A COVID-fetőzésen átesettek védelme érdekében

Az America’s Frontline Doctors (AFLDS, Amerika frontvonalon dolgozó orvosainak csoportja) ideiglenes korlátozó végzés iránti kérelmet nyújtott be, hogy megakadályozza a meglévő immunitással rendelkező amerikai katonáknak a Védelmi Minisztérium COVID-vakcinázási kötelezettsége által okozott feltételezhető káros mellékhatásait.

A COVID-fetőzésen átesettek védelme érdekében | ClimeNews

DENVER (Colorado Állam) – Mivel az egészséges és COVID-ből felgyógyult katonákat kísérleti génterápián való részvételre kényszerítik, valamint Amerika legbátrabb férfijai és női katonáit hadbíróság elé állítással fenyegetik, az America’s Frontline Doctors (AFLDS) a mai napon sürgősségi intézkedésként ideiglenes korlátozó végzést (TRO) nyújtott be a közvetlen károk megelőzése érdekében. A beadvány az AFLDS augusztus 23-án a coloradói Szövetségi Kerületi Bíróságon a Védelmi Minisztérium ellen benyújtott panaszát követi a hadsereg valamennyi ágában a COVID-fetőzésen átesettek védelme érdekében. A mai jogi lépés emlékeztet azokra a sikeres jogi lépésekre, amelyek 2003-ban megakadályoztak egy hasonlóan elhibázott katonai parancsot, amely a fiatal, egészséges katonák tömeges beoltására irányult egy nagyon veszélyes lépfene elleni vakcinával.

Chris Dunn, az AFLDS jogi igazgatója elmondta: “A Biden-kormányzatnak az amerikai hadsereggel szembeni nyílt megvetése már egyértelművé vált. Az Afganisztánból való hirtelen kivonulás során szükségtelenül megölt sok bátor amerikai katona vére tapad a kezéhez. Most pedig a hadsereg minden tagjára rá akarnak kényszeríteni egy olyan vakcinát, amelyből nekik semmi hasznuk nem származik, sőt súlyos egészségkárosodást, akár halált is okozhat. Ezentúl a hosszú távú káros mellékhatások egyelőre ismeretlenek. A jelenleg “engedélyezett” három mRNS-vakcina hatástalan a domináns delta-változat ellen, és egyre több bizonyíték van arra is, hogy az oltás rontja a fertőzést.”

Az eredeti panaszt még nem tárgyalták érdemben, azonban az a nyomás és kényszer, amelyet a katonai személyzetre országszerte gyakorolnak – tekintet nélkül a meglévő immunitásra, jelenlegi egészségi állapotra és a lehetséges kockázati tényezőkre –, arra késztette az AFLDS-t, hogy sürgősebb lépéseket tegyen. A TRO azonnali védelmet kér a katonák számára, akiket a korábbi fertőzések és egyéb egészségi szempontok kockázati tényezőit teljesen figyelmen kívül hagyó oltáskényszerrel így komoly veszélynek tesznek ki.

“Az amerikai katonák biztonsága és egyben az ország katonai felkészültsége került most célkeresztbe.” – jelentette ki Todd Callender, az AFLDS jogi tanácsadója. “A Védelmi Minisztérium visszaél a hatáskörével, amikor a kényszerítés eszközéhez folyamodik. A COVID-ból felgyógyult katonáknak mind a tudományt, mind a jogot sárba tipró, valamint a katonák testi épségét fenyegető politikával történő célba vétele olyan gyakorlat, amelyet azonnali hatállyal meg kell szüntetni.”

A jelenlegi katonai törvények kifejezett orvosi mentességet biztosítanak a dokumentált fertőzéssel igazolt immunitással rendelkező személyzet számára. A törvény megdöbbentő elutasításával Lloyd Austin védelmi miniszter kijelentette: “A korábbi COVID-19 fertőzéssel rendelkezők nem tekinthetők teljesen beoltottnak”. Tehát a vakcina minden katona számára való kötelezéséhez ragaszkodik. “Ez már önmagában is törvénytelen, és az amerikai fegyveres erők egészségének és biztonságának korábban törvénybe fektetett védelmét szolgáló jogszabály két lábbal történő tiprása.” – jelentette ki Dunn. “Megdöbbentő az alapvető immunológiai ismereteket illetően egy ilyen ostoba kijelentést hallani egy olyan kabinetminiszter szájából, akinek feladata egyébként a nemzeti hadseregünk egészségének védelme lenne.”

A COVID-19 fertőzés esetében a társbetegségek nélküli aktív katonai személyzetnek statisztikailag közel 100%-os túlélési aránya van még akkor is, ha nem kapnak kezelést. Ugyanakkor számos és folyamatosan növekvő számú bizonyíték van arra, hogy az FDA által évtizedek óta engedélyezett, kifogástalan biztonsági profilú gyógyszerekkel történő korai kezelés hatásos. Ami az elhalálozásistatisztikát illeti, katonaságunkban 12 COVID-haláleset és 27 gépjármű-haláleset történt.

Az AFLDS azt állítja, hogy a hosszú távú biztonsági adatokkal még mindig nem rendelkező új terápiák általános elfogadásának kikényszerítése az ilyen alacsony kockázati profillal rendelkező katonák számára nemcsak értelmetlen, hanem potenciálisan veszélyes és teljesen megengedhetetlen a jelenleg hatályos orvosi mentességeket előíró törvények értelmében. A szervezet úgy véli, hogy fennáll az olyan súlyos mellékhatások valós és jelentős kockázata, mint a szívizomgyulladás, amely halálhoz vagy maradandó egészségkárosodáshoz vezethet.

Dr. Richard Amerling, az AFLDS helyettes orvosi igazgatója elmondta: “A kísérleti injekciók a súlyos mellékhatások valós és jelentős kockázatával járnak. Az egészséges, fiatal katonák körében a legaggasztóbb a szívizomgyulladás, amely halálhoz vagy maradandó egészségkárosodáshoz vezethet. A szívizom- vagy szívburokgyulladás esélye statisztikailag jelentéktelen a fiataloknál, hacsak nem kaptak COVID-vakcinát”.

Az AFLDS pozitív elbírálásra számít a TRO végrehajtása tekintetében, amely szükséges intézkedés lenne ahhoz, hogy megelőzhető legyen az orvosi mentességre jogosult ugyanakkor jelentős kockázati tényezőkkel rendelkező katonák szükségtelen egészségkárosodása. Ha azonban ezt bármilyen okból elutasítanák, a mentességre jogosult egészségi állapotú katonák védelme érdekében benyújtott eredeti panasz tovább folytatja útját a szövetségi bírósági eljáráson, hogy azt érdemben megvizsgálják és teljes körű döntést hozzanak az ügyben.

Harmati Enikő
Forrás: America’s Frontline Doctors

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.