ÍTÉLET! – A PCR-teszt nem alkalmas a diagnosztikára

Az osztrák bíróság hatályon kívül helyezte a döntést: a PCR-teszt nem alkalmas a diagnosztikára.

ÍTÉLET! - A PCR-teszt nem alkalmas a diagnosztikára

“A köztársaság nevében” március 24-én VGW-103/048/3227/2021-2 ügyszámon szenzációs ítélet született, amely egy hatalmas pofon a Kurz-kormány pánikpolitikájának. A bíróság több helyen is megállapítja, hogy a PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség megállapítására. Ez az ítélet, amely valószínűleg tényszerűen helyes, közvetve elutasítja az egész Corona-politikát Ausztriában, amely pontosan ezen a teszten alapul.

Michael Mayrhofer

A bécsi közigazgatási bíróság helyt adott az FPÖ fellebbezésének a január 31-re Bécsbe bejelentett gyűlés betiltása ellen. “A tiltás indokolatlan volt” – áll a köztársaság nevében. Az ítélet indoklásában a bíróság tudományos vizsgálatok alapján megállapítja, hogy a Bécsi Regionális Rendőrigazgatóság által a tiltás indoklása teljesen alaptalan. A bíróság “minden ponton” egyetért a panaszban foglaltakkal, sőt messze túlmutat az FPÖ által felhozott érveken. Különösen a Coronában szenvedők számának meghatározására használt kritériumok és definíciók kérdőjeleződnek meg.

“A PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására”.

Kifejezetten rámutatnak arra, hogy még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is “a PCR-teszt nem alkalmas diagnózis felállítására, és ezért önmagában semmit sem mond egy személy betegségéről vagy fertőzéséről”. Az egészségügyi miniszter azonban a Covid 19 betegségekre egy egészen más, sokkal tágabb esetmeghatározást használ, amely nem használható a találkozó betiltásának indoklására, mert:
Ha a Corona-bizottság az egészségügyi miniszter esetdefinícióját használta, és nem a WHO-ét, akkor a “beteg/fertőzött” számadatok megállapítása téves.
A bíróság megállapítja, hogy Bécs város egészségügyi szolgálatának “tájékoztatásában”, amelyre a Bécsi Tartományi Rendőrigazgatóság tiltása alapult, “nincsenek érvényes és bizonyítékokon alapuló megállapítások a járvány előfordulására vonatkozóan”.

A bíróság szó szerint:

Ha az egészségügyi miniszter 2020.12.23-i “Covid-19 esetmeghatározása” meghatározásai szerint “megerősített eset”:
1) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-2 specifikus nukleinsavat mutattak ki (PCR-teszt, megjegyzés), függetlenül a klinikai tünetektől, vagy
2) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-specifikus antigént mutattak ki, és megfelel a klinikai kritériumoknak, vagy
3) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-specifikus antigént mutattak ki, és megfelel a járványügyi kritériumoknak. Így az egészségügyi miniszter által meghatározott három “megerősített eset” egyike sem felel meg a WHO “beteg/fertőzött személy” fogalmának. A WHO elutasítja a PCR-tesztre való kizárólagos támaszkodást (1. megerősített eset) (…).

Az eredeti ítélet a Tagesstimme oldalán olvasható: Bécsi Közigazgatási Bíróság

Az FPÖ ma további részleteket mutat be a nyilvánosságnak az úttörő döntésből. Dagmar Belakowitsch elnökhelyettes és Gerhard Kaniak egészségügyi szóvivő 11 órára sajtótájékoztatót hívott össze, amelyet az FPÖ-TV-n élőben lehetett követni: 2022. 04. 08-án.

Forrás: Szövetségi digitalizációs és gazdasági minisztérium – Ausztria


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.