A CDS alkalmazásáról oltássérülteknek

Végre egy igazán reménykeltő orvosi beszámoló – sok-sok tapasztalattal a háta mögött – a CDS (klór-dioxid) alkalmazásáról oltássérülteknek❗️

A videó szövegének magyar fordítása

“Már rengeteg adatunk van arról, hogy a vakcinázott emberek valóban jobban vannak a klór-dioxid alkalmazása után.

Ez nagyon-nagyon fontos, mert kezdetben nem tudtuk.

Tehát azt mondtuk, hogy oké, most még nem tudjuk. De most már tudjuk.

És ez az, szeretném tudományosan kijelenteni, hogy tudjuk, hogy az oltóanyagban lévő tüskefehérjét a klór-dioxid denaturálja.

Szóval ez tényleg nagy dolog.

Tudjuk, hogy a fehérje mellett a vakcinában más dolgok is vannak, például grafén-oxid és más részecskék.

De a legrosszabb a tüskefehérje, mert azt láttuk, hogy az endotélsejtek szaporítják.

És a klór-dioxiddal képesek voltunk bizonyítani, hogy ezt a vakcinát nagyon nagy mennyiségben ki lehet üríteni a szervezetből a klór-dioxid segítségével, egyszerűen azzal, hogy megisszuk.

Szeretném megkérni Pedrót, hogy magyarázza el, mert szerintem ez az egyik legfontosabb dolog, amit az embereknek meg kell érteniük.

Köszönöm szépen. Kedves Andres Kalcker tanár úr!

Napi két betegcsoportom van, napi rendszerességgel szinte reggel 8-tól este 6-ig.
Minden nap, minden nap két csoport.

Az első csoport az oltott betegek, akik sajnos az oltás előtt semmit nem tudtak a klór-dioxidról.
Ezért megkérdeztek engem. Nagyon rosszul érzem magam, doktor úr. Nagyon rosszul van a lábam. Trombózisom van. Krónikus fejfájásom van. Nem tudok aludni.

Ez őrület, hogy minden nap ennyi oltott ember van.

Azonnal elkezdik szedni, miután a konzultációmon jártak és a következő találkozáskor már sokkal jobban érzik magukat.

Nem jobban. Sokkal jobban.

A másik csoportnak a főnökük vagy a munkahelyük, ahol dolgoznak, azt a feltételt szabják, hogy kötelező oltás, mert ha ezt nem teszik meg, akkor elveszik a munkájukat, de az oltást megelőzően már a CDS-t alkalmazták..

Ez a másik betegcsoportom. Tehát azok a betegek, akik megkapják az oltást, de előtte CDS-t alkalmaznak, nincsenek tüneteik.

És ezt az oltás kezdete óta napi szinten bizonyítottam.

Tehát ahogy a tanárom mondta, megerősítettük, hogy a CDS a megoldás az oltott betegek számára. Olyan, mintha a jegyük lenne a további életükre, mert sajnos azt láthatjuk, hogy azok a betegek, akik nem szednek CDS-t és be vannak oltva, vagy nem tesznek más valamit, nem tudni, mi lesz a jövőjük.”

Köszönjük a fordítást Sutta Balázsnak!

A hivatalos protokoll: 👉https://andreaskalcker.com/en/cds-clo2/cds-protocols.html


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.