Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői

A hét elején találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői, megosztották tapasztalataikat és azt ahogyan ők gondolkoznak a fenntartható fejlődésről.

Varga Virág - Carbon Online - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNewsEzen a területen működő támogató szervezetek pedig felajánlották segítségüket arra vonatkozóan, hogy a vállalatok miként tudnak szélesebb látásmódot adni a náluk dolgozóknak, a vezetőiknek és miként, mely területeken tudnak profitálni abból, hogy karbon semlegesítik a vállalkozásaikat.
.
Bemutatkoztak olyan cégek, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Olyan cégek vezetői akik úttörők voltak bizonyos iparágban és elsőként karbon semlegesítették magukat. PR Agent - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNewsEzzel megmutatva a beszállítóiknak és a vásárlóiknak, hogy maximálisan környezettudatos módon is lehet vállalkozni, nem kizsákmányolva a Földet és nem tönkretéve a levegő minőségét. Volt, aki bemutatta, hogy a pénzügyi vállalásaik ellenére sem emelkedett a szolgáltatásuk ára, teljesen versenyképesek maradtak. Sőt! Ki tudtak tűnni a versenytársak közül egy olyan területen, melyről csak a megbecsülés módján lehet beszélni.

BOCS Alapítvány - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews.
A támogató cégek előadásaikkal erősítették illetve bemutatták, hogy miként lehet nyertes – nyertes helyzetet teremteni azáltal, hogyha valamely vállalat a fenntarthatóság felé fordul és 100%-ban karbon semlegesíti magát. Másképpen szólva teljes mértékben eltünteti a karbonlábnyomát.

Rampasek László

Egy résztvevő tollából:

Meghívást kaptam a karbonsemleges klub találkozójára…

Bevallom régóta követője, résztvevője vagyok az iCC útjának, ezért azonnal elfogadtam a meghívást.
De a lényegre térve, nem tudtam mire számítsak, hiszen ha erről valakinek említést tettem…néztek rám értetlenül!
Nos nem azért mert buták… de igen keveset foglalkoznak ezzel az emberek, pedig lassan a vízcsapból is ez folyik… Lásd Üvegházhatás, Mentsük meg a Földet stb…
 
Megismerkedtem tudatos üzletemberekkel, akik saját hasznukra fordítják ZÖLD cégüket, ez példa értékkel bír a mai piaci versenyben.
Tudták, hogy ma Magyarországon, mely szervezetek tudják kiszámítani karbon lábnyomunk (azaz mennyi kárt okoztam a bolygónknak a tevékenységemmel) ?
Egészségtudatosan élünk, de a Világunk már lassan nem élhető…? Miért jut el oly lassan ez az infó az emberek tudatáig..? Nem tudsz tenni érte, vagy nem tudod mit..? Már 3-4%-kal Te is hozzájárulsz ha szelektíven válogatod szét otthonodban a hulladékot..!
Most Magyarországon igen kevesen tudják, hogy létezik kizöldítés. Nagyszerű ez a cég,  aki megtanítja nekünk a helyes utat ebben a füstös dzsungelben.
 
Tudd-Tedd-Mutasd meg másoknak mindezt.
 
Köszönettel, Vágó Györgyi
DENKSTATT Hungary - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews Roobycon - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews FOLPRINT NYOMDA - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews
Réthy Fashion - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews Bardóczy Zsuzsanna - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews Réthy Fashion - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews

.