A Pfizer vakcinát nem javasolják harmadik booster oltásként

A nagyon elismert COVID19-kutató, az Eraly Treatment Fund igazgatója Steve Kirsch szó szerint a következőket mondta: Az embereket egy olyan biztonságba ringatják bele az oltóanyagokkal, ami nem létezik.

 

Egy hat hónapon át tartó Pfizer-vakcina (“sejt- és génterápia”, amelyet “vakcinaként” hoznak forgalomba – a szerk. Forrás: 2021-es globális egészségügyi csúcstalálkozón a Bayer gyógyszeripari részlegének elnöke Stefan Oelrich előadása) ellenőrző jelentésből idézett.

  • “Négyszer több szívinfarktus volt az oltottak csoportjában, mint a nem oltottak csoportjában.
  • A mellékhatásokat figyelő VAERS adatbázisban 71x több szívinfarktus-jelentés van mint bármely más oltásnál valaha!
  • A tudós kijelentését követően az FDA úgy döntött, hogy betiltja a Pfizer vakcinát mint 3. booster oltást Amerikában.
  • Szintén a tudós kijelentése, hogy ha megnézi a korona-halálozások és az oltások mérlegét, az oltás több embert öl meg, mint amennyit megment.”

Forrás: Felelős Szülők és Emberek közössége

Steve Kirsch sorozatvállalkozó  több mint ötven évet szentelt életéből az informatikának és a mérnöki tudományoknak, és sikerét számos környezetvédelmi, orvosi és helyi jótékonysági projekt elindítására használta fel. Évekkel ezelőtt egy ritka vérrákkal diagnosztizálták, és Steve világhírű tudósokhoz fordult, hogy olyan kezelést fejlesszenek ki, amely a várható élettartamán túl is hatékony maradt. Amikor a COVID-19 eluralkodott a világon, tudta, hogy felelőssége van abban, hogy ismét a tudományhoz forduljon, és tegyen meg mindent, amit tud, hogy segítsen megelőzni több százezer kórházi kezelést és lehetséges halálesetet. Hallgassa meg Steve munkáját és a COVID-19 kezeléssel kapcsolatos kutatásba való bekapcsolódás folyamatát, és tudjon meg többet a szervezetről a treatearly.org oldalon.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.