LoveInfo és a Loveinfo Global – Te tudd jobban!

Szexuális nevelés, ökológiai nevelés, drogprevenció, járványok, emberi jog stb. ez a LoveInfo és a LoveInfo Global.

 

LoveInfo és a Loveinfo Global - Te tudd jobban!

Tanulj a népesedésről a jövőd érdekében, mert a civilizációs válság legfőbb hajtóereje, ám nagy a tudatlanság vele kapcsolatban, és sok a tévhit! Ez az applikáció Magyarországon és magyar nyelven a LoveInfo, angol nyelven pedig a Loveinfo Global ami az egész világon elérhető, és többek között ezeket a tévhiteket hivatott eloszlatni, miközben hatalmas információs adatbázist tesz elérhetővé a fiatalokat érintő tabu témákban, legfőképpen az egészségükkel kapcsolatban.

“Langmár Bettina vagyok, a LoveInfo Team vezetője. A LoveInfo szexuális oktatás app ötlete, és szükségességének felismerése egy sokkoló személyes történet kapcsán született meg.
Egy helyi általános iskola igazgatóhelyettese mesélt arról, hogy az egyik ötödikes osztályban teherbe esett egy lány egy nyolcadikos fiútól, majd ikreket szült.
Eszembe jutott, hogy talán a legjobb módja annak, hogy megelőzzük a hasonló eseteket, egy szexuális oktatás app volna, mely ingyenesen letölthető, és hiteles információkat tartalmaz.
Egy egészségügyi szakértőkből álló csapattal nekiálltunk a magyarországi fejlesztésnek.
Hazánkban a LoveInfo mobil appnak nagyon pozitívak a visszajelzései.
Látván, hogy milyen értékesnek bizonyult az appunk otthon, tudtuk, hogy ezt az egész világgal meg kell osztanunk! Így született meg a nemzetközi LoveInfo Global gondolata.” – kezdődik az applikációt bemutató oldaluk a loveinfo.org.

A helyzet az, hogy túlszárnyalta önmagát az eredeti terv, mert az ötletgazda Langmár Bettina az elejétől fogva figyelt arra, hogy az általa elhatározott programja fenntartható legyen, ne kelljen később a fenntarthatóvá váláson és annak megvalósításán gondolkodnia. Legyen az elejétől kezdve a fejlesztés és az applikáció karbonsemleges, hiszen ez az alapvető a fenntarthatósághoz, továbbá legyen bárki számára támogatható, miközben fiatalok tízezrei, a világon milliói ingyen letölthetik és használhatják! Ez az első karbonsemleges applikáció Magyarországon.

Miközben egy felvilágosító programot valósít meg a fiatalok számára, hatalmas ismeretet ad a fenntarthatóságról is. Valljuk be őszintén, hogy az oktatási rendszer anyagainak egyik hiányosságát foltozza be azokkal az ismeretekkel, amit ad a biokapacitásról, az ökolábnyomról, a karbonlábnyomról, az ökológiai túllövésről, a népességrobbanásról és ezek kapcsolatairól.

Hozzányúl olyan ismeretanyaghoz is, mint az emberi jog, mégpedig abból az aspektusból, hogy “Minden gyermek joga, hogy kívánt, méghozzá önmagáért kívánt gyermekként foganjon meg, és hogy felnőve elmondhassa: szeretőbb szülőket, jobb kort s helyet nem is kívánhatna.”

Ne csodálkozzon senki azon, hogy akikhez eljutott már az applikáció, azok körében különleges népszerűségnek örvend. A mostani erőfeszítése a programnak az, hogy megpróbálja elérni a világ azon területein élő fiatalokat, akik beszélik az angol nyelvet, ezzel segítve őket pl. abban, hogy ne essenek bele vagy éppenséggel kikerüljenek a szegénységcsapdából.

Rampasek, László A.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.