Óránként 10 000-rel nő az emberi létszám!

Óránként 10 000-rel nő az emberi létszám a Földön és ebből 6000 baleset-gyermek, akit az anyja nem akart, de tehetetlen, nincs joga, tudása, eszköze a fogamzásgátláshoz.

Óránként 10 000-rel nő az emberi létszám! - ClimeNews

Állama, vallása, családja, férje tenyészállat-sorban tartja. A fejlett világ buta és prűd, nem képes fölismerni hogy a saját (szegényekkel közös) legalapvetőbb érdeke az évi százmilliónyi baleset-teherbeesés megelőzése! Ezért nem ad segítséget a szegény nőknek fogamzásgátláshoz vagy meneküléshez. Ráadásul tabu a téma az oktatásban, médiában, közbeszédben, ezért teljes a tudatlanság.

Simonyi Gyula

      Simonyi Gyula-Sokan vagyunk | Lánchíd Rádió

Negyedórás interjú Simonyi Gyulával a népvándorlás és népességrobbanás, a nyomor, környezetvédelem és erőszak megoldásáról, a szegény nők felszabadításáról, a menekültpolitika mentőcsónak elvéről, a hatékony szolidaritásról és segítésről, emberi jogokról és a jövő generációkról …

Rampasek László


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.