A sky volt a világ első karbonsemleges médiavállalata

Azzal a szándékkal, hogy kiépítse márkáját és hírnevét, és média jelenlétét feltudja használni a környezetvédelem érdekében, 2006-ban már karbonsemleges lett, amelyet azóta is fenntart. A sky volt a világ első karbonsemleges médiavállalata.

A sky volt a világ első karbonsemleges médiavállalata | ClimeNews - Hírportál

A sky 2006 óta használja a szén-dioxid-semleges programját a belső csapatok bevonására és a külső kampányokhoz való igazodásra, például az Esőerdők és az óceánok mentésére.

A sky-nak 23 millió előfizetője van és több mint 30 000 alkalmazottja.

Fontos, hogy megmutassuk vezető szerepünket az éghajlatváltozással kapcsolatos kérdésekben, megmutatva elkötelezettségünket a környezetre gyakorolt hatásaink csökkentése iránt, felelősségteljes vállalkozásként. Munkatársaink és ügyfeleink továbbra is büszkék lehetnek arra, hogy karbonsemleges vállalat vagyunk, és büszkék lehetünk a környezetvédelem, és a fenntartható fejlődés támogatására tett munkánkra az egész világon.

Fiona Ball, Group Head of Inspirational Business & Sky Ocean Rescue, Sky

A sky a karbonsemleges minősítés érdekében az alábbi területein változtatott.

1./ Elhatározás

Amikor először karbonsemleges lett, a sky-nak elsősorban az Egyesült Királyságban működő tette volt ez. Azóta, ahogy az üzlete kibővült, kiterjesztette a karbonsemleges működését, ideértve az olyan európai vállalkozásokat is, mint a sky Deutschland és a sky Italia.

2./ Intézkedés

Az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának értékelését a sky részére független harmadik fél végzi, az eredményeket pedig a „Nagyobb kép” hatásjelentésében teszik közzé.

A társaság tevékenységeivel járó környezeti terhelésének legnagyobb része az elektromosságból és a járművek üzemanyagából származik.

3./ Cél

A sky volt a világ első karbonsemleges médiavállalata | ClimeNews - Hírportál

Amikor a sky először karbonsemleges lett 2006-ban, ez egyedülálló, vezető pozíció volt a környezetvédelem területén. Azóta fenntartotta a karbonsemlegességet, miközben folyamatosan kibővítette a vállalat céljait a karbonlábnyom csökkentése érdekében.

4./ Csökkentés

A sky a karbonsemleges minősítésű vállalat elérése érdekében a működésével kapcsolatban hatékonysági intézkedések, termékinnovációk, megújuló energia előállítása és beszerzések, valamint külső kibocsátáscsökkentő projektek kombinációján keresztül valósította meg a nulla kibocsátást.

A sky 55% -kal csökkentette karbon-intenzitását (szén-dioxid-kibocsátás egy bevételi egységenként) az energiafogyasztás, az utazás, a hulladék- és a vízfelhasználás csökkentése, az üzemanyag-hatékonyság javítása révén a járműparkjában, valamint az infrastruktúra frissítései révén az energiahatékonyság javítása érdekében.
100% -ban megújuló villamos energia felhasználást ért el 2016-ban a RE100 iránti elkötelezettségének részeként, a decentralizált szélenergiával és a kapcsolt hő- és villamosenergia-termeléssel, valamint együttműködve egyéb partnerekkel a megújuló energia beszerzésére vonatkozóan.

A sky több mint 30 kibocsátáscsökkentő projektet finanszírozott, amelyek az alacsony szén-dioxid-kibocsátású fenntartható fejlődést építik az egész világon. Ide tartoznak a megújuló energiával kapcsolatos projektek Indiában, az esőerdők védelme Brazíliában és az erdők védelme Indonéziában.

A sky együttműködik a beszállítókkal és az ügyfelekkel az előző és a következő szintű kibocsátás csökkentések érdekében. Jelenleg az 50 legnagyobb beszállító 78% -a integrálta az éghajlatváltozással kapcsolatos kezdeményezéseket stratégiáiban. Annak érdekében, hogy támogassa a sky szolgáltatásokat használó ügyfelek kibocsátásának csökkentését, a sky előállította a világ első automatikus készenléti módját set-top boxaihoz.

5./ Kommunikáció

A karbonsemleges tanúsítást számos kampányban használták fel, hogy a sky jó hírnevét megteremtsék azáltal, hogy a környezetvédelmi kérdések élvonalában vannak.

2006 – A “Nagyobb Kép” kampány, amely tartalmaz egy „Hűvös, mint macska” hirdetést és kommunikációt a furgonjárművein a cég karbonsemleges tanúsításáról.

2009 – A sky Rainforest Rescue kampány sikeresen megmentett egy milliárd fát, és több mint hét millió néző figyelmét felhívta az erdőirtásra olyan programok révén, mint például a Battle for the Amazon. A sky együttműködött a egyéb partnerekkel az emisszió csökkentésének megvalósítása erdészeti projektek révén, ideértve az Acre-t Brazíliában és a Rimba Raya-t Indonéziában.

2017 – A sky Ocean Rescue kampányaival a műanyag hulladékok eltávolítására szólít fel. A sky a partnereivel együttműködve új projektet indított el annak megakadályozására, hogy 8000 kg műanyag hulladék bekerüljön az Indonézia Seruyan folyóba a Rimba Raya telephelyéről. Ez az egyik olyan projekt, amely a kibocsátás csökkentését eredményezi. A folyó mentén fekvő 14 fő faluban öt ólomhulladék-gyűjtőt támogatnak a projekt megvalósításával, miközben kulcsfontosságú szállítási összeköttetéseket hoznak létre a műanyag újrahasznosító létesítményekbe történő szállításához.

Rampasek László

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.