Columbia tanulmány: COVID vakcina okozta halálesetek száma 400.000

A CDC VAERS-oldalán található egyéb becslések szerint az aluljelentések jóval magasabbak.

Columbia tanulmány: COVID vakcina okozta halálesetek száma 400.000Joe Biden elnök beszédet mond, mielőtt megkapja a COVID-19 emlékeztető oltást az Eisenhower Executive Office Building déli udvari előadótermében 2021. szeptember 27-én, hétfőn a Fehér Házban. (Cameron Smith hivatalos fehér házi fotója)

A CDC legutóbbi számítása szerint a COVID-19 vakcinának tulajdonított halálesetek száma közel 20 000, de a Columbia Egyetem kutatóinak tanulmánya szerint a tényleges szám hússzor magasabb.

A Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) 19 886 halálesetről, 102 857 kórházi kezelésről és összesen 946 461, a COVID-19 vakcináknak tulajdonítható mellékhatásról számol be december 3-ig.

Ha a Columbia tanulmányban szereplő aluljelentési tényező helyes, akkor ez azt jelentené, hogy közel 400 000 haláleset következett be a COVID-19 vakcinák miatt.

A COVID-oltás és az életkor szerinti összesített halálozási kockázat
… azt sugallja, hogy a COVID vakcinák és az emlékeztető oltások kockázatai meghaladják az előnyöket a gyermekek, fiatal felnőttek és idősebb felnőttek esetében, akiknek alacsony a foglalkozási kockázata vagy korábbi koronavírus expozíciója. https://t.co/eiGoHVzrqE

Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) December 15, 2021

(A Twitter felfüggeszti a Twitter szabályait megsértő felhasználói fiókokat. Lényegében azt mondja, hogy aki mást állít mint a WHO stb. a COVID ügyekkel kapcsolatban az szabályt sért, – a szek.)

MALONE – Mielőtt beadná a gyermekének az injekciót

TREND: A Legfelsőbb Bíróság pénteken foglalkozik az oltási kötelezettség kérdésével, és olyan rendkívüli meghallgatást tart, amely a sietős időzítés miatt szinte példátlan.

A tanulmány kivonatában a kutatók megjegyzik, hogy “a COVID vakcina által okozott súlyos mellékhatások és halálozási arányok pontos becslése kritikus fontosságú a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinázás és az emlékeztető oltások kockázat-haszon arányának elemzéséhez a különböző korcsoportokban”.

Az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma rámutat, hogy a VAERS-jelentés nem dokumentálja, hogy egy oltóanyag és egy nemkívánatos esemény között kapcsolat áll fenn. A HHS azonban azt is megjegyzi, hogy a VAERS egy “passzív” jelentési rendszer, és “a tényleges nemkívánatos eseményeknek csak kis hányadáról kap jelentést”. Sok egészségügyi dolgozó nyilvánosságra hozta, hogy feletteseik utasították őket, hogy ne jelentsenek a VAERS-nek semmilyen, a COVID vakcinák által okozott károsodást.

A VAERS-t “önkéntes” jelentési rendszerként írják le, de a HHS szerint az egészségügyi szolgáltatók, akik “a COVID-19 vakcinákat beadják, az oltást követően a törvény értelmében kötelesek jelenteni a VAERS-nek” az oltások beadásakor elkövetett hibákat, valamint többek között a haláleseteket és az életveszélyes mellékhatásokat.

A Columbia kutatóinak módszere az aluljelentések becslésére az volt, hogy az oltási arányok regionális eltéréseit használták fel az összes halálozás és a nem-COVID okozta halálesetek előrejelzésére a későbbi időszakokban, két független, nyilvánosan elérhető amerikai és európai adathalmaz alapján.

Azt találták, hogy több mint hat héttel az injekció beadása után az oltás negatív korrelációt mutatott a halálozással. Az injekció beadását követő öt héten belül azonban az oltás szinte minden korcsoportban előre jelezte a teljes halálozást, “az életkorral összefüggő időbeli mintázatot, amely összhangban van az amerikai vakcinák bevezetésével”.

Összehasonlítva a tanulmány becsült vakcina okozta halálozási arányt a CDC által jelentett arányokkal, a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a VAERS halálesetek 20-szorosan aluljelentettek, ami “összhangban van az ismert VAERS aluljelentési torzítással”.

A kutatók szerint a tanulmány “azt sugallja, hogy a COVID vakcinák és az emlékeztető oltások kockázatai meghaladják az előnyöket az alacsony foglalkozási kockázatú vagy korábbi koronavírus expozícióval rendelkező gyermekek, fiatal felnőttek és idősebb felnőttek esetében”.

Hangsúlyozzák, hogy “sürgősen szükség van az életet megváltoztató oltási sérülések diagnosztikájának és kezelésének azonosítására, fejlesztésére és terjesztésére”.

Egy évtizeddel a COVID-19 előtt a Harvard kutatóinak úgynevezett Lazarus-tanulmánya szerint a VAERS a vakcinák okozta sérülések mindössze 1%-át tette ki.

A közelmúltban Steve Kirsch, a Vaccine Safety Research Foundation ügyvezető igazgatója és mások elemzést végeztek, amelyben összehasonlították az anafilaxia arányát egy tanulmányban közzétett és a VAERS-ben talált arányokkal. Arra a következtetésre jutottak, hogy a COVID-19 vakcinák okozta valódi halálozási arány 41-szer magasabb.

A VAERS Analysis weboldal a CMS, a Centers for Medicare and Medicaid Services (Medicare és Medicaid Szolgáltatások Központja) bejelentőinek adatait használta fel, hogy 44,64-es becsült aluljelentési tényezőre jusson.

FDA adatok

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivataltól novemberben egy információszabadság-per útján megszerzett fájlok 158 893, a Pfizer vakcinával kapcsolatos nemkívánatos eseményt rögzítettek a forgalmazás első két és fél hónapjában, köztük 25 957 “idegrendszeri rendellenességgel” kapcsolatos esetet.

A keresetet a Közegészségügyi és orvosi szakemberek az átláthatóságért nevű csoport nyújtotta be, amely több mint 30 professzorból és tudósból áll, többek között a Yale, a Harvard, a UCLA és a Brown egyetemekről. Amint arról a WND beszámolt, a decemberben benyújtott bírósági dokumentumokban az FDA azt javasolta, hogy 55 évet kapjon arra, hogy kiadja a Pfizer COVID-19 vakcinájával kapcsolatos, a csoport által kért 329 000 oldalnyi dokumentumot. Az FDA most módosította ezt a kérést, és 75 év haladékot kért a bírótól.

A perben részt vevő tudósok egyike Dr. Peter McCullough, aki a COVID-19 általános oltás nyílt kritikusa.

Egy nemrégiben Joe Rogan podcasternek adott hosszas interjújában idézett egy tanulmányt, amelyet a COVID előtt Dr. H. Cody Meissner, a Tufts University School of Medicine munkatársa végzett, és amely szerint a VAERS-jelentések mintegy 80%-át orvosok, ápolók vagy más egészségügyi szakemberek teszik, akik úgy vélik, hogy a problémát egy vakcina okozta. A jelentéseknek csak 14-15%-át teszik maguk a betegek.

McCullough úgy véli, hogy a CMS adatai azt mutatják, hogy a VAERS körülbelül négy-ötszörösével aluljelentett.

A CMS adatai alapján – mondta – “tudjuk, hogy mikor kapta valaki az injekciót, és tudjuk, hogy mikor halt meg”.

Indoklása szerint ismert a Medicare- és Medicaid-betegek aránya az amerikai lakosságon belül, így extrapolációval becslést lehet kapni.

Az FDA elleni perben ötszörös szorzót alkalmaztak, és 45 000 amerikai halálesetet becsültek a COVID-19 vakcina miatt, míg a VAERS 9000-et jelentett az ügy benyújtásának idején.

A SZERKESZTŐ MEGJEGYZÉSE: Tavaly az amerikai orvosokat, ápolókat és mentősöket a félelmetes új világjárvány elleni küzdelem első vonalbeli hőseiként ünnepelték. Ma, Joe Biden vezetésével ugyanezen hősök tízezreit lázadóknak, összeesküvés-elméleteket vallóknak, szélsőségeseknek és potenciális terroristáknak titulálják. A rendőrök, tűzoltók, határőrök, Navy SEAL-ek, pilóták, légiforgalmi irányítók és számtalan más, valóban nélkülözhetetlen amerikai emberrel együtt mindannyiukat olyan veszélyesnek tartják, hogy meg kell őket semmisíteni, szakmai és magánéletük a feje tetejére áll, mert úgy döntöttek, hogy nem kapják meg a kísérleti COVID vakcinát. Biden zsarnoki megbízatása azzal fenyeget, hogy megbénítja az amerikai társadalmat – a bűnüldözéstől kezdve a légitársaságokon át a kereskedelmi ellátási láncokig és a kórházakig. Ez már most is történik. De a jó hír az, hogy a “tegnap hősei” nagy számban harcolnak ellene – bátran és merészen. Az egész epikus összecsapást úgy mutatja be a WND havonta megjelenő Whistleblower magazinjának szenzációs októberi száma, amelynek címe: “A NAGY AMERIKAI LÁZADÁS: “Nem engedelmeskedünk!”. A COVID-19 hatalomátvétele a nemzeti dac merész új korszakát indítja el”.

Forrás: WND | Art Moore | Publikálva 2021. December 15.