Tüntetések, tiltakozások, feljelentések…

Világszerte folytatódnak a tüntetések a kormányok zsarnokság ellen az egyre tarthatatlanabb színjáték miatt…

Izrael volt a tömeges kísérletek egyik színhelye, mert ez az egyik ország, ahol a legnagyobb arányban oltották be a lakosságot és itt a legmagasabb az oltások miatti halálozások száma is, amely meghaladja a vírus miatti halálesetszámot…
Nem adjuk fel és hajlandóak vagyunk harcolni életünkért és lelkünkért. Az Igazságért és a Szabadságért. Nincs vesztegetni való idő.


Az orvosi Nobel-díjas virológus arra figyelmeztetett, hogy a Covid-19 fertőzést okozó koronavírust emberek állították elő és bizonyítékként említi a HIV és más vírusok jelenlétét a vírus genomjában, amit tudományos kutatások igazoltak, és az ezzel kapcsolatos információkat cenzúrázzák.

Ezenkívül elítélte, hogy nem állnak rendelkezésre tanulmányok a kísérleti RNS-vakcina következményeiről és nem lehet megmondani, hogy mi történik a következő generációkkal. Nem az oltás a legjobb megoldás…

FIGYELEM! NEM HAGYHATJUK, HOGY A MOSTANI GYEREKEK, A MOSTANI GENERÁCIÓK, SŐT AZ IDŐSEK EGY SZÜKSÉGTELEN VAKCINA MIATT HALJANAK MEG!


Dr. Sucharit Bhakdi világhírű német-thai-amerikai virológus-mikrobiológus arra figyelmeztet, hogy a koronavírussal kapcsolatos hisztéria hazugságokon alapul, és hogy a Covid „vakcinák” azért készülnek, hogy globális katasztrófát és a világ lakosságának elpusztítását idézzék elő.

Nagyon ébernek kell lenni, mert elmondása szerint visszaéltek a PCR-tesztekkel, hogy minden tudományos alapot nélkülözve félelmet keltsenek.

A következőkben világosan elmagyarázza, hogy az mRNS-vakcináknak milyen hatásai vannak az emberi szervezetre, beleértve a sok embert érintő vérrögök kialakulását, valamint az emberi szervezetet pusztító immunválaszokat.

Haladéktalanul le kell állítani a mostani globális kísérletet!
A tét a túlélésünk.


Egy portugál orvos bírálóan nyilatkozik és elemzi a jelenlegi helyzetet, mondván, hogy nem normális, hogy immár több mint egy éve kizárólag a koronavírusról beszélnek és ezzel vagyunk elfoglalva, miközben ezrek halnak meg, mert félelmükben nem mernek kórházba menni, nem kapnak megfelelő ellátását, a műtétek elmaradnak és súlyosbodik a szegénység…  a bevezetett drákói intézkedések miatt… és ami most zajlik, annak semmi köze sincs a vírushoz…

Az embereknek fel kell lázadniuk… meg kell védenünk sérült jogainkat és szabadságunkat… emberi lények vagyunk és nem fogjuk hagyni, hogy robotokká változtassanak bennünket, mert sokan vagyunk és a végsőkig harcolni fogunk a szabad emberiség jövőjéért.


Robert F. Kennedy Jr., az egyik legnevesebb amerikai ügyvéd elítéli, hogy a vakcinákon nem végeznek biztonsági teszteket, mivel olyan mentességet élveznek, amellyel egyetlen más orvosi termék sem rendelkezik, ezért senki sem tudja orvosilag hitelt érdemlő módon kijelenteni, hogy adott vakcina több embert ment meg, mint amennyinek árt.

A tudományos és orvosi közösségtől kezdve egészen az amerikai kormányig, és különösen a gyógyszeripar mind bűnözőkből és hazudozókból áll.

Tudjuk, hogy a gyógyszeripar lefizeti a politikusokat, a sajtót és az egészségügyi szerveket, megveszi a politikusokat és ők irányítják a világ összes országának kormányait.

Meg kell értetnünk, hogy hazudnak nekünk, és hogy az egész jelenlegi politikai struktúrát átjárja a gyógyszeripari propaganda, amelynek célja, hogy mindenkit rávegyenek arra, hogy beadassa az ártalmas kísérleti vakcinát.

„Nem hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a demokráciát, az egészséget, szabadságjogainkat és gyermekeinket.”


Fernando Rassi Nader brazil orvos elítéli a kormányok által bevezetett intézkedéseket, amelyek további károkat okoznak és megbetegítenek.

Ezenkívül felszámolják az alapvető jogokat, a szabad mozgás jogát, az embereknek méltóságot adó munkához való jogot…
Vannak bizonyítékok, a megelőző kezelések életeket mentenek, és gyermekeink jövőjéről van szó, amelyet éppen most rabolnak el tőlünk… Ébredjenek… nemtelen lélektani hadviselés folyik ellenünk és ezt a háborút meg kell nyernünk.

„Az egyik oldalon állnak a pszichopata és zsarnoki állami tisztviselők, polgármesterek és kormányzók, akik egy súlyos közegészségügyi problémát terrorpropagandával és önkényes intézkedésekkel kezelnek. A másik oldalon ott van a tétlen, rémült és félretájékoztatott lakosság.

A félelem az uralom leghatalmasabb eszköze, mert amikor a félelem hatása alatt vagyunk, amikor érzelmi emberrablás történik, nem tudunk saját érdekeink mentén gondolkodni, nem látjuk a legjobb választási lehetőségeket és nem a legjobb döntéseket tudjuk meghozni.

A negatív ingerek, amelyeknek már több mint egy éve ki vagyunk téve, megbetegítenek…” – Dr. Fernando Rassi Nader (brazil orvos)