Az oltás biztonságos és védelmet ad?

Részlet prof. Martin Haditsch és prof. Stefan Hockertz beszélgetéséből:
Prof. Hadits:
“Szabad-e ön szerint az akut mellékhatások tudatában és a jövőben jelentkező mellékhatásokat nem ismerve tiszta lelkiismerettel terjeszteni a szlogent, hogy az oltás biztonságos és védelmet ad?”

Prof. Hockertz:

“Ez a szlogen egy egyértelmű hazugság. Ez az oltás nem biztonságos és az oltások időpontja is végzetes. Minden immunológia-tankönyvben, -én immunológus vagyok-, minden tankönyvben az első 20 oldalon található az oltás-téma egy teljesen világos útmutatással: Soha ne olts pandémiában!
Politikailag továbbra is pandémia van és így nem szabad oltanunk. Akkor szabad oltanunk, ha előtte megállapítjuk először is, hogy az embereknek már volt-e ilyen fertőzése és akkor ezeket az embereket nem oltjuk, másodszor, hogy éppen most van-e ilyen fertőzésük vagy hogy még soha nem volt-e ilyen fertőzésük. Ezek a kérdések tényleg elhangoznak. És most jön, ami valójában egy rossz vicc. Ha bemegy valaki egy oltóközpontba, azon a kérdések kívül, hogy jobb vagy bal, ami arra vonatkozik melyik karba kéri az oltást, felteszik még talán azt a kérdést, hogy volt-e vagy jelenleg van-e koronafertőzése. Hogy az Istenbe kéne, hogy ezt a kérdést megválaszolja az az ember, aki ott ül? Ha a Charité egyik virológus professzorának (Drosten) álláspontját követjük, aki egész ez elején azt mondta, hogy vannak tünetmentes betegek. Számomra a tünetmentes betegek mindig az egészséges emberek voltak. Ez azt jelenti, hogy minden embert mielőtt beoltanak, le kellene tesztelni. De nem PCR teszttel, mert az nem elég.”

Akinek az agya “On” üzemmódban van, az egyből látja, hogy ez egy logikus és szakmailag korrekt érvelés a jelenlegi oltások ellen.
Az ilyen professzoroknál, mint Stefan Hockertz, miért kell házkutatást tartani ahelyett, hogy Drostennel leültetnék egy kerekasztal mellé vitatkozni?
Ezen gondolkodjon el az, aki eszetlenül elszaladt oltatni és véletlenül elérte ezt az írásom.

Biró Éva

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.