeadon szerint “[a meddőségi kockázatok] szándékos cselekedetek, amelyekről úgy vélem, hogy bárki is csinálja, hazudik, hogy elrejtse, és bemocskolja azokat, akik figyelmeztetni próbálnak”.

A fogamzásgátlási napirendet tovább erőltetve, e hónap elején az amerikai külügyminisztérium bejelentette, hogy 5 millió dollár adományt ad az adófizetők pénzéből az ENSZ Népesedési Alapjának (UNFPA) ellátási programjának, egy másik, Gateshez kötődő szervezetnek, amely külföldön segíti a nőket a fogamzásgátlókhoz, az abortuszt előidéző gyógyszerekhez és az abortuszt végrehajtó “kézi vákuumszívó” (MVA) eszközökhöz való hozzáférésben. Az ENSZ “Fenntartható Fejlődési Célok” célja, hogy “biztosítsa a szexuális és reproduktív egészséghez és a reproduktív jogokhoz való egyetemes hozzáférést”, amely kifejezést gyakran használják az abortuszra és a fogamzásgátlásra való utalásra.

Nyilatkozatai végén a “globálisan gondolkodó” Oelrich elmondta a csúcstalálkozón, hogy a globális egészségügyi rendszer “nem csak arról szól, hogy gyógyszereket adományozunk, vagy olcsóbban adunk gyógyszereket. Hanem arról is, hogy a helyszínen segít mindezt a gyakorlatba átültetni”.

“Úgy gondolom, hogy ez a világjárvány sokak szemét olyan módon nyitotta fel az innovációra is, ami korábban nem volt lehetséges” – jelentette ki Oelrich. “Biztosítanunk kell, hogy az egyetemeken, a tudományos életben létrehozott tudás lefordításra kerüljön… mielőtt “fényes” papírkiadványokba kerülne, szabadalmakba kell fordítani”.

“Az én víziómban a kormányzat közös erőfeszítését látom, amely kéz a kézben dolgozik a tudományos szervezetekkel és a civil társadalommal.”

Forrás: LifeSiteNews – 2021.11.10.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.