Afrika fogja bekebelezni egész Európát?

Afrika fogja bekebelezni egész Európát? Riasztó statisztikák a jövő és a történelem legnagyobb demográfiai katasztrófájáról!

Demográfiai katasztrófa, vagy egy időzített civilizációs atombomba? Afrikáról őszintén.

Afrikából az elkövetkező években hihetetlen mennyiségű embertömeg indulhat meg. Ezzel a fekete bevándorlással már egy ideje riogatják az embereket, átlag európai polgárokat, azt azonban kevesen tudják, hogy sok alapja van ennek a hírnek.

Afrikában ugyanis egy olyan demográfiai katasztrófa van születőben, mely egész Európát elpusztíthatja.

Nem túlzás azt gondolni, hogy komoly fenyegetést jelent Afrika Európára. És most itt őszintén kell beszélni a problémáról. Azt szokták mondani Afrikára, hogy innen ered az élet, tehát bizonyos tekintetben az élet bölcsője. Újabban azonban azt mondogatják, hogy innen fog kiindulni a halál is, a pusztítás, mely bekebelezi Európát, majd a teljes nyugati civilizációt.

Vagyis a világ halála egyfajta végkifejlete lesz annak, ami már most elkezdett lezajlani Afrikában.

A harmadik világként emlegetett kontinens nem véletlen vált olyanná, amilyen. Az írott történelem részletesen tanúskodik arról, hogyan vált gyarmattá, és fosztották teljesen ki a gyarmattartó országok.

Azok a gyarmattartó országok, melyek ma különféle szabadságjogokról, egyenlőségről oktatnak ki minket, miközben próbálják takargatni sötét, gyarmatosító múltjukat. pedig ők nagymértékben járultak hozzá a szépreményű Afrika kontinensének teljese leépüléséhez, és mostani vegetációjához.

Ma az emberek Afrikában túlnyomórészt élhetetlen körülmények között élnek.

És most teljesen őszintén mondva az a legriasztóbb az egészben, hogy hihetetlen mértékben szaporodnak is. Ezzel önmagában nem lenen baj, de az arányokkal, és a mögöttük álló folyamatokkal már annál inkább.

Afrika fogja bekebelezni egész Európát? - ClimeNews - Hírportál

Arról van szó ugyanis, hogy míg í nyugati civilizációk társadalmában a születések száma egyre csökken, addig Afrika lakossága lassan megtöbbszöröződik.

Csak néhány példa a közelmúlt statisztikáiból:

Afrika egyes részein hihetetlenül lecsökkent az emberiség lélekszámának növekedése. Azonban Afrikában egészen más dolgok zajlanak. 3,5-4%-os az éves népességszám növekedés, ami felfoghatatlan és kezelhetetlen is lesz az elkövetkező években.

Afrika fogja bekebelezni egész Európát? - ClimeNews - Hírportál

Hamarosan Nigériában egy milliárd fölött lesz a népesség…

Ez azt jelenti, hogy 7-800 millió ember indulhat majd útnak csak Nigériából, és a többi afrikai tartományról és régióról nem is beszéltünk.

Egy 300 éves periódust végig követve és modellezve arra jutottak a tudósok, hogy míg Európa lakossága csökkent, addig Afrika óriásira hízott azon a világtérképen, ami lélekszámmal arányosítva ábrázolta a kontinenseket.

A kontinensek népességének alakulása is elég drasztikus.

Míg Ázsia népessége bár emelkedik, a 2100-as évekre megállhat, addig Afrika népessége nagyon meredeken emelkedik, és 2100-ra milliárd lélekszámú kontinens is lehet.

Afrika fogja bekebelezni egész Európát? - ClimeNews - Hírportál

Óriási gondban van tehát Európa, mely hamarosan atombomba módjára fog eszkalálódni, és az emberi világtörténelem legnagyobb demográfiai katasztrófájaként fog bevonulni a történelembe.

A kérdés már csak az, hogy mit tesz ez ellen Európa, és az egész világ?

Forrás: avilagtitkai.com

A BOCS Alapítvány már évtizedek óta mondja, s a szaporodás-erőltetéssel agy- és szívmosottak közt persona non-grata is lett emiatt. 7 éve angolul, németül és magyarul adtak ki egy kötetet: a fogamzásgátlás emberi jogának érvényesítése messze a leghatékonyabb segítése a szegényeknek. Ráadásul ez a legfőbb közös érdeke a szegényeknek és gazdagoknak egyaránt. Afrika.BOCS.eu