iCC minősítés – karbonsemleges működés

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Zöld Autószerviz 2012. októberétől  100%-ban karbonsemlegesen működik,  és ezzel Magyarország első, teljesen környezetbarát autószervizévé vált.

iCC minősítés - karbonsemleges működés | ClimeNews - Hírportál

Törekvésünk hitelességét az iCC védjegy garantálja.

Régóta szerettünk volna komoly lépést tenni a fenntarthatóság irányába, hiszen a kezdetektől alapértékeink közé tartozik a környezet védelme. Keményen dolgoztunk, hogy minimalizáljuk környezetre gyakorolt negatív hatásunkat, és folyamatosan új utakat kerestünk, hogy tovább csökkentsük azt.
Mégis, minden az energia-hatékonyság irányába tett erőfeszítésünk mellett, nem tudtuk teljesen nullára redukálni a karbonlábnyomunkat.

Ezért egyeztetve az iCC független szén-dioxid ellentételezési specialistával, úgy döntöttünk, hogy a fennmaradó kibocsátásunk megváltása érdekében egy olyan megújuló energia projektekbe fektetünk be, amelyek pontosan annyival csökkentik az ÜHG emissziót, mint amennyivel mi terheltük a környezetet, így a környezetre gyakorolt negatív hatásunk végül nulla lett.

Ezzel a végső lépéssel a Zöld Autószerviz szolgáltatásai 100% karbonsemlegessé váltak.

Mostantól tehát minden egyes ügyfelünk azzal a boldog tudattal szervizeltetheti nálunk járműveit, hogy ezzel nem terheli tovább a már amúgy is szenyezett környezetünket. Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek a környezettudatos választásukat.

Forrás: http://zoldautoszerviz.hu


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.