100% karbonsemlegesen folytatjuk működésünket

Sobri Jóska Élménypark

100 százalékban karbonsemlegesen folytatjuk működésünket | ClimeNews

A klímaváltozás a legsúlyosabb környezeti fenyegetés amivel a világ szembe kell, hogy nézzen. A Sobri Jóska Élménypark úgy döntött, hogy kiveszi a részét a probléma megoldásában.
Otthonunk, a Föld  megóvása mindannyiunk szívügye, számunkra azonban működésünk alapfeltétele is. Ezért minden érv amellett szól, hogy komoly, valós hatást gyakorló lépésekre szánjuk el magunkat. Ezért  2012. novemberétől  kalandparkunk környezetterhelését nullára redukáltuk, azaz 100% karbonsemlegesen folytatjuk működésünket. Törekvésünk hitelességét az iCC védjegy garantálja.

 

Karbon lábnyom - 100 százalékban karbonsemlegesen folytatjuk működésünket | ClimeNews

100 százalékban karbonsemlegesen folytatjuk működésünket | ClimeNewsAktívan kerestük azokat a megoldásokat, amikkel csökkenthetnénk a klímaváltozásra gyakorolt negatív hatásunkat, valamint a szélesebb értelembe vett öko-lábnyomunkat. Energia-hatékonyság növelésével rengeteg üvegházhatású gáz kibocsátást takarítottunk meg, nem beszélve az energiaköltségekről.

A négy lépésből álló csökkentési és ellentételezési program végén váltunk 100% karbonsemlegessé, beleértve azt is, hogy ellentételeztük a fennmaradó CO2 kibocsátásunkat, egy olyan megújuló energia projektekbe történő befektetéssel, amelyik pontosan annyival csökkentik az ÜHG emissziót, mint amennyivel mi terheltük a környezetet, így Magyaroszág első teljesen környezetbarát szórakoztatóhelyévé váltunk.

Forrás: http://www.bakonyikalandpark.hu