Büntetőfeljelentés az oltóanyag-szindikátus ellen

India: Büntetőfeljelentés a GAVI, Bill Gates, Fauci ellen Halálbüntetés lehetséges.

Büntetőfeljelentés az oltóanyag-szindikátus ellen

Az Indiai Ügyvédi Kamara levelet küldött Shri Narendra Modi indiai miniszterelnöknek és Shri Amit Shah belügyminiszternek, amelyben felszólította őket, hogy vegyék tudomásul az Emberi Jogi Biztonsági Tanács (HRSC) főtitkára, A. Shaikh úr által Dr. Soumya Swaminathan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezető tudósa és mások ellen benyújtott, 2021. július 1-jén kelt DHLTH/E/2021/09973 számú panaszt.

A panasz felszólítja őket, hogy haladéktalanul intézkedjenek a vádlottakkal szemben, és adjanak megfelelő utasítást a jogi hatóságoknak, hogy vizsgálják meg az ügyet és tegyenek azonnali intézkedéseket. Ez azt követően történt, hogy az IBA két hivatalos értesítést is küldött a WHO-nak (Dr. Soumya Swaminathan és Tedros Ghebreyesus ellen), amelyek mindeddig megválaszolatlanok maradtak.

Dipali Ojha ügyvédnő ezt részletesen kifejti a kihallgatásán.

Büntetőfeljelentés az oltóanyag-szindikátus ellen

A 132 oldalas panasz sürgeti a minisztereket, hogy sürgősen vizsgálják meg a helyzetet és különösen a “súlyosságot” vagy “rendkívüli súlyosságot”

az érintett kérdésekről, amelyek nemcsak India polgárait érintik, hanem az egész emberiség biztonságát, túlélését és jólétét is.

Ez a bejelentett panasz figyelembe veszi a járvány kezelésére adott válasz elemeit (a McCullough professzor által felsorolt négy pillért), valamint a különböző orvosszövetségek (FLCCC, AFLDS, IHU) publikációit a korai kezelés mellett, amely Pierre Kory szerint a tömeges oltás alternatívája. Ezt alátámasztja számos indiai orvos visszajelzése azokból az államokból, amelyek végrehajtották az Egészségügyi Minisztériumnak az ivermektinre és a hidroxiklorokinre vonatkozó iránymutatásait. Ebben a hatalmas országban megfigyelték a tömeges védőoltások, valamint az indiaiak korai és profilaktikus kezelésének hatását, hogy a járványt a lehető legjobban kezeljék. Az indiaiakra ugyanazok a cenzúra, az elbeszélések és a tudományos adatok elhallgatása hatott, mint más országokban. A legvégső egy periférián működő egészségügyi ügynökség (DGHS) volt, amely elnyomta a korai kezelést, miközben korábban soha nem nyilvánított véleményt a témában, ami azt mutatja, hogy bizonyos hatóságok valószínűleg külső hatások befolyása alá kerültek. Nem szabad elfelejteni, hogy az Egészségügyi Minisztérium fenntartotta a korai kezelést az ajánlásaiban, és ez az egyetlen illetékes hatóság. Franciaországgal ellentétben az egészségügyi hatóságok (minisztérium) kétszer is megvédték a korai kezelést támogató álláspontjukat, és kétségbe vonták a WHO tanácsát az ügyvédi egyesületekkel szemben, amelyek szponzorai nem azonosíthatók.

A 132 oldalas panasz sürgeti a minisztereket, hogy sürgősen vizsgálják meg a helyzetet

A panasz tárgya és követelményei egyértelműen meg vannak határozva:

1- azonnali döntés a parlamenti bizottság 72. jelentésének alapján a “mérgező filantróp” Bill & Melinda Gates Alapítvány által létrehozott oltóanyag-unió (GAVI) irodájának tagjai és az Indiai Orvosi Kutatási Tanács (ICMR) érintett tisztviselői elleni nyomozásra és büntetőeljárásra vonatkozó ajánlásainak végrehajtásáról, akiket bűnösnek találtak nyolc lány halálában, akik a nem engedélyezett, illegális és nem jóváhagyott vakcinák használata következtében haltak meg;

(A szerkesztő megjegyzése: A Bill Gates Alapítványt a 72. parlamenti bizottság bűnösnek találta. Ezért újra büntetőeljárás indítható ellenük, és a bíróságok bizonyítékok és vizsgálati jelentések alapján elítélhetik őket.

A HRSC és az IBA most felkérte a hatóságokat, hogy tegyék meg a megfelelő lépéseket a 72. parlamenti bizottsági jelentés megállapításai alapján).

2- azonnali utasítás a Központi Nyomozó Irodának (CBI) az első információs jelentés (FIR) regisztrálása érdekében a nyomozás és a szigorú fellépés érdekében (az IPC 115., 109., 302., 307., 304., 419., 420., 471., 474., 188., 505., r/w 120 (B) &34. szakaszai és a 2005. évi katasztrófavédelmi törvény szakaszai, valamint a különleges törvények egyéb rendelkezései alapján a nemzeti érdekek ellen irányuló minden elem ellen, az emberiség ellen, és bioterroristák), a “gyógyszeripari csoportok”, a “technológiai csoportok” és a “kiberstalkerek” ellen, akik az egész emberiség ellen elkövetett, népirtást eredményező bűncselekményekben vesznek részt, amelyeket a Covid-19 világjárványhoz kapcsolódó elkövetési és mulasztási cselekményeik okoznak.

3- parancsot azonnali hatállyal az érintett hatóságoknak:

(I) őrizetbe vételi és letartóztatási parancs kiadása azon vádlottal szemben, akinek az érintettsége prima facie bizonyított ;
(II) Intézkedés kezdeményezése valamennyi vádlott és társaságuk védőőrizetbe vétele érdekében;
(III) Az őrizetben lévő vádlott kihallgatásának megkezdése;
(IV) Hazugságvizsgálat, agytérképes vizsgálat, narkoteszt elvégzése az összes fő vádlottnál, mint például Dr. Soumya Swaminathan, Dr. Randeep Guleria, Arvind Kejriwal úr, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dr. Anthony Fauci, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Jack Dorsey és mások.

4- azonnali utasítás valamennyi hatóságnak, hogy

I) komolyan vizsgálja meg az amerikai frontvonalbeli orvosok (AFLDS) fehér könyvét a Covid-19-ről és a kísérleti vakcinákról.
II) ne kényszerítsenek senkit arra, hogy beoltassa magát, és szigorúan tartsák be a Legfelsőbb Bíróság és a különböző felsőbíróságok ítéletét, amely minden polgárnak a kezelés megválasztásához való alapvető jogáról szól.
III) tájékoztassák a nyilvánosságot a vakcina valódi veszélyeiről.
IV) tájékoztatni a nyilvánosságot más, bizonyítottan biztonságos és hatékonyabb gyógyszerekről.
V) nem terjeszteni a félelmet egy új hullámtól a tudományos bizonyítékok ellenőrzése nélkül.

5- A szakértői bizottság által a Miniszterelnöki Hivatalhoz benyújtott jelentésnek megfelelő irányelv, amely ajánlásokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogy ne adjanak oltóanyagot olyan személyeknek, akik felépültek a Covid-19 fertőzésből és antitesteket fejlesztettek ki.

6- Azonnali irányelvek, hogy védelmet biztosítsanak minden bejelentőnek és tanújuknak, akik már leleplezték és továbbra is leleplezik a szindikátust, beleértve a BIG PHARMA-t, a BIG TECH-et és a BIG SCIENCE-t.

7- Külön vizsgálóbizottság felállítására vonatkozó utasítás az Indiában a koronavírus második hulláma során hirtelen kialakult pánikszéllel kapcsolatban, amelyet az oxigénhiányról szóló szüntelen médiajelentések tápláltak. És miért tűnt el az említett médiafelhajtás, amint a Delhi Rendőrség megkezdte a nyomozást a “Tool Kit” (kovid elleni készlet) ügyében.

Összeesküvés fő vádpontja a vádlottal szemben

A feljelentés (26. pont) valamennyi vádlott ellen irányul, akiknek a figyelemre méltó iratok, bizonyítékok és bizonyítékok alapján kell válaszolniuk a fő vádpontra:

A fő vádlott, Bill Gates és GAVI (Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért) szövetségesei összeesküvést szőttek, hogy vakcináik és más gyógyszereik rögzített piacát hozzák létre, és ebben az összeesküvésben más vádlottakkal is részt vettek.

A többiek: Dr. Anthony Fauci, az Egyesült Államok elnökének orvosi főtanácsadója, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója, Dr. Soumya Swaminathan, a WHO vezető tudósa, Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója, Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója, Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim, YouTube (Google), Arvind Kejriwal, Delhi főminisztere, valamint a T13. mellékletben megnevezett személyek, illetve azok, akiket a további vizsgálat után vád alá helyezhetnek.

A 26.3. pont szerint a vádlott összeesküvés elősegítése érdekében követetten közfeladatot látott el. Elkövetett és elmulasztott cselekményekkel  vádolják őket a következőkkel:

I) Hamis adatok létrehozása.
II) Tisztességtelenül elhallgatott és eltitkolt valós adatokat.
III) A lényeges tények elferdítése.
IV) Létrehozott egy narratívát és egy összeesküvést.
V) “Előre megfontolt” politikát alakítanak ki a YouTube-on, a Twitteren, a Facebookon stb. az igazság elnyomása és a valós információk terjedésének megakadályozása érdekében.
VI) Eltávolította az eredeti és tudományos információkat az olyan platformokról, mint a YouTube, a Twitter és mások, a tudományos adatokkal ellentétes “hamis irányelvek és feltételek” alapján.
VII) Hamis és szponzorált “tényellenőrzéseket” tettek közzé, hogy ellentmondjanak az igazságnak, és ezáltal összezavarják a nyilvánosságot; ezt azért tették, hogy elriasszák a tudományos adatokkal rendelkező embereket, tudósokat és orvosokat.
VIII) Számos országban sikerült “elfoglalniuk” a kormányzati egészségügyi ügynökségeket, hogy elérjék, hogy a politikákat és szabályokat a nem bevallott céljaiknak megfelelően fogalmazzák meg.
IX) Emberek halálát eredményezte azáltal, hogy biztosította, hogy ne jussanak hozzá a könnyen hozzáférhető, biztonságos és megfizethető gyógyszerekhez, mint például az ivermektin, a hidroxiklorokvin, a D3-vitamin stb. és az ayurvédikus és természetgyógyászati kezelésekhez.

X) Félelmet keltett az emberekben, hogy a vakcinát a kezelés és ezáltal az emberek megmentésének egyetlen alternatívájaként lehessen bemutatni; ezáltal megkönnyítve a nem jóváhagyott vakcina sürgősségi felhasználási engedélyének (EUA) kiadását.
XI) A vakcina veszélyes hatásaira vonatkozó adatok elhallgatása és számos “ad hoc” gyógyszer alkalmazása a vakcina hatásainak elfedésére.
XII) A vakcinák hatástalanságára és sok ember és orvos halálára vonatkozó adatokat hamisan állította be, eltitkolta vagy elhallgatta. Ez azt eredményezte, hogy az emberek a “szalmabábuk” téveszméi miatt elvesztették a tájékozódási képességüket.
XIII) Az oltási halálesetek aluljelentése a saját kényelmüket szolgáló szabályok megalkotásával.
XIV) A retorika, azaz a “szalmabábu” tévhitek, az intellektuális tisztességtelenség és az áltudományos összeesküvés-elméletek által hordozott hamis tudománnyal próbáltak fellépni a valódi tudomány ellen.
XV) Ezenkívül az összeesküvés kiagyalóját és az oltóanyag-szindikátus vezetőjét, Bill Gates urat már elítélték illegális és engedély nélküli oltóanyag-kísérletekért és nyolc lány halálának okozásáért. A 2013.08.28-án kelt 72. jelentésében az indiai Rajya Sabha parlamenti bizottsága már jogi lépéseket javasolt a Bill & Melinda Gates Alapítvány irodájának tagjai, az ICMR tisztviselői és más, az emberiség elleni szörnyű bűncselekményekért felelős vádlottak ellen.
XVI) Valamennyi vádlott tisztában volt és van azzal, hogy tettükkel és mulasztásukkal ártatlan emberek millióinak halálát fogják okozni. Mégis a pénzt választották az emberi értékek helyett. Ők az emberiség bűnözői. Bűnösök a népirtásban. Hidegvérű tömeggyilkosságot követtek el.

Elvették az átlagemberek megélhetését, és pokollá tették a szegények életét. Összeesküvéseiknek köszönhetően sokan, akiknek sikerült túlélniük a mérgező gyógyszereik szedésével, most súlyos mellékhatásoktól szenvednek, amelyek megkeserítették az életüket.

Nem érdemelnek sem szimpátiát, sem elnézést. Ellenkező esetben ez igazságtalanság lenne az összes áldozattal és az egész emberiséggel szemben.

A minimális büntetés ebben az esetben:

a) A halálbüntetés
és
b) minden ingó és ingatlan vagyonuk lefoglalása és egyenlő elosztása a világ összes népe között.

A panaszban a 2. bekezdésben más fontos kérdések is szerepelnek, de ugyanezen az alapon, amelyek közé tartozik a PCR-tesztek megkérdőjelezése és az, hogy az orvosok nem tudják megosztani a közösségi hálózatokon véleményüket a cenzúra veszélye nélkül.

A panaszt 2021. július 1-jén nyújtották be, és az Indiai Ügyvédi Kamara elküldte a Dipali Ojha úr által aláírt képviseleti levelét, amelyben arra kérte India miniszterelnökét és belügyminiszterét, hogy tegyenek lépéseket a HRSC említett panaszával kapcsolatban.

A teljes panasz alább olvasható: Panasz [PDF]

Szerző(k): FranceSoir
Források: Indiai Ügyvédi Kamara (IBA) | GGI

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.