Aki túl akarja élni a járványt

Megértem minden ember félelmét, bennem is vannak félelmek. Aki túl akarja élni a járványt, ki kell mondania mindent ami fáj. Ha nem mondja ki lelki fájdalmait, akkor abba pusztul bele. Ha nem mondjuk ki fájdalmainkat, akkor nem tudunk elindulni a gyógyulás útján.

Aki túl akarja élni a járványt | ClimeNews

Ez a vírus könyörtelen és sajnos pánikot váltott ki az emberekből. Akkor eredményes a védekezés, ha a döntéshozó politikusok nincsenek pánikban. Ha a politikusok jó és rugalmas döntéseket hoznak. Az az ország nyeri a versenyt a vírussal szemben, ahol a döntéshozó politikai elit képes lesz pánikmentes és szolidaritáson alapuló döntéseket hozni. Sajnos egyelőre csak a távol keleti országok állnak győzelemre a vírussal szemben, viszont vesztésre áll Európa és Észak Amerika. Mi ennek az oka?

POLITIKUSOK: Sajnos az európai védekezés irányítóiban kevés a tisztánlátás dogmatikusak és éhesek a profitra. Sajátos racionalitás diktálja döntéseiket és kevéssé a humanitás és a szolidaritás. Pazaroljuk a pénzt és az emberi életeket.

SARLATÁNOK: Ők hiénák. Az emberek tisztán látják a döntéshozó politikai elit hibáit. Az emberek a bizalmatlanságukat kinyilvánítják, az állami intézkedések szükségességét kétségbe vonják. Az emberek kételkednek a politikusokban, az általuk meghozott döntésekben. Vágynak az őszinte és biztonságot nyújtó információkra. Ezt a vágyat szolgálják ki a sarlatánok, akik szociopata ideákkal, látszat megoldásokkal, sőt nyilvánvaló hazugságokkal etetik a pánikba esett és a könnyű magyarázatokra fogékony embereket.

KARANTÉN: Szégyen és gyalázat ahogy ez Európában zajlik. Magyarországon meg különösen gyalázatos. Nincs kontakt kutatás. Meg se próbálják a kontakt kutatást komolyan venni és annak rendszerét nem építik ki. A kontakt kutatás hiánya minden országban a politikusok felelőssége. Európában a magas halálozás oka elsődlegesen a rossz rossz karantén szabályozás. Potenciálisan fertőző emberek járkálnak szabadon az országban, mennek dolgozni, utaznak vonatokon, buszokon, földalattin, vásárolnak boltokban stb. Miért nem szervezik meg rendesen a karantént? Nem egy országot kell karanténba zárni, mert azt lehetetlen, hanem a fertőzötteket és családtagjaikat. Miért nem teszik ezt szóvá politikusaink?

VAKCINÁK: Megértem az oltással szemben kritikus emberek félelmeit. Tudom, hogy vizsgálati szakaszban van az összes védőoltás. De józanul kell gondolkodunk. Be kell látnunk és meg kell értenünk, hogy csak kevesen élnek elszigetelt körülmények között. Az elszigetelten élők elutasíthatják a védőoltásokat, de senki más.

GYÓGYSZEREK: Ebben is hihetetlen lemaradásban vagyunk. Egy év alatt az egész világ a BIG Pharma gyarmata lett. És ezt nem veszi észre senki? Ebben a világméretű játékban már a politikus is csak színházi díszlet. A tőzsdén pörögnek a gyógyszergyári részvények, miközben a világgazdaság zsugorodik. Erre van szükség? Ez a cél? A legvadabb kapitalizmus dúl a világban. Úgy tűnik számomra, hogy a fejlett világban mindenhol vannak korrupt orvosbárók, akik információs kapuőrök, akik a politikusok felé csak a Big Pharma gyógyszereit favorizálják és a hatékony gyógyszerek alkalmazásáról szóló információkat blokkolják.

HALÁL: Emberek milliói halnak meg, pedig az ivermectin és a fluvoxamine jó gyógyszer lenne és a Nóbel díjra jelölt ausztrál Borody doktor úr módszerével a vírus karanténba zárható és elpusztítható. Megértjük ezt? Akarjuk ezt? Túléljük ezt?

Szerző: Idősebb Csuja László

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.