Közérdekű beadvány és panasz összefoglalója

Közérdekű beadvány és panasz összefoglalója | ClimeNews

Tudományos publikációkkal, szakértői tanúvallomásokkal, külföldi bírósági ítéletekkel alátámasztott, hogy a Dorsten-féle PCR tesztek teljesen alkalmatlanok arra, hogy egyértelműen kimutassák a lakosság SARS-COV-2-vel („koronavírussal”) való „fertőzöttségét” mert:

Ez a PCR teszt típus – a kialakításánál és alkalmazási módszerénél fogva – nagyon sok falspozitív eredményt ad. A teszt fejlesztéséhez, kialakításához a kínaiak Dorstenék számára a SARS-COV-2 vírus ELMÉLETI szekvenciáját adták át. A teszt kialakításához Dorstenék a SARS-COV vírust használták fel, alakították át, illetve le is rövidítették azt. Emiatt bármilyen más koronavírust, vírustörmelékeket és egyéb anyagokat is megtalál. Ezen kívül más, nagyon komoly egyéb tervezési hibák is vannak benne, ami miatt alkalmatlan a feladatára és TILOS lenne használni. A laboratóriumok nem egységes módszer szerint alkalmazzák a tesztet, így az eredmények nem összevethetők.

E PCR teszt létrehozása és a hozzá tartozó tudományos anyag publikációjának körülményei AZ EGÉSZSÉGTUDOMÁNYBAN ELFOGADHATATLANOK: a publikáció az Eurosurvaillance-on 24 óra alatt ment át, nem volt hetekig, hónapokig tartó szakmai értékelés, a szerkesztők (engedélyezők) azok voltak, akik írták az anyagot és EZ KOMOLY ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI PROBLÉMA. Az Eurosurvaillance-on publikálás előtt a WHO már közzétette, mint tudományos anyagot.

A COVID-19 járvány indulásakor csak ez a teszt állt rendelkezésre.

Maga a WHO is kiadott egy figyelmeztetést az orvosok számára a teszt által generált falspozitív eredmények okán.

Pusztán laboratóriumi eredmény alapján nem lehet kijelenteni valakiről, hogy beteg vagy fertőzött, orvosi diagnózis is szükséges hozzá, illetve a betegnek el kell fogadnia a diagnózist. Magyarországon több tízezren voltak eddig karanténban, magyarán bezárva úgy, hogy orvos nem is látta ezeket az embereket.

Mivel a világjárványt eltúlzott számítógépes modell-eredményekre és ezeknek a teszteknek az eredményeire alapozva mondták ki, összességében hamis és manipulált számokat alapul véve, az emberek most nagyon nagy veszélyben vannak, mert egy kísérleti (mRNS) oltással szeretnék beoltani a magyar populáció 60%-t!

Az mRNS átprogramozza a test sejtjeit, hogy a koronavírus tüskéjével megegyező fehérjét termeljenek. A mai világunkban az informatikai rendszerek programozói képtelenek sok esetben egy kiválóan működő számítógépes programot létrehozni, mi a helyzet akkor a bioprogramozókkal egy sokkal összetettebb rendszert, az emberi szervezetet illetően? Ennek a mű tüskefehérjének a feladata, hogy felkészítse az immunrendszert a SARS-COV-2-vel való találkozásra. Az állatkísérletek során túlzott immunválasz keletkezett, amikor a beoltott egyedek találkoztak az igazi vírussal, ami veszélyes és halálos kimenetelű is lehet! Nem ismert, hogy a szervezet pontosan mit kezd vagy tud kezdeni a test által mesterséges módon létrehozott fehérjével rövid- vagy hosszútávon. Ezen kívül maguk az oltásgyártók is közzétették a terjedelmes mellékhatás-listáikat, ami elrettentő. A lehetséges mellékhatások között allergiás sokkos reakció is szerepel. Tudományos tanulmányok előre vetítik a meddőség lehetőségét is. Időközben érkeznek a hírek a beoltottak haláleseteiről. (ld. 1. sz. melléklet)

A teljes panaszlevél megtekinthető és letölthető itt:

Forrás: Orvosok a Tisztánlátásért