„A tiltás helytelen volt”

„A köztársaság nevében” szenzációs ítéletet hoztak március 24-én a VGW-103/048/3227/2021-2 ügyszám alatt, amely a Kurz-kormánynak hatalmas pofont adott.

„A tiltás helytelen volt” | ClimewNews - Hírportál

A bíróság az ítéletében több helyen kijelenti, hogy a PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség meghatározására. Ez a valószínűleg tényszerűen helyes megítélés közvetetten elutasítja a teljes koronapolitikát, amely ezen a teszten alapul.

Írta: Michael Mayrhofer

A bécsi közigazgatási bíróságon az FPÖ panaszt nyújtott be január 31-én, Bécsben nyilvántartott ülésének tilalma ellen. „A tiltás helytelen volt” – áll a meghozott ítéletben a köztársaság nevében. Az indokolásában a bíróság tudományos tanulmányok alapján kijelentette, hogy az Állami Rendőrkapitányság által felhozott bécsi tilalom indokai teljesen megalapozatlanok. A bíróság „minden szempontból” egyetért a panasz állításával, sőt messze túlmutat az FPÖ által felhozott érveken. Különösen a tömegesen koronában szenvedők számának meghatározásához használt kritériumokat és definíciókat kérdőjelezik meg.

A PCR-teszt nem alkalmas diagnosztikára

Kifejezetten rámutatnak arra, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is „a PCR-teszt nem alkalmas diagnózis felállítására, ezért önmagában nem mond semmit az ember betegségéről vagy fertőzéséről”. Az egészségügyi miniszter azonban egy teljesen más, sokkal tágabb esetmeghatározást alkalmaz a Covid 19 betegségekre, amelyek nem igazolhatók az értekezlet betiltására, mert:

A Corona Bizottság az egészségügyi miniszter és nem a WHO esetmeghatározását vette alapul; tehát a „betegek / fertőzöttek” számának bármilyen meghatározása téves.

A bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a Bécsi Városi Egészségügyi Szolgálat „információi”, amelyre a bécsi állami rendőrség tiltása alapult, „semmilyen érvényes és bizonyítékokon alapuló nyilatkozatot vagy megállapítást nem tartalmazott a járványról”.

A bíróság szó szerint:

Az egészségügyi miniszter meghatározása alapján a Covid-19 esetdefiníciója 2020. december 23-tól kezdődően „megerősített eset”
1) minden olyan személy, akiről bizonyíték van a SARS-CoV-2-specifikus nukleinsavra (megjegyzés: PCR-teszt), a klinikai megnyilvánulástól függetlenül, vagy
2) a klinikai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigén bizonyítékokkal rendelkező személyek, vagy
3) az epidemiológiai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigén bizonyítékai.
Tehát senki nem teljesíti az egészségügyi miniszter által meghatározott három „megerősített eset” közül a WHO követelményeit a „beteg” kifejezésre. A WHO nem hajlandó kizárólag a PCR-tesztre támaszkodni (megerősített 1. eset) (…)

Itt az eredeti ítélet a nap szavazásának oldalán: Bécsi Közigazgatási Bíróság

Forrás: Info-DIREKT (2021. március 31.)

Korábban:

A kormány pszichoterrort folytat

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.