A karbonsemleges termékeket címkézi az Amazon

A karbonsemleges termékek az amazon.com-on a ‘Climate Pledge Friendly’ program részeként jelennek meg. Az Amazon a karbonsemleges termékek külön megjelölésével segít a fogyasztóknak fenntarthatóbb módon vásárolni és hozzájárulni a természet megóvásához.

A karbonsemleges termékeket címkézi az Amazon | ClimeNews

A program célja, hogy a karbonsemlegesítésben résztvevő megbízható tanúsítókkal együttműködve segítse a vásárlókat a fenntarthatóbb termékek felfedezésében és vásárlásában. Az Amazonon történő termékkeresés során a vásárlók a ‘Climate Pledge Friendly’ címkét látják a megfelelő termékeken, ahol többet is megtudhatnak azokról a tanúsítványokról, amelyek a terméket karbonsemlegessé teszik. Ez azt jelenti, hogy a ‘karbonsemleges’ terméktanúsítás látható lesz a vásárlók számára a kiskereskedők népszerű weboldalán is, és beépül egy fontos fogyasztói csatornába.

Tudjuk, hogy a fogyasztók változást akarnak, és egyre inkább hajlandóak arra használni vásárlóerejüket, hogy a termékek előállításának, forgalmazásának és használatának átalakítását ösztönözzék. A vásárlók széles köre számára az Amazonon már elérhetővé váltak ezek az éghajlatbarát vásárlások.

Az Amazon világszerte megkönnyíti a vásárlók számára, hogy lépéseket tegyenek a környezetre gyakorolt hatásuk csökkentése érdekében, beleértve a mindennapi termékek cseréjét fenntarthatóbb lehetőségekre. Amikor a vásárlók ‘karbonsemleges’ tanúsítvánnyal ellátott termékeket vásárolnak, biztosak lehetnek abban, hogy lépéseket tesznek a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és a fenntarthatóság elérése érdekében. Hozzájárulnak, hogy  a globális felmelegedést 2 C-fok alatt tartsuk.

Felelős és karbonsemleges vállalat lett a Logitech

A címkéről egy részlet: a tanúsító felméri a termék gyártása során keletkező összes kibocsátást, belső csökkentéseket hajt végre, a fennmaradó részt pedig kiegyenlíti (carbon offset).

A programban találkozhatunk a HP DesignJet nyomtatókkal, a Logitech játéktermékekkel és a Yorkshire Tea céggel, ők úttörő szerepet vállaltak ezen a területen, nem véletlenül vívták ki maguknak a vásárlók bizalmát.

Rampasek, László A.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.