Nemzetközi vitáink árnyékában: 8 Milliárd Angyal

Terry Spahr producer és a 8 milliárd angyal csapata a világ minden táján élő emberek történeteit szövi egybe, a kansasi farmerektől a japán tudósokig, akik szembesülnek a fenntarthatatlan népességnövekedés egyre növekvő hatásával az életükre és a bolygóra, arcot és hangot adva egy olyan problémának, amely gyakran a személyes, politikai és nemzetközi vitáink árnyékába szorul.

Nemzetközi vitáink árnyékában: 8 Milliárd Angyal | ClimeNews - Hírportál

A jövőnk előtt álló ijesztő kihívások ellenére ez a felemelő dokumentumfilm bizonyított, pozitív és gyakorlatias megoldásokat kínál, amelyek nemcsak a környezetet gyógyítják meg, hanem világszerte javítják az emberek egészségét és jólétét.

NÉZZE MEG A HIVATALOS ELŐZETEST

Nemzetközi vitáink árnyékában: 8 Milliárd Angyal | ClimeNews - Hírportál

A dokumentumfilm exkluzív On-Demand hozzáférése a következő címen érhető el:

https://www.bigmarker.com/8-Billion-Angels/Center-For-Biological-Diversity-Presents-8-BILLION-ANGELS

Június 17-től június 24-ig. Amikor a megtekintési időszak elkezdődik, a film fent fog megjelenni.

The New York Times

A ‘8 milliárd angyal’ kritikája: Főszerepben a Föld

“A szakértők azt mondják, hogy jelenleg a népességszabályozás a legfontosabb, amit leginkább a nők oktatásával érhetünk el, illetve ha elősegítjük őket a családtervezésben.”

The Guardian

‘Ez egy hatalmas igazságtalanság’: egy film a túlnépesedés veszélyeiről

“Noha fontos a népességnövekedés ütemének csökkentése, ugyanúgy a cél elérésének módja is, mondja Spahr. Érvelése szerint ha ezt etikusan tesszük, az egy szebb jövőt jelent mindannyiunk számára.”

A REGISZTRÁCIÓ INGYENES! A regisztrációval a filmet 2 alkalommal tekintheti meg.

Magával ragadó történet, amely feltárja a megdöbbentő igazságot.

William Ripple, Tudósok Világszövetsége

Nagyon szükséges felhívás a cselekvésre.

– Paul Ehrlich szerző, Népesedési bomba

Az év legfontosabb filmje.

– Rewilding Earth Institute

A mai világban, ahol hatalmas tömegek válnak vegánná és vegetáriánussá az éghajlatért, a kis családokat népszerűsítjük, mint a karbonlábnyom legnagyobb csökkentését, amelynek hatása százszor nagyobb, mint a vegánságé. Köszönjük, hogy elkészítetted ezt a filmet és megosztottad a trailert. Nagyon jó.

– Peter Feikowski, elnök, Egészséges Éghajlat Szövetség Alapító, Alapítvány az Éghajlat helyreállításáért

A film elkészülte után Terry megalapította az Earth Overshoot nevű nonprofit szervezetet, amely célzott oktatás és érdekérvényesítés révén a természetet a személyes és nyilvános döntéshozatal középpontjába helyezi.

Forrás: 8 Billion Angels Productions, LLC

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.