Most kiderült egy ocsmány hazugság

A COVID meghallgatáson a Pfizer igazgatója elismerte: a vakcinát soha nem tesztelték az átvitel megakadályozására.

Most kiderült egy ocsmány hazugság

A “oltassanak be másokért” mindig is hazugság volt.

A COVID útlevél egyetlen célja: az emberek kényszerítése az oltásra.

A világnak tudnia kell. Ossza meg ezt a videót!

Szó szerint a következő történt:

Ha nem oltatod be magad, antiszociális vagy. Ezt mondta nekünk a holland miniszterelnök és az egészségügyi miniszter. Nem elsősorban magadért, hanem másokért oltakozol. Az egész társadalomért teszed.

Ezt mondták.

 

Ma kiderült, hogy ez teljes badarság. Az Európai Parlamentben ma volt a Pfizer meghallgatása, és az egyik igazgatójuk ma a kérdésemre válaszolva elismerte, hogy a vakcinát a bevezetésekor nem vizsgálták abból a szempontból, hogy képes-e a vírus terjedésének megállítására.

Ez megszünteti a Covid útlevelek jogalapját.

A Covid útlevél intézményesített diszkriminációt alapozott meg, és az embereket megfosztották a társadalmi kapcsolatoktól.

Szerintem ez sokkoló, sőt bűncselekmény.

Kérem nézze végig a videót.

Ms. Small, szeretném, ha egyértelműen és egyenesen válaszolna a következő kérdésre.

A félreértések elkerülése érdekében angolul fogok beszélni. Mielőtt a lakosságnak elkezdték beadni, a Pfizer Covid vakcináját tesztelték arra, hogy képes-e megállítani a vírus átvitelét?

Ha nem tesztelték, kérem, egyértelműen mondja ki.

Ha pedig igen, megosztaná az adatokat a bizottsággal?

Nagyon szeretném, ha egyenesen, igennel vagy nemmel válaszolna.

Várom a válaszát, és köszönöm szépen.

Arra a kérdésre, hogy az immunizáló képességét ismertük-e a terméknek a piacra bevezetés előtt az a válasz, hogy

 nem,

mert fel kellett gyorsítanunk a tudományt, hogy megértsük, mi történik a piacon.

Ez botrány.

Emberek milliói azt érezték, hogy azért muszáj beoltatni magukat, mert ott volt annak a mítosza, hogy ezt másokért teszed.

Most az derült ki, hogy ez egy ocsmány hazugság.

Ezt tudnia kell a nyilvánosságnak. Kérjük, ossza meg ezt a videót.

Miután Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója nem volt hajlandó megjelenni és válaszolni a kérdésekre az Európai Parlament COVID különbizottsága előtt, Janine Small, a Pfizer nemzetközi fejlett piacokért felelős elnöke vette át a helyét a 2022. október 10-én tartott meghallgatáson.

Számos kérdést kapott a bizottság tagjaitól, amelyekre többségében nem válaszolt konkrétan.

Amikor a szerződés “szerkesztett” változatáról kérdezték, azt mondta, hogy nem hozhatják nyilvánosságra a teljes szerződést, mert érdekeik vannak, amelyeket védeniük kell.

Arra a kérdésre, hogy tesztelték-e, hogy az injekcióik megállítják-e a vírus terjedését, azt mondta, hogy nem.

Felteszem a teljes meghallgatást a Pfizer képviselőjével, hogy mindenki láthassa az összefüggéseket és mindent, amit kérdeztek és válaszoltak. – Cristian Terhes

Forrás: dr. Mihalik Angelika, Rob Roos és Cristian Terhes


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.