iCC minősítés – karbon semleges működés

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Zöld Autószerviz 2012. októberétől  100%-ban karbonsemlegesen működik,  és ezzel Magyarország első, teljesen környezetbarát autószervizévé vált.

Törekvésünk hitelességét az ICE védjegy garantálja.

Régóta szerettünk volna komoly lépést tenni a fenntarthatóság irányában, hiszen a kezdetektől alapértékeink közé tartozik a környezet védelme. Keményen dolgoztunk, hogy minimalizáljuk környezetre gyakorolt negatív hatásunkat, és folyamatosan új utakat kerestünk, hogy tovább csökkentsük azt.
Mégis, minden az energia-hatékonyság irányába tett erőfeszítésünk mellett, nem tudtuk teljesen nullára redukálni a karbon lábnyomunkat.

Ezért egyeztetve az ICE független széndioxid ellentételezési specialistával, úgy döntöttünk, hogy a fennmaradó kibocsátásunk megváltása érdekében egy olyan megújuló energia projektekbe fektetünk be, amelyek pontosan annyival csökkentik az ÜHG emissziót, mint amennyivel mi terheltük a környezetet, így a környezetre gyakorolt negatív hatásunk végül nulla lett.
Ezzel a végső lépéssel a Zöld Autószerviz szolgáltatásai 100% karbonsemlegessé váltak.
Mostantól tehát minden egyes ügyfelünk azzal a boldog tudattal szervizeltetheti nálunk járműveit, hogy ezzel nem terheli tovább a már amúgy is szenyezett környezetünket. Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek a környezettudatos választásukat.

Forrás: http://zoldautoszerviz.hu