MALONE – Mielőtt beadná a gyermekének az injekciót

Előszó:

AZ mRNS-TECHNIKA KIDOLGOZÓJÁNAK
ROBERT W. MALONE-NAK A MEMORANDUMA

Többen nem értik az összefüggéseket.

Ezt a fajta GÉNTECHNIKAI eljárást, (elsősorban) NEM oltásnak szánták, hanem GÉNTERÁPIÁNAK, hibás gének kijavítására. Pl. RÁK vagy más génhibák gyógyítására.

Ilyen vonatkozásban NAGY LEHETŐSÉGEK rejlenek benne, de CSAK hosszú tavon.

Karikó kontár módon sebtében “oltást” fabrikált (kontárkodott) belőle: pl. éppen tüskefehérjét, ezt az ártalmas anyagot gyártatja a beoltott sejtjeivel. De, hogy a tüskefehérje betegít, erre a felelőtlen Karikó csak UTÓLAG jött rá, és most nem vonja vissza a szert, mert félnek az óriási botránytól.

Malone maga is AKKOR MÉG jóhiszeműen és kísérleti szenvedélyből olttata be magát Modernával, MINT IDŐSEBB ember.

No, de GYERMEKEKNEK egy kísérleti, alig ismert hatasú GÉNMANIPULÁCIÓS szert ?

Miért „olttatta“ be magát mégis Malone?

AKKOR MÉG úgy gondolta, hogy kisebb a kockázat, ha „olttat“.

Másutt elmondja (magam hallottam a szájából), hogy UTÓLAG derült ki, már a nagy „oltás“-kampányok közepén, hogy az mRNS géntechnikai program termeltette TÜSKEFEHÉRJE NAGYON ÁRTALMAS anyag.

De a botránytól és PROFIT-veszteségtől tartva eme ÚJ fölismerésről gondosan hallgatnak.

Karl B. Kiszely

[Dr. Robert W Malone-tól] Mielőtt beadná a gyermekének az injekciót.

 

A nevem Robert Malone, és szülőként, nagyszülőként, orvosként és tudósként szólok önökhöz. Általában nem szoktam felkészült beszédből felolvasni, de ez annyira fontos, hogy biztos akartam lenni abban, hogy minden egyes szót és tudományos tényt helyesen fogalmazok meg.

A vakcinakutatásnak és -fejlesztésnek szentelt karrieremmel kiállok e kijelentés mellett. A COVID miatt be vagyok oltva, és általában véve oltáspárti vagyok. Egész karrieremet a fertőző betegségek megelőzésének és kezelésének biztonságos és hatékony módszereinek kifejlesztésére szenteltem.

Mielőtt beadná gyermekének az injekciót – ami egy visszafordíthatatlan döntés -, szerettem volna tájékoztatni Önt a tudományos tényekről ezzel a genetikai vakcinával kapcsolatban, amely az általam létrehozott mRNS vakcinatechnológián alapul:

Három dolgot kell megérteniük a szülőknek:

Az első, hogy egy vírusos gént fecskendeznek be gyermekük sejtjeibe. Ez a gén arra kényszeríti gyermeke szervezetét, hogy mérgező tüskés fehérjéket termeljen. Ezek a fehérjék gyakran maradandó károsodást okoznak a gyermekek kritikus szerveiben, többek között a következőkben

○ az agyuk és az idegrendszerük

○ a szívük és az ereik, beleértve a vérrögöket is.

○ a reproduktív rendszerük

○ És ez a vakcina alapvető változásokat idézhet elő az immunrendszerükben.

● A legriasztóbb az, hogy ha ezek a károsodások egyszer már bekövetkeztek, akkor azok helyrehozhatatlanok.

○ Az agyukban lévő elváltozásokat nem lehet helyrehozni.

○ Nem lehet helyrehozni a szívszövet hegesedését.

○ Nem lehet helyrehozni a genetikailag visszaállított immunrendszert, és

○ Ez a vakcina reprodukciós károsodást okozhat, amely hatással lehet családja jövőbeli generációira.

● A második dolog, amiről tudnia kell, hogy ezt az új technológiát nem tesztelték megfelelően.

○ Legalább 5 évnyi tesztelésre/kutatásra van szükségünk, mielőtt igazán megérthetnénk a kockázatokat.

○ Az új gyógyszerek ártalmai és kockázatai gyakran csak sok évvel később derülnek ki.

● Kérdezd meg magadtól, hogy akarod-e, hogy a saját gyermeked az emberiség történetének legradikálisabb orvosi kísérletének részese legyen?

● Egy utolsó pont: az indok, amit a gyermeke beoltására adnak, hazugság.

○ Az Ön gyermekei nem jelentenek veszélyt a szüleikre vagy nagyszüleikre.

○ Valójában épp ellenkezőleg. Az ő immunitásuk, miután megkapták a COVID-ot, kritikus fontosságú ahhoz, hogy megmentsék a családját, ha nem a világot ettől a betegségtől.

Összefoglalva: az Ön gyermekei vagy családja számára semmilyen előnyt nem jelent, ha gyermekeit a vírus csekély kockázata ellen beoltja, tekintettel a vakcina ismert egészségügyi kockázataira, amelyekkel szülőként Önnek és gyermekeinek életük végéig együtt kell élniük.

A kockázat/haszon elemzés még csak közel sem áll egymáshoz.

Szülőként és nagyszülőként azt javaslom Önnek, hogy álljon ellen, és küzdjön gyermekei védelmében.

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.