Támogatás

PayPal-on keresztül

A ClimeNews – Hírportál fejlesztését támogatom a kiválasztott összeggel:

3000 Ft 5000 Ft 7000 Ft 10 000 Ft 15 000 Ft

 

A ClimeNews – Hírportál fejlesztését támogatom a saját magam által megállapított összeggel:
TÁMOGATÁS

Nincs más dolga, mint rákattintani a kiválasztott gombra ami elviszi a PayPal.Me hivatkozási oldalra, ott megjelenik a kiválasztott összeg vagy begépelheti azt. Ezt követően válassza ki a fizetési módot. Küldhet pénzt a PayPal-egyenlegéről, de választhatja elsődleges kártyáját is. Ha még nincs PayPal-számlája semmi gond, a PayPal segít nyitni egyet. A regisztráció biztonságos, gyors és ingyenes.
PayPal-egyenlege használatával és a számlája alapértelmezett pénznemében ingyenesen küldhet pénzt a saját országán belül. Devizaátváltás esetén díjat számolhatnak fel.
A PayPal.Me ugyanazt a biztonságot nyújtja, mint amit a PayPalnál megszokott:

  • SSL (Secure Sockets Layer) protokoll segítségével automatikusan titkosítjuk a bizalmas adatait már az Ön és a mi számítógépes rendszerünk közötti átvitel közben; a titkosítási kulcs hossza 128 bit (a kereskedelmi forgalomban elérhető legmagasabb szintű titkosítási kulcs). Szerverünk már regisztráció vagy a PayPal webhelyén való bejelentkezés előtt ellenőrzi, hogy jóváhagyott böngészőt használ-e, vagyis olyat, amely legalább SSL 3.0 vagy annál magasabb szintű védelmet használ.

Bármilyen más módon kíván támogatni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Üdvözlettel és köszönettel:

Rampasek László
alapító