Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői

A hét elején találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői, megosztották tapasztalataikat és azt ahogyan ők gondolkoznak a fenntartható fejlődésről.

Varga Virág - Carbon Online - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews

Ezen a területen működő támogató szervezetek pedig felajánlották segítségüket arra vonatkozóan, hogy a vállalatok miként tudnak szélesebb látásmódot adni a náluk dolgozóknak, a vezetőiknek és miként, mely területeken tudnak profitálni abból, hogy karbonsemlegesítik a vállalkozásaikat.

PR Agent - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews

Bemutatkoztak olyan cégek, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Olyan cégek vezetői, akik úttörők voltak bizonyos iparágban és elsőként karbonsemlegesítették magukat. Ezzel megmutatva a beszállítóiknak és a vásárlóiknak, hogy maximálisan környezettudatos módon is lehet vállalkozni, nem kizsákmányolva a Földet és nem tönkretéve a levegő minőségét. Volt, aki bemutatta, hogy a pénzügyi vállalásaik ellenére sem emelkedett a szolgáltatásuk ára, teljesen versenyképesek maradtak. Sőt! Ki tudtak tűnni a versenytársak közül egy olyan területen, melyről csak a megbecsülés módján lehet beszélni.

BOCS Alapítvány - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews.
A támogató cégek előadásaikkal erősítették illetve bemutatták, hogy miként lehet nyertes – nyertes helyzetet teremteni azáltal, hogyha valamely vállalat a fenntarthatóság felé fordul és 100%-ban karbonsemlegesíti magát. Másképpen szólva teljes mértékben eltünteti a karbonlábnyomát.

Rampasek László

 

Egy résztvevő tollából:

Meghívást kaptam a karbonsemleges klub találkozójára…

Bevallom régóta követője, résztvevője vagyok az iCC útjának, ezért azonnal elfogadtam a meghívást.
De a lényegre térve, nem tudtam mire számítsak, hiszen ha erről valakinek említést tettem…néztek rám értetlenül!
Nos nem azért mert buták… de igen keveset foglalkoznak ezzel az emberek, pedig lassan a vízcsapból is ez folyik… Lásd Üvegházhatás, Mentsük meg a Földet stb…
 
Megismerkedtem tudatos üzletemberekkel, akik saját hasznukra fordítják ZÖLD cégüket, ez példa értékkel bír a mai piaci versenyben.
Tudták, hogy ma Magyarországon, mely szervezetek tudják kiszámítani karbon lábnyomunk (azaz mennyi kárt okoztam a bolygónknak a tevékenységemmel) ?
Egészségtudatosan élünk, de a Világunk már lassan nem élhető…? Miért jut el oly lassan ez az infó az emberek tudatáig..? Nem tudsz tenni érte, vagy nem tudod mit..? Már 3-4%-kal Te is hozzájárulsz ha szelektíven válogatod szét otthonodban a hulladékot..!
Most Magyarországon igen kevesen tudják, hogy létezik kizöldítés. Nagyszerű ez a cég,  aki megtanítja nekünk a helyes utat ebben a füstös dzsungelben.
 
Tudd-Tedd-Mutasd meg másoknak mindezt.
 
Köszönettel, Vágó Györgyi
DENKSTATT Hungary - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews Roobycon - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews FOLPRINT NYOMDA - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews
Réthy Fashion - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews Bardóczy Zsuzsanna - Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews Réthy Fashion -Találkoztak a karbonsemlegesített cégek vezetői - ClimeNews

 


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.


.