Dr. Ariyana Love: Covid-19 szabadalom egy horror

Dr. Ariyana Love: A Stew Peters-szel készített legutóbbi interjúmban arról beszélgettünk, hogy a szabadalmakban felsorolt “Covid-19 vakcina” összetevői felfedik, hogy ezek a mérgező halálos injekciók mind géneket törölnek és genetikailag módosítják az embereket a szabadalmaztathatóság érdekében.

GRAFÉN

A Hydrogel US8415325B2 szabadalom a Moderna szabadalomban szerepel, itt. A hidrogélek egy másik Moderna szabadalomban is szerepelnek, itt. A hidrogél szerepel a Johnson & Johnson szabadalmában, itt. A hidrogélek grafén-oxidból készülnek. Senki sem tagadhatja a bizonyítékot, hogy a grafén-oxid benne van a felvételekben.

TOVÁBBI HÍREK: A Twitter véglegesen felfüggeszti Marjorie Taylor Greene képviselő személyes fiókját, ő válaszol…

GMO EMBEREK

Az összes Covid-19 “vakcina” szabadalom említi a géneltávolítást. Egy kivételével az összes szabadalom említi a “komplementer DNS-t” (cDNS). A cDNS egy kiméra mRNS koktél, amelyet mesterséges genetikai szekvenciák segítségével kódolnak az emberi sejtekbe a fajok közötti genomika során.

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának 2013-as döntése szerint az Emberek cDNS-sel történő módosítása szabadalmaztathatóvá teszi őket. A bírósági dokumentumokból kiderül, hogy a cDNS-t módosított baktérium segítségével állítják elő, és a Legfelsőbb Bíróság bírái szabadalmaztathatónak ítélték. Ez azt jelenti, hogy egy növény, egy állat vagy egy Ember szabadalmaztatható és tulajdonba vehető, ha először cDNS-szel módosítják genetikailag.

Mark Steele tökéletesen összefoglalta a dolgot, amikor kijelentette:

Az Egyesült Államokban a Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy az oltott emberek világszerte termékek, szabadalmaztatott áruk, az amerikai törvények szerint már nem emberek. Egy módosított DNS vagy RNS oltás, az mRNS oltás révén az ember megszűnik embernek lenni, és a módosított GEN oltási szabadalom tulajdonosának TULAJDONSÁGÁVÁ válik, mert saját genommal rendelkezik, és már nem “ember” (természetes emberek nélkül), hanem “transz-ember”, tehát olyan kategória, amely nem létezik az emberi jogokban. A természetes személy minősége és minden ezzel kapcsolatos jog elveszik. Ez világszerte érvényes, és a szabadalmakra az amerikai jog vonatkozik.

2013 óta minden ember, akit GM-módosított mRNS-sel oltottak be, jogilag transz-embernek minősül, és jogilag transz-emberként azonosítják, és nem élvez semmilyen emberi vagy egyéb állami jogot, és ez világszerte érvényes, mert a GEN-POINT technológia szabadalmai az USA joghatósága és joga alá tartoznak, ahol bejegyezték őket.”

BAKTÉRIUM, NEM “VÍRUS”

A bírósági dokumentum szerint a tudósok 4 plazmidot adtak hozzá egy baktériumhoz. Ezt már dokumentáltam az EPIGENETIKA című cikkemben: Vaccines Are deleting Human Genes & Transfecting Cells With Ebola/Marburg” című cikkemben, hogy az E. coli az alapja mindezen kiméra biofegyvereknek, nem pedig a vírusok.

TOVÁBBI HÍREK: Dr. McCullough Pandemic Deep Dive, Early Intervention & Experimental Jabs – Glitch In The Code (hiba a kódban)

A legtöbb szabadalomban E. coli-t találtam. Jegyezzük meg, hogy ezek genetikailag továbbfejlesztett, antibiotikumoknak ellenálló baktériumok, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy még halálosabbak legyenek. Ezután GMO parazitákba és Hydrákba transzfektálják őket. Ezeket a parazitákat nehezebb elpusztítani, de speciális természetes protokollok segítségével meg lehet ölni őket.

A CRISPR-Cas-9 technológiával ki lehet iktatni az egész fajt, vagy teljesen el lehet távolítani az emberi faj genetikai tulajdonságait.

FAUCI ÁLTAL FINANSZÍROZOTT BIOFEGYVEREK

Korábban már írtam a Fauci által finanszírozott kiméra biofegyverről, a Lentivírus mRNS vektorról a “Transzgenikus hidrák és paraziták egy biológiai fegyverrendszer a gyors emberi klónozáshoz” című cikkemben. A Lentivírus biofegyvert Wuhanban fejlesztették ki, és tartalmazza a HIV 1-3, SARS, MERS és az AIDS-et kiváltó SRV-1 vírust. Ez megtalálható a Moderna, a Pfizer, a J&J, az AstraZeneca és az Oxford szabadalmaiban.

A lentivírusvektorban található HIV-1 biofegyver szabadalmaztatott és Anthony Fauci tulajdonában van. Ő egy tömeggyilkos háborús bűnös, aki felelős ezért a “vakcina” holokausztért.

KIEMELÉSEK A SZABADALMAKBÓL

A Pfizer szabadalma említi a 69-70-es gén delécióját és mutációját.

A Thermo Fischer készített egy tanulmányt, amely feltárja, hogy a gén deléciós mutáció az oka a “vakcina” által kiváltott változatoknak. Ez a vállalat nemcsak ebből az “oltóanyag” holokausztból profitál, hanem a Thermo Fischer rendelkezik egy tudományos jelentéssel, amely egyértelműen kimondja, hogy a gén deléció felelős a Lambda, Alfa, Béta, Gamma és Delta variánsokért.

Az SV-40 vektor egy kiméra biofegyver, amely a J&J szabadalmában található. Ismert, hogy gyors rákos megbetegedést okoz. Az SV-40 vektort a Thermo Fischer biztosította a J&J számára. Az SV-40 emberi sejteket, szarvasmarha növekedési hormon (kergemarhakór), E. coli és herpeszt tartalmaz. Ez megmagyarázná a “vakcinázás” utáni herpeszkitöréseket.

A Pfizer szabadalma említi a 144-es gén törlését is, amely gyors rákos növekedést okoz.

TOVÁBBI HÍREK: Dr. Malone tömegformációs pszichózisról szóló beszéde megavírussá vált [VIDEÓ] | MALONE – Mielőtt beadná a gyermekének az injekciótDr. Ariyana Love: Covid-19 szabadalom egy horror | Dr. Malone tömegformációs pszichózisról szóló beszéde

Találtam egy Combo kit PCR szabadalmat is, amely említi a gén deléciót! Tehát a PCR egyáltalán nem egy teszt, hanem az mRNS technológiát ülteti be az agyadba Informált beleegyezés nélkül.

A Pfizer szabadalma említi az X/Y kromoszóma inverziókat. A nemi gének inverziója sterilitást okoz. Mivel ez egy elnéptelenedési/kiirtási és klónozási terv, a transznemű Psyop kezd értelmet nyerni. Sterilizálni akarják a gyerekeinket, és a keresztnemű hormonok ezt elérik.

A Moderna szabadalom megemlíti a hajtogatott fehérjét és a mutációkat (tehát a variánsokat), amelyek gyors öregedést és genetikai betegségeket eredményeznek. A szabadalom szó szerint azt mondja, hogy ez egy “Loss-of-Function”, és így egy géntörlő biofegyver.

A Moderna szabadalmai a weboldalukon, itt találhatók.

A Moderna szabadalma szerint a szarvasmarha növekedési hormonját használja, amely a kergemarhakór néven ismert tehénbetegségből származik. A Moderna embereket klónoz egy olyan tehénbetegséggel, amely halálos lesz, ha emberi sejtekbe kódolják. Ez egy állati betegség, amely még csak nem is érinti az embert, tehát miért transzfektálja a Big Pharma az emberi sejteket szarvasmarha növekedési hormonjával, amikor ismert, hogy az neurológiai degenerációt, demenciát és halált okoz?

Itt van egy PCR-készlet szabadalma, amely “teszteli” az embereket a kergemarhakórra. Vagy a hidrogélek segítségével valóban átfertőzi az embereket a kergemarhakórral?

A Moderna szabadalma “hozzáad és töröl” hivatkozásokat tesz az RNS-re cDNS sablonok használatával. Vannak továbbá indító kódok vagy nyílt olvasókeret (ORF. Ezek nem stop-kódonok, ami azt jelenti, hogy nincs megállás a génmutációkhoz. A variánsok a végtelenségig folytatódnak, átjárva az emberi fajt, ahogy Geert Vanden Bosche mondta, hogy ez meg fog történni.

Stopkódonok nélkül egy szervezet nem képes specifikus fehérjéket előállítani. Az új polipeptid (fehérje) lánc csak növekszik és növekszik, amíg a sejt szét nem robban, vagy amíg nincs több rendelkezésre álló aminosav, amit hozzáadhatnának.

TOVÁBBI HÍREK: Hogyan válik egy egész népesség mentálisan beteggé?

A Moderna szabadalma említi a “hármas spirál kialakulásának előidézését” is. Ez a harmadik szál, amelyet szintetikusan adnak hozzá az emberi DNS-hez. Ez a tanulmány többet mutat arról, hogy a tudósok hogyan hozzák létre a hármas spirál kialakulását az emberekben. Itt egy másik tanulmány, amely a mesterséges hármas spirált mutatja be.

A Moderna “protokollja” szerint minden második injekciójuk sóoldat. Ez tehát 50-50%-os orosz rulett esély az életeddel és az egészségeddel. A szabadalom azt is kimondja, hogy a Moderna “kódolja a HIV-1-et”. Ez megint csak Fauci biofegyvere.

Az AstraZeneca szabadalma az E1, E3, E4 gének delécióját írja elő. Ahogy korábban dokumentáltam, ezek a géndeléciók AIDS-et idéznek elő, hacsak nem kapunk Saline-t. Később a gyógyszeripari kartell minden Saline injekciót el fog távolítani.

A Novovax szabadalom géneltávolítást említ.

A GlaxoSmithKline szabadalma említi a géneltávolítást, és azt mondja, hogy H1N1-et használ, ami ugyanaz a kiméra baktérium, amelyet az 1918-as demokídiumban 500 millió ember megölésére használtak, amit “spanyolnáthának” neveztek el, ahogy ez a tanulmány is mutatja.

A T4-fág fibritin trimerizációs doménjét (foldon), egy trimer béta hajtű propellert, először az 1918-as H1N1 kristályosítási vizsgálataiban használták fel.

Bill Gates azt mondta, hogy számítani kell egy himlő biológiai fegyveres terrortámadásra. A himlő az N1H1 kiméra baktérium fehérjéiből készül. Ezt már korábban dokumentáltam.

A szabadalmak alátámasztják, amit Dr. Pablo Campra mondott a Stew Peters interjúban, hogy ezek a halálos oltások nano bioszenzorokat tartalmaznak. Hamarosan többet fogok felfedni a szabadalmakból!

TOVÁBBI HÍREK: Milliárdokat érint a tömegformációs pszichózis és nem veszik észre – Dr. Robert Malone

Következtetés

Ez nem az egyik ország fegyverrendszere a másik ellen. Ez az NWO fegyverrendszere az egész Emberiség ellen. Ennek csak akkor lesz vége, ha egy emberként összefogunk.

Itt van a Szabadság Világszövetség Felelősségvállalásról szóló közleménye. Bármely rendes állampolgár kézbesítheti bárkinek a háborús bűnökről szóló értesítést, ha arra kötelezi vagy kényszeríti Önt, hogy bevegye ezt a mérgező lövést, ami sérti az alapvető emberi jogait és a Nürnbergi Törvénykönyveket. Mivel ez egy nemzetközi ügy, a felelősségre vonás angol nyelven történik, országszerte.

Az eredeti interjút Stew Petersszel és Dr. Ariyana Love-val a Rumble-on itt találja.

KÉRLEK: NÉZZE MEG! Dr. Ariyana Love: Graphene Covid Kill Shots, Let The Evidence Speak For Its Self Forself

Látogasson el Dr. Love honlapjára.

Forrás: RED VOICE MEDIA | 2021.12.09.

A hozzászólók és/vagy a tartalmi partnerek által kifejtett vélemények a saját véleményük, és nem feltétlenül tükrözik a ClimeNews Hírportál nézeteit. Lépjen kapcsolatba velünk a saját kommentár beküldésére vonatkozó irányelvekért. A ClimeNews Hírportál szeretné tisztázni, hogy miért nem nevezzük “vakcinának” a COVID-19-hez kapcsolódó injekciókat. A CDC szerint a vakcina definíciója megköveteli, hogy az említett vakcinának legalább egy évig tartó hatása legyen a vírus vagy betegség elkapásának megelőzésében, amely ellen küzdeni hivatott. Mivel az összes eddig elérhető COVID-19 oltás alig hat hónapos védelmet nyújtott, és még akkor sem abszolút, a ClimeNews Hírportál úgy döntött, hogy a továbbiakban is a Pfizer, a Moderna vagy a Johnson & Johnson anyagok oltás megnevezését egyre több médiaforrással együtt megkérdőjelezi.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.