Ami az állítólagos világjárvány során történik, az bűncselekmény

“Az Egészségügyi Világszervezet Európai Immunizációs Tanácsadó Csoportjának korábbi alelnöke, Christian Perronne professzor pár napja azt mondta, hogy minden beoltott embert karanténba kell zárni a téli hónapokban, különben súlyos megbetegedést kockáztatnak.

Ami az állítólagos világjárvány során történik, az bűncselekmény

Perronne a trópusi patológiákra és az újonnan megjelenő fertőző betegségekre szakosodott. Ő volt a Közegészségügyi Főtanács fertőző betegségekkel foglalkozó technikai bizottságának elnöke.

A fertőző betegségekkel foglalkozó szakértő megerősítette az Izraelben és az Egyesült Királyságban gyorsan romló helyzetet, és azt mondta: “A beoltott embereket karanténba kell zárni és el kell szigetelni a társadalomtól”.

Majd így folytatta: “Az oltatlan emberek nem veszélyesek, az oltott emberek másokra veszélyesek. Izraelben most bebizonyosodott – sok izraeli orvossal állok kapcsolatban -, hogy nagy problémáik vannak, a kórházakban súlyos esetek fordulnak elő a beoltott emberek körében, és az Egyesült Királyságban is van egy nagyobb oltási program, és ott is vannak problémák.”

A jelenlegi franciaországi COVID-19 pandémiás munkacsoport állítólag “teljesen bepánikolt”, miután megkapta a hírt, és attól tart, hogy világjárvány tör ki, ha követik a szakértők utasításait.

Kobi Haviv izraeli orvos a 13-as csatornának elmondta: “A súlyos beteg emberek 95%-a be van oltva. A teljesen beoltott emberek a kórházi kezelések 85-90%-át teszik ki. Egyre több COVID-ágazatot nyitunk.

A vakcinák hatékonysága csökken vagy eltűnik.”

Megjegyzés: “Bármilyen emlékeztető oltás 10x rosszabbá teszi ezt a helyzetet!”

Kérjük, adjátok tovább minél több embernek.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez nem fog bekerülni a mainstream médiába.

Sajtótájékoztató MFG: “Vadászat az oltatlanokra”.

Dr. Wodarg: A beoltott emberek az immunrendszer veszélyes túlreagálását kockáztatják télen.
Dr. Wolfgang Wodarg egyike azoknak a kritikus orvosoknak, akik az úgynevezett világjárvány kezdete óta fáradhatatlanul hozzák nyilvánosságra azokat a tudományos információkat és hátteret, amelyeket a gyógyszeripar, a politika és a média elhallgatott. Október 18-án a “Planet Lockdown” – egy filmprojekt, amelyhez már számos nemzetközi szakértővel készítettek interjút – közzétett egy vele készült videóinterjút: Ebben nemcsak az állítólagos “világjárvány elleni küzdelem” masszív érdekellentéteit bírálja, hanem a téli Covid-oltások lehetséges súlyos következményeire is figyelmeztet.

Dr. Wodarg mindjárt az elején ismét felhívja a figyelmet arra, hogy az úgynevezett Corona-járvány valójában egy tesztjárvány: A jelenlegi válságnak kevés köze van a “világjárvány” és a “járvány” eredeti meghatározásához, mivel a ténylegesen beteg emberek helyett ma már csak az “esetszámok” számítanak. Ezek olyan vizsgálatokon alapulnak, amelyek nem jelzik a tényleges fertőzéseket vagy betegségeket, és nem is igazán specifikusak. Az orvosszakértő kifogásolja, hogy a PCR-tesztek más koronavírusokra is reagálnak: Wodarg szerint e tesztek készítőinek teljes mértékben tisztában kell lenniük azzal, hogy a teszteléssel nagyon nagy számú “esetet” generálhatnak. Az állítólagos világjárványban végül is csak a tesztaktivitást mérték és mérik, nem pedig a fertőzés előfordulását.

Az oltóanyag-lobbisták gigantikus érdekellentétei

A gyógyszeripar és befektetőinek érdeke, hogy véget vessenek az állítólagos világjárványnak, valójában a nullához közelíthet: Wolfgang Wodarg rámutat, hogy “új piacokra” van szükség ahhoz, hogy a vakcinákkal pénzt lehessen keresni. Ha egy betegség kitörése túl gyorsan véget érne, nem lehetne vakcinát kifejleszteni, engedélyeztetni és értékesíteni. Azok, akik pénzt keresnek a vakcinákból, természetesen nem érdekeltek abban, hogy megállítsák a betegséget: A gyógyszeriparral kapcsolatban álló embereknek ezért egyáltalán nem kellene részt venniük a “világjárvány elleni védekezés” kérdéseiben – itt hatalmas összeférhetetlenség áll fenn.

Ennek ellenére Emer Cooke, a gyógyszeripari lobbista régóta az Európai Gyógyszerügynökség élén ül, Bill Gatest pedig a betegségek elleni küzdelem szakértőjeként tartják számon, amivel milliókat és milliárdokat kereshet. Anthony Fauci viszont Joe Biden legfőbb tanácsadójaként szolgál, de a Corona-válság kirobbanása előtt nem titkolta, hogy a vakcinák fejlesztésének és engedélyezésének “lassú” rendszerét az alapoktól kezdve forradalmasítani és felgyorsítani akarja, és ehhez az kell, hogy a polgárok kellőképpen féljenek a betegségtől, hogy beoltassák magukat ellene…..

A védőoltás haszontalan

Dr. Wolfgang Wodarg számára már az engedélyezési tanulmányokból – például a Pfizer/BioNTech-nél a nem beoltott vizsgálati személyek körében a pozitív “esetek” (nem betegségek!) alacsony számából – kitűnik, hogy a dicsért Covid-oltásoknak nincs meggyőző hasznuk. Az orvos rámutat, hogy a koronavírusok korántsem újdonságok az immunrendszer számára, hanem az éves influenzaszezon részei. A keresztimmunitás miatt sokan már régóta immunisak a SARS-CoV-2-re.

A beoltott embereket citokinvihar fenyegeti

A vakcinák azonban komoly kockázatokkal járnak: Nem végeztek elegendő toxikológiai vizsgálatot, az új vakcinák hatásmechanizmusának számos aspektusa még ismeretlen. Tudományosan bizonyított, hogy a tüskefehérje önmagában vérrögök kialakulását okozza – mégis kritika nélkül népszerűsítik azokat a vakcinákat, amelyek ennek a fehérjének a kialakulását okozzák a szervezetben. Kétségbe vonható az az állítás, hogy az oltás során képződő tüskefehérje a módosításnak köszönhetően “ártalmatlan”, mert a vakcinák megfigyelhető mellékhatásai pontosan megfelelnek a fehérje bizonyított hatásmechanizmusának, és így megerősítik az orvosok és tudósok, például Dr. Wolfgang Wodarg és Dr. Sucharit Bhakdi félelmeit.

Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi: Ez az oltás szükséges?

Normális esetben a Corona-vírus tüske fehérjéje az immunrendszerünknek köszönhetően nem jut be a vérünkbe. Az az állítás, hogy a vakcina az izomban marad az injekció beadásának helyén, és hogy a képződött tüskés fehérje nem oszlik el a szervezetben, most már megcáfoltnak tekinthető: Wodarg szerint, ha az oltás következtében a tüske fehérjék bejutnak a véráramba, az a betegség súlyos lefolyását okozza. Ez az érintett személy jövőjére nézve is súlyos következményekkel járna: ha például egy beoltott, megfelelően előre feltöltött immunrendszerrel rendelkező személy kapcsolatba kerül egy normál vad vírussal, az az immunrendszer potenciálisan életveszélyes kisiklásához – úgynevezett citokinviharhoz – vezethet. Ez kiterjedt szövetkárosodáshoz (esetleg szervi elégtelenséghez) vezet.

Dr. Wolfgang Wodarg szerint ezért rendkívül fontos, hogy az érintettek oltási státusát is helyesen rögzítsék, amikor a következő télen a Corona megbetegedéseket számba veszik. Az orvos feltételezi, hogy a betegség súlyos esetei különösen a beoltottak körében fordulnak elő.

Az embereknek jó okuk van gyanakodni

Wodarg nem tartja sokra a farmakovigilanciai rendszert, azaz a gyógyszerbiztonság ellenőrzését: szerinte a vakcinák mellékhatásait az oltóanyag jóváhagyásáért felelős hatóságoktól teljesen függetlenül kell nyilvántartani és kivizsgálni. Szerinte a jelenlegi rendszer súlyos összeférhetetlenségen alapul. A mellékhatásokat eltussolják – ennek következtében az embereknek jó okuk lenne gyanakodni. Egy hollandiai független jelentési központ vizsgálatai ugyanis rövid időn belül erős eltéréseket tártak fel a hatóságok által hivatalosan közzétett mellékhatási adatokkal szemben.

Wodarg szerint a lakosságot egy gigantikus, ellenőrizetlen és teljesen átláthatatlan kísérlet résztvevőivé tették – egy “vészhelyzet” ürügyén, amelyben mindent megengednek, és amelyet folyamatosan meghosszabbítanak.

Az orvosszakértő egyértelműen kijelenti: nincs ok az oltásra. A vakcinák nem segítenek, nem védenek, és a természetes (kereszt)immunitás miatt nincs is rájuk szükség. Az oltás sem tesz szabadabbá: “Úgyis ellenőrizni fognak” – figyelmeztet az oltási kártyákkal kapcsolatban. Mindez nem az egészségről szól.

Mindazonáltal azt is megállapítja, hogy a mainstream média agymosása működik. Nemcsak azokat kritizálja, akik pénzt keresnek az oltásból és így számtalan ember szenvedéséből, hanem azokat az újságírókat is, akik hallgatnak ahelyett, hogy kritikusan tudósítanának.

Wolfgang Wodarg számára egy dolog biztos: ami az állítólagos világjárvány során történik, az bűncselekmény.

Forrás: Presseteam Austria | OE24.TV – 2021. október 27.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.