A WWF Föld Órája 2016-ban

A WWF Föld Órája 2016-ban a cselekvés erejét és a fenntartható innovációkat ünnepli.

A WWF Föld Órája 2016-ban - ClimeNews
Helyszíni tudományos börzénken néhány olyan fenntartható fejlesztést ismerhetnek meg a látogatók, amelyek már most megoldást kínálnak az éghajlatváltozás kapcsán fellépő veszélyekre, mint amilyen a vízhiány, az energiapazarlás, vagy a méhek tömeges pusztulása.

Részletekért látogasson el a Föld Órája weboldalára!

A WWF Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.
2007 óta minden márciusban egy órára kialszik a díszvilágítás a világ legtöbb nagyvárosában. Néhány év leforgása alatt a Föld Órája az ausztrál helyi akcióból világméretű, több mint egymilliárd embert mozgósító önkéntes mozgalommá nőtte ki magát. Ez nem csak azt mutatja, hogy az embereket foglalkoztatja bolygónk egészsége, hanem hogy hajlandóak tenni is érte.

.

.


.

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.