Úgy sem élek már akkor… szarjunk rá!

“Az idősebbek mondhatják: úgy sem élek már akkor… szarjunk rá!”

Úgy sem élek már akkor... szarjunk rá! | ClimeNews - Hírportál

Nagyon sok emberrel beszéltem erről a videóról – majdnem minden korosztályból -, és nagyon érdekes észrevételeket hallottam. Ezeket nem fogom megosztani, ellenben a videót igen. Köszönet a fordításért, és a feliratozásért a készítőknek, remélem sokan megosztjátok és nem csak azért, hogy téma legyen, hanem azért, hogy az idősebb generációk, akik most hatalmon vannak és befolyásolni tudják a jövőt, elgondolkozzanak még jobban a nem mindennapi helyzet megértésén.

Tudjátok, hogy THE DAILY SHOW-ban Trevor  Noah és a Világ Fake News csapata a hírek, a politika és a popkultúra legnagyobb történeteivel foglalkozik, és dolgozza fel humorosan? Ennek ellenére ez a beszélgetés nem a humor kategóriába tartozik!

Rampasek László
Videó magyar feliratát készítette: Ágoston László


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.