Bírált szakirodalom az igazságról

Miközben mindenki örül a nyárnak és a szabadságnak, érdemes rászánni egy délutánt erre a bírált szakirodalomra az igazságról.

Bírált szakirodalom az igazságról

Eredeti angol nyelvű doi; | Magyar nyelvű;

“Az amerikai történelemben először fordul elő, hogy egy elnök, kormányzók, polgármesterek, kórházigazgatók és szövetségi bürokraták nem pontos, tudományosan megalapozott vagy akár tapasztalatokon alapuló információk alapján határoznak meg orvosi kezeléseket, sokkal inkább az ellátás és a “megelőzés” különleges formáinak elfogadását akarják kikényszeríteni – beleértve a remdesivirt, a lélegeztető gépek használatát és végül egy sor lényegében nem tesztelt hírvivő RNS-vakcinát. Az orvoslás történetében először fordul elő, hogy a protokollok kialakítása nem a legnagyobb számú beteget sikeresen kezelő orvosok tapasztalatai alapján történik, hanem olyan személyek és bürokráciák által, akik még soha egyetlen beteget sem kezeltek – köztük Anthony Fauci, Bill Gates, az EcoHealth Alliance, a CDC, a WHO, az állami közegészségügyi tisztviselők és a kórházi adminisztrátorok [23,38].

A média (TV, újságok, magazinok stb.), az orvosi társaságok, állami orvosi kamarák és a közösségi média tulajdonosai kinevezték magukat az úgynevezett “világjárványra” vonatkozó információk kizárólagos forrásává. Weboldalakat távolítottak el, a fertőző betegségek területén nagy tekintélyű és tapasztalt klinikai orvosokat és tudományos szakértőket démonizáltak, karriereket tettek tönkre, és minden ellentétes jellegű információt “félretájékoztatásnak” és “veszélyes hazugságnak” bélyegeztek, még akkor is, ha azok a virológia, a fertőző betegségek, a tüdőgyógyászati intenzív ellátás és a járványtan legjobb szakértőitől származnak. Az igazság ilyen elfedése még akkor is megtörténik, amikor ezeket az információkat a világ legképzettebb orvosi szakembereitől származó kiterjedt tudományos hivatkozásokkal támasztják alá. [23] Elképesztő módon még olyan személyeket is figyelmen kívül hagynak és démonizálnak, mint például Dr. Michael Yeadon, a Pfizer gyógyszeripari vállalat tudományos részlegének nyugalmazott volt vezető tudósa és alelnöke az Egyesült Királyságban, aki azzal vádolta a céget, hogy egy rendkívül veszélyes oltóanyagot készített. Továbbá, ő és más magasan képzett tudósok is kijelentették, hogy senkinek sem szabadna ezt a vakcinát felvennie.”

Boros Eszter
Forrás: SNI – Surgical Neurology International


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.