A Covid-19 vakcinák tömegpusztító fegyverek?

Dr. Vernon Coleman: A Covid-19 vakcinák tömegpusztító fegyverek – és megsemmisíthetik az emberi fajt!

„Sajnos azt hiszem talán már túl késő megmenteni a legtöbbjét annak, aki megkapta az oltást.”

„A politikusok és a tanácsadóik hazudnak majd és azokat hibáztatják az új, mutáns vírusok és a megemelkedett halálozások miatt, akik nem oltatták be magukat”.

„A modern gyógyászat nem tudomány, a modern orvosok és kutatók pedig nem tudósok. A mai orvosok használhatnak ugyan tudományos módszereket, de az, ahogy a páciensekkel bánnak még mindig csak a szakbarbárság szintjén mozog. Az orvoslás nem egyedülálló foglalkozás többé. Az orvos nem más, mint a gyógyszeripar és a páciensek közti kapocs.” Dr. Vernon Coleman


Ha egy ideje olvassa a cikkeimet, akkor tudja, hogy soha nem túlzok. Azt is tudni fogja, hogy az elmúlt évben jóslataim, értékeléseim és értelmezéseim teljesen pontosak voltak.

Most minden eddiginél jobban szükségem van a segítségedre. Hacsak nem működünk együtt, el vagyunk ítélve. Szükségem van a segítségedre, mert milliókat kell elérnünk ezzel a cikkel. És mivel a nagy platformok és a mainstream média betiltottak engem, nélküled nem érhetem el azokat a milliókat.

Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb cikk, amit valaha is olvasni fog. Meg kell osztani. A következő napokban semmit sem kell tennie, de el kell küldenie ezt a cikket mindenkinek, akit ismer, vagy nem ismer, aki rendelkezik e-mail címmel. És küldje el minden újságírónak, akinek az e-mail címét megtalálja. Könnyen elküldheti a www.vernoncoleman.org webhelyről

Emlékszel arra a videóra, amelyben Bill és Melinda Gates ült és vigyorgott, amikor arról beszéltek, hogy a következő világjárvány hogyan fogja az embereket felülni és észrevenni?

Nos, azt hiszem, tudom, mi fog történni. Mindannyian tudjuk, hogy a gonosz elit, az Agenda 21 és a Great Reset promóterek végig meg akarták ölni a világ népességének 90–95% -át.

Sajnos attól tartok, hogy valószínűleg késő megmenteni sokan közülük, akiknek megvolt az oltása. Milliók halálra vannak ítélve, és attól tartok, hogy sokan meghalnak, amikor legközelebb kapcsolatba kerülnek a koronavírussal.

De valami komolyan elromlott az elit terveivel.

Az eredmény az, hogy most azok, akiknek még nem volt oltásuk, szintén komoly veszélynek vannak kitéve. Okos táplálkozással és D-vitamin-kiegészítőkkel meg kell tartanunk az immunrendszerünket a legjobb állapotban. És lehet, hogy valamikor távol kell tartanunk magunkat az oltással rendelkezőktől. Úgy gondolom, hogy ezek most nagyon is valós veszélyt jelentenek az emberi faj fennmaradására.

Már hosszabb ideje figyelmeztetem a covid-19 oltások veszélyeire. Tudom, hogy valójában nem szabad őket oltásoknak nevezni (bár egy hivatalos meghatározást megváltoztattak, hogy befogadja őket), de ha génterápiának hívom őket, akkor azok az emberek nyertek, akiket megpróbálunk elérni, és akiknek azt mondták, hogy oltások. nem tudom miről beszélek.

Szinte egy évvel ezelőtt figyelmeztettem, hogy a koronavírus kockázatának eltúlzása oka részben egy kötelező oltási program létrehozása.

A covid-19 hamis járványt részben azért hozták létre, hogy mentséget találjanak az oltásokra – ahelyett, hogy a vakcinát a covid-19 állítólagos fenyegetésének megoldásaként hozták volna létre.

Hónapok óta figyelmeztetem, hogy a kísérleti oltások veszélyesek és számos potenciálisan halálos mellékhatást okoznak. A hírességek és sok orvos tévednek, amikor megnyugvást nyújtanak. Helyesen állítottam, hogy az oltások több embert ölhetnek meg, mint a covid-19.

De most valószínűnek tűnik, hogy az oltások felelősek a be nem oltott százmilliók haláláért.

Hosszú távú gondolkodásom mindig az volt, hogy a covid-19 csalást azzal a céllal tervezték: minél több idős és gyenge ember megölése és kötelező oltások bevezetése. Ezt mondtam az első videóban 2020 március közepén. Természetesen a gazdaság megsemmisítésére, majd újrafeltalálására is volt terv, hogy megfeleljen az Agenda 21 és a Nagy Visszaállítás követelményeinek.

Napokkal a videó első megjelenése után dühödten megtámadtak az interneten. A Wikipedia-bejegyzésem drámai módon megváltozott. Az összes könyvem, tévésorozatom és oszlopom részleteit eltávolítottuk. Engem hiteltelen összeesküvés-elméleti szakembernek írtak le. Készítettem egy videót, amely elmagyarázta, hogy a Wikipedia szócikkét hogyan változtatták meg a démonizálás és a hiteltelenség érdekében. Sok más, aki megkérdőjelezte a covid-19 hivatalos vonalát, ugyanúgy szenvedett. És természetesen a BBC és az országos sajtó is csatlakozott azzal, hogy elfogadhatatlan igazságok sugárzásával támadta azokat, akik a hivatalos vonalat megkérdőjelezni merik.

De most attól tartok, hogy a népirtó őrültek, az Apokalipszis lovasai, akik ezt a csalást tervezték, Armageddonba vezetnek bennünket.

Régóta hiszem, hogy a csalás építészei arra számítottak, hogy milliók fognak meghalni.

Most azonban úgy gondolom, hogy a gonosz elmék, akik ezt a csalást létrehozták, drámai módon alábecsülték az általuk ilyen erőteljesen népszerűsített kísérleti oltások veszélyét. Milliók, akik megkapták a covid-19 vakcinák egyikét, meghalhatnak ezeknek az oltásoknak a következtében. Egy pillanat alatt elmagyarázom, hogyan és miért.

A csalás természetesen Ferguson (Imperial College) vad jóslataival kezdődött. Ferguson matematikai modellező, megdöbbentő eredményekkel. A csalást tervező emberek tudták, hogy Ferguson jóslatai abszurdok. Bizonyára tudták, hogy Ferguson eredményei kínosan rosszak voltak. De ennek ellenére jóslatait ürügyként használták a bezárásokra, a társadalmi távolságtartásra, a maszkokra, valamint az iskolák és kórházi osztályok bezárására. Ez teljes őrület volt. A logikus tennivaló a fertőzésben szenvedő személyek elkülönítése volt – ugyanúgy, ahogyan az influenzás embereknek otthon maradnak -, valamint a legkiszolgáltatottabb emberek védelme, elsősorban a szív- vagy mellkasi betegségben szenvedő idős emberek. De a politikusok és a tanácsadók mindent rosszul tettek. És akik megkérdőjelezték a történéseket, démonizálták és elhallgattatták őket.

Az a tény, hogy az egészséges emberek immunrendszere a másokkal való interakciók révén fellendül. Az egészséges gyermekek és fiatal felnőttek immunrendszere nagyon erős. Valójában csak az időseket fenyegeti a legnagyobb valószínűséggel egy új vírus.

Pedig a világ politikusai és tanácsadóik szándékosan vezettek be minket egy tömeges oltási programba.

A nyilvánosságot eredetileg biztosították abban, hogy csak egy hatalmas oltási program révén nyerhetik vissza elvesztett szabadságaikat. Ez mindig veszélyes ostobaság volt.

Az ilyen gyorsan jóváhagyott kísérleti vakcinák azonban soha nem fogják megtenni azt, amit az embereknek mondtak. Nem a fertőzés vagy az átvitel megelőzésére készültek. Az oltások nem gátolják meg az embereket a covid-19 megszerzésében, és nem akadályozzák meg továbbadásukat, ha megkapják. Az oltások csupán korlátozzák a tünetek súlyosságát az injekciót kapók egy részénél. A legtöbb ember természetesen nem ezt hiszi. Az oltottak túlnyomó többsége úgy véli, hogy védettek voltak a fertőzés ellen. Újabb csalás volt.

Azon túl fontos tényen kívül, hogy nem azt csinálják, amit az emberek gondolnak, három óriási probléma van az oltásokkal kapcsolatban.

Az első probléma természetesen az, hogy ezek a kísérleti vakcinák már kétségbeesetten veszélyesnek bizonyultak – már sok embert megölnek, és még sok másban súlyos mellékhatásokat okoznak. Ennek a problémának a nagysága az alapján ítélhető meg, hogy még a hatóságok is elismerik, hogy valószínűleg 100-ból csak egy oltással kapcsolatos haláleset és súlyos sérülés jelenthető. Lehetetlen megbecsülni, hányan fognak meghalni allergiás problémák, szívproblémák, stroke, neurológiai problémák miatt, vagy hányan fognak megvakulni vagy megbénulni. A weboldalamon található egy lista azokról az emberekről, akikről ismert, hogy megsérültek vagy megölték a vakcinát, és ez egy rémisztő lista, amelyet el kell olvasni. A halálos áldozatok száma félelmetes, de a legtöbb hatóság folyamatosan ragaszkodik ahhoz, hogy ezek mind véletlenek. Amikor valaki 60 vagy 28 napon belül meghalt a pozitív covid-19 teszt után – még akkor is, ha a teszt eredménye hamis volt – automatikusan covid-19 halálként kezelték, hogy felemeljék a számokat. De amikor az egészséges fiatalok az oltástól számított néhány órán belül meghalnak, a haláleseteket csak véletlenül vetik el. Milyen sok tragikus egybeesés történt.

A második probléma az immunrendszer problémája, amelyet patogén primerként vagy citokinviharként ismerünk. Az történik, hogy az oltott személy immunrendszere nagyon drámai módon reagál, ha az illető a jövőben kapcsolatba kerül a vírussal. Az eredmény katasztrofális lehet, és ettől tartok ősszel és a következő tél folyamán. Azok az emberek, akiknek megvolt az oltása, valódi bajban lesznek, amikor legközelebb kapcsolatba kerülnek egy koronavírussal. Immunrendszerük túlreagál, és valószínűleg ez lesz, amikor sok haláleset lesz.

A betegeket hivatalosan nem figyelmeztették erre a problémára, bár a bizonyítékokat az International Journal of Clinical Practice 2020 októberében tették közzé. A cikk címe: “Informált beleegyezés nyilvánosságra hozatala olyan vakcinakísérleti alanyok számára, akiknél fennáll a covid-19 vakcinák súlyosbodásának kockázata”.

De nem volt tájékozott beleegyezés a betegek számára, és gyanítom, hogy a legtöbb orvos továbbra sem tud a kockázatokról.

Különösen az időseket és a rossz immunrendszerűeket ölik meg. És mitől lesz rossz immunrendszere? Három nyilvánvaló ok a maszk viselése, a másoktól való elzárkózás és a nem elegendő napsütés. A túl sok alkoholfogyasztás és a túl sok dohányzás házi őrizet alatt nem segít.

A plusz halálesetek valószínűleg ősszel következnek be, amikor az oltott személyek vannak a legvalószínűbb kitéve a vírusnak. A koronavírus leggyorsabban ősszel és télen terjed.

A megbetegedések és halálozások járványának eredményeként a kormányok megkezdik az oltások következő fordulójának népszerűsítését. Természetesen sok szó lesz a mutációkról, és új, sietve elkészített oltásokat állítanak elő és erősen népszerűsítenek azok a hírességek, akik semmit sem tudnak az orvostudományról vagy az oltásokról. Azokat az orvosokat, akik megértik a veszélyeket, és akiknek kétségei vannak az oltásokkal kapcsolatban, szokás szerint elhallgattatják.

Elképesztő módon hiszem, hogy a csalás hátterében álló emberek tisztában voltak azzal, hogy ez megtörténik. Gonosz tervük része volt.

Tudták, hogy ősszel és a következő télen növekedni fog a halálozás. Mindig azt tervezték, hogy a haláleseteket a covid-19 új változatával fogják okolni – ez az egy a sok ezer mutáció közül, amelyek őszre várhatók. Régóta gyanítom, hogy végül pár havonta – vagy még gyakrabban – támogatják az oltásokat; vagy havonta. A hoax szó eredeti használatának célja az volt, hogy kritizálja az influenzaszerű vírusfertőzésre adott választ. A válasz vadul eltúlzott volt.

Gyanítom, hogy Bill és Melinda Gates ezen pofázott, amikor arra utaltak, hogy lehet, hogy nem vesszük komolyan az első járványt – de a következő járványt sokkal komolyabban fogjuk kezelni.

És hiszem, hogy ők és az összes többi, aki ebben a csalásban részt vett, feltételezték, hogy tökéletesen biztonságban lesznek, mert valójában nem rendelkeznek az oltásokkal. Gyanítom, hogy az elit közül sokan és a fontosabb hírességek placebót kaptak az egyik kísérleti oltás helyett.

Soha nem fenyegette őket az a vakcina, hogy megölik őket, súlyosan megsérülhetnek vagy kórokozói primer alakulhatnak ki – és akkor hihetetlenül sebezhetőek, amikor legközelebb kapcsolatba kerülnek a vírusfertőzéssel.

Azt hiszem, az elit biztonságban volt. Azt hiszem, olyan tervet dolgoztak ki, amely több millió halált okoz, de nem árt nekik.

De hiszem, hogy hatalmas, döntő hibát követtek el.

És ez a harmadik problémához vezet – ehhez a problémához nem hiszem, hogy számítottak volna rá.

Ezt a problémát nemrég vázolta fel Dr. Geert Vanden Bossche, aki nagyon kiemelkedő oltási szakember. Valójában eredetileg szkeptikus voltam abban, amit mondott, mert Dr. Bossche korábban együtt dolgozott a GAVI-val és a Gates Alapítvánnyal. Ő az utolsó ember a világon, akiről le lehetne mondani, hogy ellenzi az oltást.

Dr. Bossche rámutatott, hogy a jelenleg használt oltóanyagok nem megfelelő fegyverek, amelyeket a vírusfertőzés elleni háborúban kell használni.

Azonnal állítsák le az összes Covid-19 tömeges oltást

Katasztrofálisan azáltal, hogy oltásokat adunk millióknak, megtanítjuk a vírust a mutációra, az erősebbé és halálosabbá válásra. Új vakcinák új mutációkkal történő megpróbálása egyszerűen tovább rontja a helyzetet, mert a tudósok nem képesek megelőzni a mutált vírusokat. A beoltott emberek pedig most mutált vírusokat osztanak meg a körülöttük élőkkel. A mutációk egyre erősebbek és halálosabbak.

A lezárások befejezését tökéletesen időzítik annak biztosítására, hogy a covid-19 vírus új mutációi messzire terjedjenek.

Van egy másik kapcsolódó probléma is.

Normális esetben testünk fehérvérsejteket tartalmaz, amelyek segítenek legyőzni a fertőzéseket. Az NK sejteknek nevezett sejtek – az NK a természetes gyilkosokat jelenti – segítenek elpusztítani a behatoló rossz sejteket. Amint az NK sejtek elvégezték munkájukat, megjelennek az antitestjeink, és megtisztítják a rendetlenséget.

Dr. Bossche azonban elmagyarázza, hogy a covid-19 vakcinák nagyon specifikus antitestek termelését váltják ki, amelyek versenyeznek az oltásokkal rendelkező egyének természetes védekező képességével.

Az oltottak természetes védekező rendszerei elnyomódnak, mert a vakcinával előállított specifikus antitestek csak átveszik a hatalmat.

És ezek a specifikus antitestek, amelyeket a vakcinák termelnek, állandóak. Örökre ott vannak az oltottak testében.

A katasztrofális eredmény az, hogy az oltásokkal rendelkező tíz- vagy százmillió természetes immunrendszert hatékonyan elpusztítják.

Immunrendszerük nem lesz képes harcolni a vírus bármely olyan mutációval, amely testükben kialakul. És ezek a mutált vírusok átterjedhetnek a közösségbe. Úgy gondolom, hogy ezért jelennek meg új vírusvariációk azokon a területeken, ahol sok embernek beadták az oltást.

A lényeg az, hogy az oltások beadása lehetőséget ad a vírusra, hogy végtelenül veszélyesebbé váljon. Minden beoltott egyénnek lehetősége van tömeggyilkossá válni, mert testük laboratóriumi laboratóriumokká válik, amely halálos vírusokat hoz létre. És ami még ennél is rosszabb, néhány oltott személy tünetmentes hordozóvá válhat – halálos vírusokat terjesztve körülöttük.

És azok az emberek, akiknek megvolt a vakcinája, nem tudnak reagálni a mutációkra, mert immunrendszerüket mesterséges védelmi rendszer vette át, amelyet a vakcina adott nekik, és amelynek célja a covid-19 eredeti formájának leküzdése volt. vírus. A beoltott személyek nagyon veszélyeztetettek lesznek, amikor az új mutációk terjedni kezdenek. Testük állandóan és kizárólag a vírus egy olyan formájával szembeni védekezésre irányul, amely gyorsan elavulttá válik.

Az új oltások beadása nem segít, mert a mutált vírus nem lesz sebezhető. Az oltásokat készítő tudósok nem lesznek képesek megelőzni a mutáló vírust. Ezt előre kellett volna látni. Ezért az influenza oltások gyakran nem működnek.

A politikusok és tanácsadóik hazudják és hibáztatják azokat, akik nem kapták meg az oltást, az új mutációk kialakulásáért és a várható halálesetek számáért.

De ha Dr. Bossche-nak igaza van, és hiszem, hogy igen, akkor az oltott egyének fogják fenyegetni az emberiséget. Komoly veszélyt jelentenek mindenki számára, akit beoltottak. De komoly veszélyt jelentenek a be nem oltottak számára is, mert az általuk kibocsátott vírusok veszélyesebbek, mint az eredetiek.

Nagyon veszélyes területen vagyunk.

Ha most nem állítjuk le ezt az oltási programot, akkor nem túlzás azt állítani, hogy az emberiség jövője veszélyben van.

Ez járt a fejében azoknak, akik megpróbálták eladni nekünk a Nagy Visszaállítást?

Nem tudom.

Talán az volt a céljuk, hogy mindannyiunkat megöljenek.

Vagy talán gonosz cselekményük éppen kiszabadult a kezéből. Az Egyesült Királyságban Ferguson, Hancock, Whitty és Vallance számomra mindig is teljesen rossz embereknek tűnt a nemzet válaszának vezetésében. Az Egyesült Államokban úgy vélem, hogy Dr. Fauci rossz ember volt.

Végig attól tartottam, hogy azért választották őket, mert nem megfelelő emberek. Minden, amit tettek, nekünk rossz, de nekik és az Agenda 21-et és a Nagy Visszaállítást népszerűsítő gonosz kabalának helytelen volt.

A szabad vita elnyomásához való ragaszkodás vezetett minket közvetlenül ebbe a szakadékba. Ezeknek az embereknek egyikének sem szabadott volna engedélyezni ilyen irányítást az életünk felett, de azáltal, hogy minden megkérdőjelező ellenzéket elnyomott módon soha nem tett módon, és elnyomva a tényeket, a mainstream média és az internetes óriások végtelenül rosszabbá tették a helyzetet. Gondolják, hogy biztonságban lesznek?

Valódi kockázat áll fenn, hogy ahelyett, hogy csak 90–95% -ot ölnének meg, amint azt a gonosz elit eredetileg kívánta, tévedésből megölhetnek mindenkit; ki tudták irtani az emberiséget.

Nagyon kevés időnk van arra, hogy megmentsük magunkat. Fokoznunk kell immunrendszerünket, és ironikus módon lehetséges, hogy távol kell tartanunk magunkat a beoltott emberektől. Körülbelül a következő héten írok egy cikket arról, hogyan erősítheti az immunrendszerét.

Most látja, miért ez a legfontosabb cikk, amelyet a covid-19-ről írtam, és a legfontosabb, amit valaha látott?

Nem jutok el a mainstream médiához, amely egyszerűen elnyomja az igazságot, és elutasít minden vitát. A YouTube például nem fog olyan videókat készíteni, amelyek bármit megkérdőjeleznek, amelyet a gonosz létesítmény hirdet.

Tehát küldje el ezt a cikket orvosoknak, újságíróknak, barátoknak és rokonoknak. Oszd meg, oszd meg, oszd meg. Talán meg tudjuk győzni a hatalmon lévő embereket arról, hogy nem védettek az előttünk álló katasztrófával szemben. Könnyedén megoszthatja a www.vernoncoleman.org webhelyen

Remélem, Dr. Bossche téved. Remélem tévedek.

De ebben a cikkben mindent meg kell vizsgálni. És ha ezeket a félelmeket nem hozzák nyilvánosságra és nem vizsgálják ki, akkor teljesen biztosan tudjuk, hogy a terv minél többet megölni fog. Nem lehet más következtetés.

Forrás: Dr Vernon Coleman MB ChB DSc