Történelmet írhatunk – Most!

A film, mely mellébeszélés nélkül bemutatja a valóságot az éghajlatváltozással kapcsolatban.

Történelmet írhatunk. - Most! | ClimeNews - Hírportál

“Jelenleg az évezredek óta tapasztalt legnagyobb fenyegetéssel nézünk szembe. A világ tudósai egyetértenek abban, hogy a jelenlegi felmelegedési ütemmel pusztító jövőt kockáztatunk. Nehéz elképzelni, hogy a világ népessége hogyan oldja meg egyáltalán önmaga élelmezését.

Nagyon kevés az időnk. Bár még van idő, de már nem sok maradt. Egyértelmű tudományos tény, hogy sürgős cselekvésre van szükség.
Fordulóponthoz értünk. Történelmet írhatunk.
Most!
Ami ma és a következő néhány évben történik, az alapjaiban fogja meghatározni a következő évezredeket.

Bolygónk történetének egyedülálló pillanatában vagyunk, amikor együtt kell felelősséget vállalnunk mind a jelenlegi jólétünkért és az élet jövőjéért a Földön.

Mindenkiben van erő a változásokhoz, hogy már most megtegye. A csodálatos természetes világunk és gyerekeink élete, unokáink és az őket követők élete a mi cselekvésünkön múlik.”

 


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.