Kétszer oltott volt

Egy intenzíves nővér:

“Volt 48 évesünk stroke-kal az élete közepén. Két ér volt elzáródva. Nem volt olyan rizikófaktor, amiről tudna. De kétszer oltott volt. Ezzel egyidejűleg volt két női betegünk is az osztályon 40 és 43 évesek, mindkettőnek trombózisa volt röviddel az AstraZeneca oltás után. Mindkettőt ápolási esetként helyezték át.”

 

Prof. Burkhardt: “Egy új oltóanyagunk van, ami tulajdonképpen egy terápia és egy új hatáselven működik. Az, hogy a fenyegető szempontok miatt egy gyors fejlesztésre és az oltás gyors bevetésére törekedett az ember, részben érthető. Amit nem lehet megérteni, hogy az oltási kampány kontrollálatlanul, kritika nélkül és a teljes folyamat ellenőrzése nélkül lett levezényelve. Az oltások bevezetése után minden mellékhatást és a haláleseteket is eltussolták, tagadták.

Reutlingenben időközben 40 boncolást végeztünk elhunytakon és 6 biopsziát vizsgáltunk élő emberek esetében és ezek mindegyike a kiértékelés különböző stádiumában van. De az eddigi adatok alapján az az eredmény, hogy az elhunytak 80 százalékánál az oltás jelentősen hozzájárult a halálhoz.

Minden olyan embernél, aki az kovid-oltással időbeli összefüggésben hirtelen halt meg, legtöbbjük nem kórházban és nem egy terápia idején, károsodásokat találtunk minden szervben, a légző- és érrendszerben, szívben, agyban. Olyan károsodásokat, amilyeneket különben toxikus behatások után talál az ember a szervekben. Ezeket szokatlan gyulladásos reakciók kísérték és ez a kombináció egyeseknél olyan furcsa volt, egyeseknél minőségileg olyan volt, amilyet még soha nem láttunk korábban. Ezen a gyulladásos területen kimutattuk az ezért felelős tüskefehérjét, ami az oki összefüggést ezeknél az eseteknél bebizonyította.

Ez a 40 elhunyt, akik közül 80 százalék időbeli és az oltással való ok-okozti összefüggésben halt meg, már nem tudja hisztérikusan vagy szomorúan visszakövetelni az elvesztett életét a politikusoktól. De nemcsak a halottak érintettek itt, akiknél ezt alapvetően tagadják és akiknél nagyon hirtelen, rendszerint néhány másodperc alatt következik be a szív- vagy az agyhalál. Nem, itt vannak élő páciensek is. A bevizsgált biopsziák alapján ki lehet zárni, hogy postmortális, vagyis halál utáni károsodásokról lenne szó.

Szeretnék egy esetet bemutatni, egy károsodottat, aki még életben van, akinél időközben egy izombiopsziát végeztünk. Egy 40 éves asszony, röviddel ezelőttig aktívan sportolt, kapott egy Comirnaty oltást és ezután súlyos tünetek jelentkeztek, keringési zavarok a lábakban, Itt láthatják, hogy néznek ki a lábak. (mutat egy képet) és a keringési zavar miatt a funkció kiesik és természetesen zsibbadással és járási képtelenséggel párosul. Az izombiopszia 8 hónappal az oltás után lett elvégezve, a tüskefehérje bizonyos körülmények között nagyon sokáig képes megmaradni a test sejtjeiben és termelődni. Hogy milyen hosszan, nem tudjuk minden egyes esetnél. Mindenesetre a gyártó erre vonatkozó információi egész biztos, hogy nem megbízhatóak.
Azért mutattam meg az esetet, mert itt egy élő károsodott emberről van szó, aki, nagyon súlyosan járásképtelen lett ettől az oltástól és neki sem lesz lehetősége, hogy a Parlament épületében felhívja a figyelmet a saját szenvedéseire.

Mint patológus, hozzá vagyok már szokva egyes szörnyűségekhez, sokat látott az ember és úgymond lenyugodott. De már a szövetmintáink első áttekintése során a mikroszkóp és makroszkóp alatt, elborzadtunk ezektől az akut és a direkt halált okozó dolgoktól. Láttunk szétrepedt ütőereket, láttunk szétroncsolódott agyi artériát, láttunk tönkretett szívizmot és agyat. És ezek a dolgok juttattak minket a megértés határáig.

De még rosszabb, amiket ezután láttunk: a tartós károsodásokat. A tartós károsodás bizonyos körülmények között egy időzített bomba az egyén számára, aki a károsodást magában hordja. Itt elsősorban az erek struktúrájának zavarairól van szó, ez olyasmi, mint amit mutattam, és az autoimmun betegségekről, hogy az immunrendszer a saját szervezetet támadja meg. Ezektől az eredményektől nagyon elrettentünk és álmatlan éjszakáink voltak.

Lauterbach úr! Hagyja el végre azt a gondolati építményt, amibe befalazta magát!

Végezetül azt szeretném mondani, borzalmas, de igaz. hogy: Az első áldozat egy pandémiában, a tudomány.”


Addig folytatom az informálást, amíg be nem fejeződik ez a világméretű bűncselekmény. Tudjátok “kedves” oltóorvosok, nem is az a legnagyobb baj, hogy szabálykövető, logikus gondolkodásra és információgyűjtésre képtelen, érdektelen emberek vagytok. Sokkal nagyobb baj, hogy jellemtelenek és gerinctelenek vagytok. Amennyi információ rendelkezésre áll, ahány ember elsírja a közösségi portálokon, hogy mennyire szenved a géninjekció óta, kizárt dolog, hogy még nem jöttetek rá, hogy mit műveltetek. Tudjátok ti nagyon jól, de még most sincs vér a pucátokban, hogy kinyissátok a szátokat, befejezzétek a parancsok követését és megpróbáljátok jóvátenni azt a kimondhatatlan mennyiségű kárt amit okoztatok. Féltek, ugye? Persze, hogy féltek, hiszen bűnrészesek vagytok!

Biró Éva
2022.04.11.


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.