A leghitelesebb és legfüggetlenebb jelentés a koronavírus-ügyről

A Berlini Korona Bizottság egyéves munkája – Dr. Reiner Füellmich

A JELENTÉS ÁTFOGÓ, ÁRNYALT, KITERJEDT, FEDDHETETLEN, SZÓKIMONDÓ ÉS MEGFÉLEMLÍTHETETLEN.

Történelmi jelentőségű dokumentum.

Emberi számítás szerint a leghitelesebb a berlini ún. Korona Bizottság jelentése az újtípusú koronavírusról és a vele kapcsolatos közügyekről.

A bizottság mintegy társadalmi BÍRÓSÁGKÉNT is fölfogható. Bírói vizsgával is rendelkező tapasztalt jogászok úgy hallgatták meg szakértők sorát, ahogy egy bíróság dönt szakértői vélemények alapján.

A bizottság ismert hiteles jogászokból és oknyomozókból áll. Némelyiküknek bírói vizsgája is van.
Független szakemberek, szaktudósok, oknyomozók, kipróbált korrupció-szakértők sorát hallgatták meg.

Olyan kiemelkedő szakértelmű személyiségek segítették és segítik a munkájukat, mint pl. az ismert feddhetetlen járvány-szakértő, szakorvos, szociológus, politológus és korrupció-szakértő Wolfgang Wodarg, az immunológus, oltás-szakértő prof. Stefan Hockertz, a virologus, infektológus-immunológus prof. Martin Haditsch, a közigazgatási és katasztrófavédelmi tudományok tapasztalt szakértője Stephan Kohn, a világ egyik legtöbbet idézett immunológiai szakértője, prof. John Ioannidis, Németország eddig legtöbbet idézett orvos-kutatója, mikrobiológusa prof. Sucharit Bhakdi, továbbá kórboncnokok, politológus jogvédők, fasizmus-szakértők, mint pl. Vera Sharav, rabbi Yitzchok David Smith jogász és ifj Robert F. Kennedy, a gyógyszeripari korrupció kérdésének szakjogásza.

A bizottság vezetője, ill. koordinátora Reiner Füllmich (Fuellmich), németországi és kaliforniai ügyvéd, aki már bizonyította szakértelmét: csalási ügyekben perben legyőzte az Európában VERHETETLENNEK számító és kivételezett hírhedett Deutsche Bankot, a szintén verhetetlennek tekintett Volkswagen céget és a Kühne & Nagel óriáscéget. Eddig kizárólag fogyasztókat és kisvállalatokat képviselt szemben az óriásvállalatok visszaéléseivel.

Füllmich – ismervén – a Deutsche Bankot „a világ egyik legnagyobb bűnszervezetének” nevezte és nevezi. A bank nem merte emiatt pörölni. Tehát igaz lehet a ténymegállapítás.

Füllmich humanista, független, szabadelvű és inkább szociáldemokrata-közeli hátterű. A bizottság tagjai is hasonló hátterűek, némelyikük az eredeti zöld elvekhez hű hátterű, de a mai korrumpálódott „Zöldek” pártjától elhatárolódik, mint pl. Viviane Fischer-Feurstein nemzetközileg ismert közéleti ember és jogász, közgazdász.

A bizottság az emberi lehetőségek szerint a lehető legalaposabb, árnyalt, körültekintő, átfogóan vizsgálódó, kínosan becsületes, nem meghunyászkodó, és függetlenségét tekintve egy ún. független bíróságnál is függetlenebb.

Független a gyógyszeripartól, az államoktól, vállalatoktól, sajtótól. Az őket ért hatalmi támadások, ill. elhallgatás és cenzúra is bizonyítja függetlenségüket.

Némelyik tudós szakértőjüknél történtek eredménytelen megfélemlítő házkutatások is.

Köszönet a magyar nyelvű feliratozásért!

Forrás: Karl B. Kiszely

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.