JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői

A hét elején találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői, megosztották tapasztalataikat és azt ahogyan ők gondolkoznak a fenntartható fejlődésről.

Varga Virág - Carbon Online - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNewsEzen a területen működő támogató szervezetek pedig felajánlották segítségüket arra vonatkozóan, hogy a vállalatok miként tudnak szélesebb látásmódot adni a náluk dolgozóknak, a vezetőiknek és miként, mely területeken tudnak profitálni abból, hogy karbon semlegesítik a vállalkozásaikat.
.
Bemutatkoztak olyan cégek, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Olyan cégek vezetői akik úttörők voltak bizonyos iparágban és elsőként karbon semlegesítették magukat. PR Agent - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNewsEzzel megmutatva a beszállítóiknak és a vásárlóiknak, hogy maximálisan környezettudatos módon is lehet vállalkozni, nem kizsákmányolva a Földet és nem tönkretéve a levegő minőségét. Volt, aki bemutatta, hogy a pénzügyi vállalásaik ellenére sem emelkedett a szolgáltatásuk ára, teljesen versenyképesek maradtak. Sőt! Ki tudtak tűnni a versenytársak közül egy olyan területen, melyről csak a megbecsülés módján lehet beszélni.

BOCS Alapítvány - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews.
A támogató cégek előadásaikkal erősítették illetve bemutatták, hogy miként lehet nyertes – nyertes helyzetet teremteni azáltal, hogyha valamely vállalat a fenntarthatóság felé fordul és 100%-ban karbon semlegesíti magát. Másképpen szólva teljes mértékben eltünteti a karbonlábnyomát.

Rampasek László

Egy résztvevő tollából:

Meghívást kaptam a karbonsemleges klub találkozójára…

Bevallom régóta követője, résztvevője vagyok az iCC útjának, ezért azonnal elfogadtam a meghívást.
De a lényegre térve, nem tudtam mire számítsak, hiszen ha erről valakinek említést tettem…néztek rám értetlenül!
Nos nem azért mert buták… de igen keveset foglalkoznak ezzel az emberek, pedig lassan a vízcsapból is ez folyik… Lásd Üvegházhatás, Mentsük meg a Földet stb…
 
Megismerkedtem tudatos üzletemberekkel, akik saját hasznukra fordítják ZÖLD cégüket, ez példa értékkel bír a mai piaci versenyben.
Tudták, hogy ma Magyarországon, mely szervezetek tudják kiszámítani karbon lábnyomunk (azaz mennyi kárt okoztam a bolygónknak a tevékenységemmel) ?
Egészségtudatosan élünk, de a Világunk már lassan nem élhető…? Miért jut el oly lassan ez az infó az emberek tudatáig..? Nem tudsz tenni érte, vagy nem tudod mit..? Már 3-4%-kal Te is hozzájárulsz ha szelektíven válogatod szét otthonodban a hulladékot..!
Most Magyarországon igen kevesen tudják, hogy létezik kizöldítés. Nagyszerű ez a cég,  aki megtanítja nekünk a helyes utat ebben a füstös dzsungelben.
 
Tudd-Tedd-Mutasd meg másoknak mindezt.
 
Köszönettel, Vágó Györgyi
DENKSTATT Hungary - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews Roobycon - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews FOLPRINT NYOMDA - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews
Réthy Fashion - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews Bardóczy Zsuzsanna - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews Réthy Fashion - Találkoztak a karbon semlegesített cégek vezetői - ClimeNews

.