Nem hisz a globális felmelegedésben

Azok közé tartozik akik nem hisznek a globális felmelegedésben.

Ön az a korosztály, amelyik azt tartja, hogy gyerekkorában is voltak szárazságok és kánikulák… Nem melegszik a klíma, ez csak mese…

Tessék győzze meg saját magát az ellenkezőjéről, a tények ilyen formán látható egybegyűjtése csak segít majd az eligazodásban.

A Readingi Egyetem klímakutatója, Ed Hawkins tette egy gifbe az 1850-től napjainkig talált meteorológiai adatokat, tehát az utóbbi 166 év felmelegedését, hogy végre az is lássa, aki szerint nincs.

Nem hisz a globális felmelegedésben | ClimeNews - Hírportál

Szerintem félelmetes, ha az utolsó évtized tendenciáját jobban megnézzük! Viszont könnyebb megérteni, hogy mi is történt a Párizsi Klímakonferencián és ezt követően miért írták alá ilyen gyorsan a Párizsi Klímaegyezményt.

Rampasek László


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.