ORVOSOK, SZEDJÉTEK ELŐ A MORÁLOTOKAT!!!

ORVOSOK, SZEDJÉTEK ELŐ A MORÁLOTOKAT!!! (remélem maradt még egy kicsi) TI LESZTEK FELELŐSSÉGRE VONVA, HA KÁRT TESZTEK A GYEREKEKBEN!

 

ServusTV adásában így nyilatkozott Dr. Gunter Frank orvos a gyerekek oltásáról:

Riporter: “Oltana ön gyerekeket?”
Dr. Frank: “Több okból is nem. Először is csak egyszerűen az orvosi, orvostudományi szakértelem szerint, a gyerekeket nem fenyegeti a korona. Pont. Németországban 2020-ban a 0-19 évesek korosztályában 13-an haltak meg, nem tudom, nem tudtam rájönni, hogy ők gyerekek voltak-e például végstádiumú rákbetegséggel vagy hasonlóval. De a tény, hogy a korona ellentétben az influenzával a gyerekek számára nem veszélyes, a gyerekek semmilyen hasznot nem várhatnak ettől az oltástól, de mellékhatásokat igen. Tudjuk, hogy az oltásnak mellékhatásai vannak, olyanok, mint magának a vírusnak, mint az érkárosodások is, amelyek ritkák, ahogy a koronánál is ritkák, de előfordulnak. Tehát kell számolnunk azzal, úgy saccolom hozzávetőleg, hogy a kétjegyű számok körén belül, hogy gyerekek fognak meghalni ettől az oltástól, olyanok akik a korona által soha nem lettek volna veszélyeztetve. Ez nem etikus és semmilyen tudományos intézmény nem helyeselné ezt.”
Riporter: “Hogy nézne ez ki ott, az ön egyéni morálja szerint, ha például azt mondanák, hogy mint orvosnak abban a régióban, ahol ön illetékes, kötelessége a gyerekeket is beoltani, beoltaná a gyerekeket?”
Dr. Frank: “Ezt barbárnak tartom. Azt gondolom, hogy ez úgy van…”
Riporter: “Megtenné ezt vagy azt mondaná, hogy visszaadom inkább az engedélyem?”
Dr. Frank: “Nem, az Istenért… Még jobb is jön, mert ez úgy van, hogy a helyzet egyértelmű. Azt hiszem a kollégák meglehetősen naivak, ha ezeket az oltásokat elvégzik anélkül, hogy a pácienseket maradéktalanul felvilágosították volna, hogy mi a helyzet tulajdonképpen. A politikai széljárás bármikor megfordulhat és akkor, ha gyerekek halnak meg, ez csak 20 év után évül el. És akkor mint orvosok gondatlan emberölés miatt fel lesznek jelentve és börtönbe fognak kerülni. Akár 15 év múlva is. Érti? Azt hiszem, ezt sok kolléga nem érti.”

Biró Éva

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.