Tudománytalan gyermekbántalmazás

A gyerekek maszkolása és az iskolák bezárása irracionális, tudománytalan gyermekbántalmazás.

Tudománytalan gyermekbántalmazás | ClimeNewsEgy diák arcmaszkot visel, miközben az asztalánál dolgozik a White Plains-i Post Road Általános Iskolában.
AP Photo/Mary Altaffer

Amerika közegészségügyi bürokratái, elsősorban a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok, ragaszkodnak ahhoz, hogy maszkhordásra kényszerítsék a gyerekeket, és alaptalan alibit adnak a tanári szakszervezeteknek, amelyek késleltetnék vagy elhalasztanák az iskolák újranyitását még egy évvel, ha megúsznák.

Mindezt még akkor is, amikor újabb bizonyítékok gyűlnek össze arra vonatkozóan, hogy a gyerekeket nem fenyegeti a COVID-19, és nem terjesztik – és az iskolabezárások súlyos károkat okoznak nekik.

Egy a közelmúltban közzétett, az Egyesült Királyságból származó tanulmány ismét bebizonyította, amit már több mint egy éve tudunk: a gyerekek sokkal kevésbé terjesztik a koronavírust , mint a felnőttek.

A tanulmányt vezető Shamez Ladhani epidemiológus, megállapította, hogy a gyerekek „nem viszik haza [a vírust] és nem terjesztik a közösségekben. A gyerekek nagyon kevés kapacitással képesek megfertőzni a háztartás tagjait. ”

Ennek ellenére mi, amerikaiak nyomorba taszítottuk a gyerekeinket. Elvettük az iskolát, távol tartottuk őket a barátaiktól, és szükségtelenül maszkoltatjuk őket. Pedig nem minden gyerek szenvedett. A magán- és egyházi iskoláiban járó gyerekek jártak iskolába. És minden rendben zajlott: a nyitott iskolákkal rendelkező államokban nem volt több gyermekkoronavírus eset, és természetesen nem volt több kórházi kezelés vagy haláleset. A maszk nélküli iskolákban nem volt lényegesen több COVID eset. Egyszerűen a gyerekeket helyezték előtérbe.

A szerencsétlenül járt gyerekeket azonban az úri liberálisok tudományellenes mániája és a politikai vezetők ostobaságának vetették alá a tanári szakszervezetek.

Tudománytalan gyermekbántalmazás | ClimeNews

A McKinsey két hete közzétett tanulmánya felmérte a károkat. Arra a következtetésre jutott, hogy az iskola bezárása miatt a home office-ban tanuló gyerekek „a tanév végéig átlagosan öt hónappal lemaradtak más diákoktól a matematikában és négy hónappal az olvasásban”.

A figyelmen kívül hagyott vizsgálat utáni tanulmány kimutatta, hogy még a vakcinázatlan gyermekek is biztonságosabbak, mint az oltott felnőttek. A gyerekek nem ugyanúgy terjesztik a COVID-ot. Az iskolák nem fertőző források. A gyerekek ritkán betegednek meg a COVID miatt, és amikor ez megtörténik, nem rosszabb, mint a megfázás.

Ezt meg kell jegyeznünk, és abba kell hagynunk, hogy a bürokraták és az újságírók a gyermekeket kis betegségátvivőkké formálják. A gyerekek nem vírusterjesztők. Hagynunk kell a gyerekeket újra élni. Minden más kegyetlenség, és igen, ez egyenlő a tudomány tagadásával.

Forrás: NewYorkPost – KAROL MARKOWICZ | Letoha Tamás

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.