Sokkoló képek az esőváró Kaliforniából

Magyarországon a megszokottnál jóval több eső esik, addig Kaliforniában nagyon hosszú idő óta jóformán semmi!

Sokkoló képek az esőváró Kaliforniából | ClimeNews - HírportálAz üvegházhatású gázok kibocsátásával változik a klíma és egyik velejárója, hogy a Földön a csapadék intenzitása is nagymértékben áthelyeződik. Meg kell tanulni alkalmazkodni a sok vízhez vagy a megszokottnál jóval kevesebbhez.
A Föld mindkét pontján a meteorológiai és katasztrófavédelmi szolgálatokat erősítik annak érdekében, hogy a heves lefolyású és veszélyes időjárást okozó képződmények jobban követhetők és ez alapján az előrejelzések és riasztások folyamatosan pontosíthatóak legyenek, elősegítve a döntéseket és a katasztrófavédelmi intézkedéseket. Mivel az ilyen irányú veszélyek növekednek, tanácsos jobban odafigyelnünk az időjárásra beleértve, hogy gyakrabban nézünk fel az égre… Az aszály alattomos, mert ha elfogy tényleg a víz egy emberek által sűrűn lakott területről, mert pl. a kutak kiszáradnak, beláthatatlan következményei lesznek.
Kalifornia az USA legnépesebb állama. Népszerűsége miatt a lakosság száma egyre növekszik.

  • 1980: 23 700 000
  • 1990: 29 800 000
  • 2000: 33 900 000
  • 2010: 37 253 956

Az eső egyre kevesebbet esik. Az alábbi albumban az erre utaló képek szinte sokkolóak, tekintse meg a valóságot.

California - szárazság

California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság
California - szárazság

Mindenre a pénz a vállalatoknál van, nekik kell a jövőbe fektetni annak érdekében, hogy a klímaváltozást okozó globális felmelegedést megállíthassuk. Ebben segítenek olyan cégek ahol tudják mit kell csinálni, hiszen ezt az előző generációknak nem tanították.

RL

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.