Az egész világon becsapták a gyanútlan embereket

Dr. Roger Hodkinson vezető patológus a kanadai Alberta tartomány kormánytisztviselőivel folytatott zoom konferenciahívás során elmondta, hogy a jelenlegi koronavírus-válság “a gyanútlan nyilvánosság ellen valaha elkövetett legnagyobb félrevezetés”.

Hodkinson észrevételeit a Közösségi és Közszolgáltatási Bizottság részvételével folytatott megbeszélés során tette, és a klipet később feltöltötték a YouTube-ra.

Megállapítva, hogy a virológia szakértője is volt, Hodkinson rámutatott, hogy a koronavírus teszteket előállító egyik biotechnológiai vállalat vezérigazgatói szerepe azt is jelenti, hogy “Talán minderről tudok egy kicsit.”

„Teljesen megalapozatlan nyilvános hisztéria folyik, amelyet a média és a politikusok irányítanak, ez felháborító, ez a legnagyobb átverés, amit valaha is elkövettek a gyanútlan nyilvánosság előtt,” – mondta Hodkinson.

Az orvos elmondta, hogy az idősebb, sebezhetőbb emberek védelmén kívül semmit sem lehet tenni a vírus terjedésének megakadályozására, és hogy az egész helyzetet „orvostudományt játszó politikusok képviselik, és ez nagyon veszélyes játék”.

Hodkinson megjegyezte, hogy „a társadalmi távolságtartás hiábavaló, mert a koronavírus cseppfertőzéssel terjed, ami akár 30 métert is megtehet, mielőtt célba jutna,” ezért a társadalom azonnali újranyitását szorgalmazta, hogy megakadályozzák a lezárások okozta pusztító károkat.

Hodkinson a kötelező maszkviselést is teljesen értelmetlennek tartja.

„A maszkok teljesen haszontalanok. Semmiféle bizonyíték nincs a hatékonyságukra vonatkozóan,” – mondta.

„A papírmaszkok és a szövetmaszkok egyszerűen csak jelzésként szolgálnak. Legtöbbször nem is viselik hatékonyan. Teljesen nevetséges. Látva ezeket a szerencsétlen, képzetlen embereket – ezt nem pejoratív értelemben mondom – látni, ahogy ezek az emberek úgy járkálnak, mint a lemmingek, és minden tudásbázis nélkül engedelmeskednek, hogy az arcukra tegyék a maszkot.”

Az orvos a PCR-vizsgálatok megbízhatatlanságát is leszögezte, megjegyezve, hogy „a pozitív teszt eredményei nem jelentenek klinikai fertőzést,” és hogy minden tesztelést le kell állítani, mert a hamis számok „nyilvános hisztériát okoznak”.

Hodkinson elmondta, hogy Alberta tartományban a 65 évesnél fiatalabbak halálozási kockázata „egy a háromszázezerhez,” és hogy egyszerűen „felháborító” a társadalmat elzárni azért, mert az orvos szerint ez „csak egy újabb rossz influenza.”

„Abszolút felháborodtam azon, hogy ez elérte ezt a szintet, holnap mindezt le kell állítani,” – fejezte be Dr. Hodkinson.

Hodkinson szakmai hitelessége nem kérdéses, amit megerősít a MedMalDoctors szakmai weboldal. (1)

„Általános orvosi diplomáját az Egyesült Királyság Cambridge-i Egyetemén szerezte, ahol a Corpus Christi College tudósa volt. A British Columbia Egyetemen töltött rezidensi ideje után a Royal College okleveles általános patológusa (FRCPC) és az Amerikai Patológiai Kollégium (FCAP) munkatársa lett.” (2)

(1)https://medmaldoctors.ca/dr-roger-hodkinson
(2)https://summit.news/2020/11/18/top-patholog

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.