Peres ügyek az ember okozta katasztrófáról

Arra gondoltam, hogy készítek egy összefoglaló posztot a legfontosabb peres ügyekről, mivel úgy látom, hogy rengeteg megtévesztő hír kering a neten és egyes régebbi hírek újra és újra szenzációs új hírként vannak tálalva.

Peres ügyek az ember okozta katasztrófáról | ClimeNews

Kezdeném a sokat emlegetett 2. Nürnbergi Perrel: Ilyen per még NINCSEN. Ezeket a pereket egy Ralf Ludwig ügyvéd által létrehozott központban szándékoznak előkészíteni. A központot 2021 májusban alapították.
“Az elmúlt 15 hónap minden szenvedésének okai az intézkedések. A tények és számok az asztalon vannak. Politikusaink (nárcisztikus tudósok, arrogáns médiumok és egy megfélemlített társadalom támogatásával) az egészség nevében a második világháború óta a legnagyobb katasztrófát hajtották végre.” /Ralf Ludwig/

“Megalapítottam a központot a korona intézkedések által megvalósult emberiség elleni bűncselekmények feldolgozása, kivizsgálása és üldözése érdekében. E központban fogjuk az eseményeket:
– fegdolgozni
– dokumentálni
– kivizsgálni
– vádat emelni a nemzetközi bíróságokon
Ennek az ember okozta katasztrófának tanulságként kell szolgálni mindannyiunk számára. Ennek vagy hasonlónak soha nem szabad megismételődni.” /Ralf Ludwig/
https://mutigmacher.org/zentrum-fu%CC%88r-aufarbeitung…/

DR. FÜLLMICH NEVÉHEZ FŰZŐDŐ PEREK

1. Dr. Füllmich legfontosabb németországi pere, melyben Dr. Wodarg a felperes, 2020. 11.23-án lett benyújtva egy berlini bíróságra. Ez a per a Volksverpetzer nevű Factencheckerek két konkrét munkatársa ellen irányul és indirekt módon a PCR teszt alkalmatlanságának bebizonyítására. A per első tárgyalása 2021. november 8.-ra van kitűzve.
https://corona-ausschuss.de/…/Klage-LG-Berlin-231120…

2. A kanadai csoportos per, melyhez különböző országokból vállalkozók csatlakozhatnak, ugyancsak a PCR tesztet támadja. Ez egy kártérítéses per, ahol a vállalkozók a bezárások miatt kártérítés megfizetését akarják elérni. Ebben a perben Dr. Füllmich közvetítő szerepet tölt be, az ügyet a kanadai ügyvéd Michael Swinwood viszi. Ez a per 2021 januárban lett beadva, februárban elutasította a bíróság és ez ellen áprilisban fellebbezést nyújtottak be.
https://ourgreaterdestiny.org/…/international-class…/

3. A kanadai csoportos pert tervezik kibővíteni egy másik, a gyerekek sérelmeit magába foglaló perrel.

4. Dr. Füllmich másik pere egy kártérítési per, melyben a Green Mango karaokebár tulajdonosa Nils Roth a felperes és a per Drosten ellen lett benyújtva 2020 december 15-én. Nincsen információ arról, hogy hol tart az ügy.
https://schallundwort.de/erste-schadensersatzklage-gegen…/

5. Dr. Füllmich nemrég említett egy pert, ahol ugyancsak egy vállalkozót képvisel és a per az RKI vezetője Lothar Wieler ellen lett benyújtva. Ezt a pert elutasította a bíróság.
Valószínű, hogy számtalan kisebb ügye is van, ugyanis a vizsgálóbizottságban végzett munkáját a rendes ügyvédi munkája mellett végzi.

EGYÉB FONTOS PEREK
1. Dr. Renate Holzeisen feljelentései az Európai Bizottság ellen az oltóanyagok engedélyezése miatt. Ezekhez a perekhez olyan egészségügyi dolgozók csatlakozhatnak, akiket kényszerítettek az oltásra.
Feljelentés a Biontech engedélyezése miatt (2021. február 21.)
https://drive.google.com/…/1DHx26t4uWIQdkav7Kwc…/view…

Feljelentés AstraZeneca engedélyezése miatt (2021. március 29.)
https://drive.google.com/…/1TJGzgVDhXyt9YiixNH…/view…

Feljelentés Moderna engedélyezése miatt (2021.május 5 .)
https://drive.google.com/…/1ZELFtKA…/view…

2. Az első német emberi jogi panaszt a korona-intézkedések ellen a Straßbourgi Emberjogi Bíróságra Uwe Lipinski ügyvéd nyújtotta be 2020 december 23-án.
https://www.impfkritik.de/pressespiegel/2021010501.html…

3. Daniela Prousa pszichológus ugyancsak feljelentést tett az Európai Emberjogi Bíróságon a gyermekek maszkviselése, pszichés kínzása, az emberi méltóság megsértése miatt. Ez a feljelentés a német kormány, bajor kormány és az RKI ellen irányul. Egyidejűleg indította a hagyományos és a sürgősségi eljárást 2021 márciusában. A sürgősségi eljárást elutasították, a másik folyamatban van.
https://mooncity.de/…/klage-vorm-europaeischen…/

4. Sarah Luzia Hassel-Reusing emberi jogvédő 2021. március 8-án nyújtott be emberi jogi panaszt az ENSZ Emberi Jogok Tanácsánál az mRNA oltóanyagokkal végzett emberkísérletek miatt.
https://unser-politikblog.blogspot.com/…/menschenrechts…

5. Dr. Markus Kühbacher kémikus, tudományos témákban elkövetett csalásra specializálódott szakértő 2020. december 2-án nyújtott be feljelentést a Stuttgarti Bíróságon Christian Drosten ellen, mivel Drosten doktori disszertációja 2003 óta nem volt egyetlen egyetemi archívumban, sőt a doktori munkák online katalógusában sem megtalálható és minden jel arra utal, hogy a korona PCR teszt feltalálója nem jogosult a doktori cím viselésére. Az első tárgyalás 2021. július 29-én lesz.

Biró Éva | 2021. május 24.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.