Veszélyfigyelmeztetés Dr. Charles Hoffe-tól

Dr. Charles Hoffe MD. 2021. július 6-i legutóbbi frissítésében beszámol a betegeinél tapasztalt nyugtalanító eredményekről. Azt mondja, hogy az mRNA vakcinák eltömítik az apró kapillárisok ezreit azok vérében, akik felvették a “vakcinát”. A legtöbbjük néhány rövid éven belül szívelégtelenségben fog meghalni.

Veszélyfigyelmeztetés Dr. Charles Hoffe-tól | ClimeNews

Dr. Hoffe, aki a kanadai Lytton BC-ben praktizáló orvos, elmagyarázza:

“Ma már tudjuk, hogy az ember karjába fecskendezett “vakcinának” csak 25 százaléka marad ténylegesen a karban. A másik 75 százalékot a nyirokrendszer gyűjti össze, és szó szerint a keringésbe kerül, így ezek a kis hírvivő RNS-csomagok, és egyébként egyetlen adag Moderna ‘vakcinában’ szó szerint 40 trillió mRNS-molekula van. Ezeket a csomagokat úgy tervezték, hogy felszívódjanak a sejtjeikbe. De az egyetlen hely, ahol felszívódhatnak, az az erek körül van, és az a hely, ahol felszívódnak, a kapillárishálózat – a legapróbb erek, ahol a véráramlás lelassul, és ahol a gének felszabadulnak. A szervezeted ezután munkához lát, hogy leolvassa, majd trillió és trilliónyi ilyen tüskés fehérjét előállítson. Minden gén sok-sok spike fehérjét képes előállítani. A szervezet felismeri, hogy ezek idegen testek, ezért antitesteket termel ellenük, így Ön védve van a COVID ellen. Ez a lényege.”

De itt jön a probléma. A koronavírusban ez a spike fehérje a víruskapszula részévé válik. Más szóval a vírust körülvevő sejtfal részévé válik. De ez nem egy vírusban van így. A sejtjeinkben van. Tehát az érrendszeri endothel sejtfalának részévé válik.

Ez azt jelenti, hogy ezek a sejtek, amelyek az ereket bélelik, és amelyeknek sima felületűnek kellene lenniük, hogy a vér zavartalanul áramolhasson, most ilyen kis tüskés darabkákat kapnak, amelyek kilógnak belőle.

Dr. Hoffe folytatja:

“Tehát teljesen elkerülhetetlen, hogy vérrögök képződjenek, mivel a vérlemezkék az erek körül keringenek, és a vérlemezkék célja a sérült erek azonosítása és a vérzés megállítása. Amikor tehát a vérlemezke átjut a hajszáléren, hirtelen beleütközik az összes ilyen COVID tüskébe, és teljesen elkerülhetetlenné válik, hogy vérrögök alakuljanak ki, amelyek elzárják az adott eret.”.

Ezek a tüskés fehérjék tehát előre láthatóan vérrögöket okozhatnak. Ott vannak az erekben (ha az mRNS “be van oltva”), tehát ez garantált. Dr. Bahrdi aztán azt mondta nekem, hogy ezt úgy lehet bizonyítani, hogy egy D-dimer vérvizsgálat nevű vérvizsgálatot végeznek.

“A vérrögök, amelyekről hallunk, és amelyekről a média azt állítja, hogy nagyon ritkák, azok a nagy vérrögök, amelyek stroke-ot okoznak, és amelyek a CT-vizsgálatokon, MRI-n stb. látszanak. Azok a vérrögök, amelyekről én beszélek, mikroszkopikusak és túl kicsik ahhoz, hogy bármilyen vizsgálaton megtaláljuk őket. Így csak a D-dimer teszt segítségével mutathatók ki.”

Dr. Hoffe elmagyarázza, hogy D-dimer vizsgálatokat végzett az mRNS “beoltott” betegein, és aggasztó módon megállapította, hogy 62 százalékuknál voltak ilyen mikroszkopikus méretű vérrögök.

“Ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy egyáltalán vannak ilyen mikroszkopikus vérrögök. A legriasztóbb az, hogy vannak olyan testrészek, mint az agy, a gerincvelő, a szív és a tüdő, amelyek nem tudnak újratermelődni. Amikor ezeket a szöveteket a vérrögök károsítják, akkor azok maradandóan károsodnak.”

Dr. Hoffe szerint ennek az az eredménye, hogy ezeknél a betegeknél az úgynevezett csökkent erőkifejtési tolerancia (RET) alakul ki, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebben kifulladnak, mint korábban. Ez azért van, mert a tüdőjükben lévő erek most elzáródtak. Ez viszont azt okozza, hogy a szívnek keményebben kell dolgoznia, hogy megpróbáljon lépést tartani a sokkal nagyobb ellenállással szemben, hogy a vért átjuttassa a tüdőn.

Ezt nevezik pulmonális artériás hipertóniának – magas vérnyomás a tüdőben, mert a vér egyszerűen nem tud hatékonyan átjutni. Az ebben az állapotban szenvedők általában néhány éven belül szívelégtelenségben halnak meg.

Végezetül Dr. Hoffe MD:

Ezek a lövések hatalmas károkat okoznak, és a legrosszabb még hátravan.

John O’Sullivan, PSI átirata a videóból. 
Forrás: Principia Scientific International

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.