A Mol-csoport kapta a Közép-Európai Fenntarthatósági Jelentés Díjat

Másodszor nyerte el a Mol-csoport a Deloitte Közép-Európai Fenntarthatósági Jelentés Díját, A Mol-csoport kapta a Közép-Európai Fenntarthatósági Jelentés Díjat | ClimeNewsmásik ismert nevén a “Zöld Béka Díjat”. A független szakértőkből álló zsűri értékelése szerint 2013-ban a Mol készítette el a legszínvonalasabb fenntarthatósági jelentést a felmérésben résztvevő 33 közép-európai nagyvállalat közül – tájékoztatott a társaság.

A Mol MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleménye szerint a vállalatcsoport célja, hogy éves jelentésében tájékoztatást adjon környezetvédelmi és társadalmi teljesítményéről is. A jelentésben egyszerre mutatják be a pénzügyi és fenntarthatósági értékteremtési folyamatot – idézi a közlemény Molnár Józsefet, a Mol-csoport vezérigazgatóját.
A Mol-csoport célja, hogy fenntarthatósági teljesítményével az iparág vezető cégei között helyezkedjen el. Ennek érdekében a Mol hat fenntartható fejlődési fókuszterületet határozott meg a 2011-2015 közötti időszakra: a klímaváltozást, a környezetvédelmet, az egészség- és munkavédelmet, a közösségeket, a humán tőkét és a gazdasági fenntarthatóságot.

Forrás: MTI

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.