Az iCC a zalaegerszegi bor- és gasztro fesztiválon

Az iCC 2012. óta sok más környezetvédelmi szervezettel együtt azon dolgozik, hogy felhívja a világ figyelmét a klímaváltozás valóságára.

Ez az üzenet ma sokkal aktuálisabb, mint bármikor ezelőtt. Ezért úgy gondolták itt az ideje, hogy az egyének cselekedjenek. Összegyűjtöttek egy sor dolgot, amit megtehetsz, legyen szó információról, konkrét lépésekről, akár egy rövid üzenetről, amit elmondhatsz a barátaidnak, ismerőseidnek, hogy a klímaváltozás kérdése fontos számodra. Ez korunk legnagyobb kihívása, csakis rajtunk múlik, hogy megoldjuk-e. A fesztivál minden napját végigkísérő környezetvédelmi program mottója: rajzold le a tiszta jövőt!

iCCA vállalatok és civilek támogatása által létrejött virágültetési program örvendeztette meg a Zalaegerszeg apraját és nagyját. Egy forgalmas helyen maradandó értéket teremtettek és megmutatták az összefogás erejét a globális felmelegedés elleni küzdelmekről. Klubcsapatok tagjai, vállaltok munkatársai és számos civil ott volt a hatalmas Földrészek virágokkal való beültetési programjánál. Az eredmény magáért beszél, csodálatos helyet teremtve az elgondolkodáshoz, hogy az alacsony széndioxid kibocsátású gazdaságba való átmenet zökkenőmentes legyen.