❗KLÍMAVÉSZHELYZET VAN ❗- LEVEGŐT!

Az éghajlati rendszer felmelegedésének tudományos bizonyítéka egyértelmű.

– Az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi testület

KLÍMAVÉSZHELYZET VAN - LEVEGŐT! | ClimeNews - Hírportál

Ez korunk legégetőbb problémája, és rajtunk áll, hogy megoldást találunk-e, vagy a kényelmes közönyt választjuk. Egy generáció gondolkodásán és tudatosságán múlik most mindez. Itt az idő a cselekvésre. Tegyél Te is azzal most, hogy minél több emberhez eljuttatod a “Levegőt!” Oszd meg a videót és a véleményed az ismerőseiddel!Hallgassátok meg 😍noÁr fantasztikus új számát, mellyel IV. Globális klímasztrájk – Budapest eseményünkön is megdobogtatja szívünket.
Tartsatok velünk Ti is november 29-én! 💚🌎

🤩Összesen egy 7️ maradt, és kezdünk is! Mi teljes erőbedobással készülünk a sztrájkra, segítsétek munkánkat, 💙 hívjátok és hozzátok el ismerőseiteket, legyünk minél többen november 29-én, hallassuk együtt az élet hangját! KLÍMAVÉSZHELYZET VAN - LEVEGŐT! | ClimeNews - Hírportál

🌎IV. Globális klímasztrájk – Budapest
🌎IV. Globális klímasztrájk – Debrecen
🌎IV. Globális Klímasztrájk – Eger
🌎IV. Globális Klímasztrájk – Győr – Zöld Péntek
🌎IV. Globális Klímasztrájk Kaposvár
🌎IV. Globális Klímasztrájk – KarcagKLÍMAVÉSZHELYZET VAN - LEVEGŐT! | ClimeNews - Hírportál
🌎IV. Globális Klímasztrájk – Kecskemét
🌎IV. Globális Klímasztrájk – Miskolc
🌎IV. Globális klímasztrájk – Nyíregyháza
🌎IV. Globális Klímasztrájk – Szeged
🌎IV. Globális Klímasztrájk – Szekszárd – November 29.
🌎IV. Globális Klímasztrájk-Tata

Székely Anna Lívia
FFF


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...

...a megalapítása óta karbonsemleges módon fenntartott ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről és a légköri szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.